ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΝΤΟ

Ποιός κήπος βρίσκεται στο βάθος του …διαδρόμου που ανοίγει ο “ιατρός” κύριος Πνευματικός ; – του οποίου η απομάκρυνση ασφαλώς δεν έπεισε για τη διαφωνία μ’ αυτόν του κυβερώντος κόμματος.
Σύμφωνα με νόμο που ο κύριος
Τριντό ψήφισε προ διετίας, ο πολίτης του Καναδά, ακόμα και χωρίς οριακό πρόβλημα υγείας, μπορεί να επιλέξει την αυτοκτονία …ζητώντας τη βοήθεια του κράτους. Μπορεί απλώς να είναι φτωχός, ας πούμε, η με σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα. Ο νόμος επιτρέπει σε αρμόδιους ειδικούς να τον βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της επιθυμίας του.
Από τότε που ο νόμος ψηφίστηκε, οι αυτοκτονίες με ιατρική υποστήριξη έχουν αυξηθεί κατά
35%.
Πολύ περισσότερα στο συγκλονιστικό, κατά την άποψή μου, βίντεο των Natali & Clayton Morris.
Τονίζω με έμφαση την “επική” διαφήμιση – promotion της εθελούσιας εξόδου απ’ τον κόσμο – παραγωγή της καναδικής τηλεόρασης, που οι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν στο
1:45.
Και θυμίζω κάτι που είχε αναφέρει ο
stcigar σε παλαιότερο σχόλιο : ως προς τις περιπτώσεις ειδικά των “ψυχικών ασθενειών”, η αξιολόγηση της προόδου, της δυνατότητας βελτίωσης και εν τέλει της επιλογής ως λύσης της αυτοχειρίας, είναι στα χέρια του “ειδικού” … αφού πρώτα εξαντληθούν οι φαρμακευτικές αγωγές, εκ των οποίων προέκυψε η καταστροφή σου.

6
(Visited 112 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. Timothy Price June 13, 2023 at 8:11 pm

    If I remember correctly there was a recent case where a young woman with PTSD opted for state assisted suicide. I don’t remember if she was in Canada or somewhere else. The problem is, it becomes too easy to use euthanasia for convenience, like when people get tired of pets, and for the government to start murdering people who are considered undesirable.

    Reply
    1. Oannes June 13, 2023 at 8:23 pm

      You’re absolutely right. They’re not only encouraging, they’re openly promoting the suicide option. I think it’s one of too many aspects of a Neo-Malthusian agenda about population control.

      Reply
  2. stcigar June 13, 2023 at 8:27 pm

    Παρόλο που πρόκειται για λεπτό και αμφιλεγόμενο ζήτημα, η αυτοκτονία παλιότερα ήταν σε πολλές περιπτώσεις και σε κάποιο βαθμό μια μορφή ατομικής διαμαρτυρίας απέναντι στην αυξανόμενη καταπίεση μιας αντιφατικής και αφύσικης μαζικής κοινωνίας, ένα σιωπηλό “ρε δε πάτε όλοι να γαμηθείτε”. Τώρα είναι όλο και περισσότερο μια μορφή – από τις πολλές – μαζικής εκούσιας συμμόρφωσης στις επιταγές της ελάττωσης του δυτικού πληθυσμού.

    Reply
    1. Oannes June 13, 2023 at 8:37 pm

      Αυτό είναι το πρόβλημα. Και όπως φαίνεται από το βίντεο οι τύποι διαφημίζουν την αυτοκτονία. Από ένα σημείο και μετά θα μας τη λένε κανονικά : “καλά, δε βλέπετε πώς έχουμε καταντήσει τη ζωή σας; λίγη αξιοπρέπεια δεν έχετε; τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή για να καταλάβετε ότι είστε ανεπιθύμητοι;”

      Reply
      1. stcigar June 13, 2023 at 8:47 pm

        Που και τώρα δηλαδή μας το ψιλολένε. Κι εμείς θα τους απαντάμε με κατεβασμένο το κεφάλι “συγγνώμη, δεν το καταλάβαμε, είμαστε ασυγχώρητοι”. Που και τώρα δηλαδή το ψιλοκάνουμε.

        Reply

Leave a Reply