ΠΕΡΙ ΒΙΑΣ + VIDEO TUCKER CARLSON ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ

Βία δεν είναι μόνο η δι’ εφόδου “απόπειρα κατάληψης” του Καπιτωλίου ή, ακόμα γελοιωδέστερα, η “απόπειρα πραξικοπήματος”, όπως χαρακτηρίστηκε το τυφλό ξέσπασμα αγανάκτησης ενός κόσμου που είδε να υφαρπάζεται η ψήφος του. Είναι και η …ακτιβιστική δραστηριότητα των peaceful protesters της “ριζοσπαστικής αριστεράς” με τις ευλογίες του πολιτικού εσμού που έρχεται αυτή τη στιγμή στα πράγματα, οι λεηλασίες και οι εμπρησμοί των μαγαζιών, οι καταστροφές των αγαλμάτων, το ξαναγράψιμο της ιστορίας και η στοχευμένη ακύρωση της πολιτισμικής κληρονομιάς αιώνων. H λογοκρισία, τα ψέματα, η παραπληροφόρηση των [social] media, οι συκοφαντίες και οι “διερευνήσεις” του DT για προδοσία και συνεργασία με τους Ρώσους. Η βύθιση της οικονομίας στο χάος με το μπαράζ των lockdown που επαγγέλλονται οι Biden – Harris και με την διά ροπάλου επιβολή του green new deal. Και βέβαια βία είναι η ίδια η υφαρπαγή της ψήφου και το “σκάσε και κολύμπα” που ακολούθησε.
Υπεύθυνοι λοιπόν για ό,τι έγινε χτες στο Καπιτώλιο είναι εκείνοι που έκαναν τη βία
σημαία τους σε όλη τη διάρκεια της προεδρικής θητείας του Trump. Ο τελευταίος, το μόνο που έκανε ήταν να παροτρύνει τον κόσμο να διαδηλώσει μπροστά στο Καπιτώλιο, ζητωκραυγάζοντας τους αντιπροσώπους που θα ενίσταντο.
Το σημαντικότερο ίσως, είναι εκείνο που επισημαίνει ο
Tucker Carlson στο τέλος του 6’35” διάρκειας βίντεο που σας παροτρύνω να δείτε: το χτεσινό γεγονός, κατόπιν “καταλλήλου” επεξεργασίας, θα είναι το καταλυτικό επιχείρημα για την “υπέρβαση εαυτού” για την οποία ετοιμάζονται οι Biden & Co – και οι ανά τον κόσμο αντίστοιχοί τους. Εξαλείφοντας οριστικά, ως θέτουσα εν κινδύνω τους θεσμούς, κάθε αντίδραση.

4
(Visited 81 times, 1 visits today)

Leave a Reply