ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ακούς ας πούμε τον φωστήρα «ιατρό – ερευνητή στις ΗΠΑ» Γιώργο Παυλάκη να μιλά με περισπούδαστο ύφος, μη επιδεχόμενο αντίρρηση, για τον καταλυτικό ρόλο του εμβολιασμού στη μείωση κρουσμάτων, θανάτων, εισαγωγών και διασωληνώσεων. Τον σιγοντάρει τερετίζοντας, με μάτια γουρλωμένα πάνω από την μάσκα του, ο φωστήρας της αδέσμευτης δημοσιογραφίας Άρης Πολτοσάλτε.

Δυο λεπτά αργότερα, στην ίδια συζήτηση, ο κύριος Παυλάκης γίνεται …ξινός, αναφερόμενος στο χαμηλό ποσοστό εμβολιασμών στη χώρα μας. Και στο τεράστιο διάστημα που θα χρειαστεί – μέχρι το τέλος της χρονιάς τουλάχιστον – για την επίτευξη μιας αξιοπρεπούς «ανοσίας αγέλης». Ο δεξιός ψάλτης, δεν κρατιέται πια : με μάτια πεταγμένα έξω, απλώς ωρύεται σκεπάζοντας τη φωνή του «ερευνητή»ιερέα : «εμ βέβαια, τέτοια κάνουμε και από Σεπτέμβριο – Οκτώβριο πάλι θα τρέχουμε και δεν θα προλαβαίνουμε…»
Τους ακούς και αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις με ανθρώπους [πλασιέ εμβολίων] τόσο παρασυρμένους απ’ το «πάθος» της παραπληροφόρησης, ώστε να μη μπορούν να κρατήσουν καν τα
στοιχειώδη προσχήματα. Και που δεν έχουν καν λόγο να το κάνουν, όταν η τοξική επίδρασή τους, ανεξέλεγκτη δεν αφήνει κανέναν μας αμόλυντο. Υπάρχουν γνωστοί μου, ευφυείς …κατά τ’ άλλα – ή έτσι νόμιζα – οι οποίοι έχοντας περιέλθει σε κατάσταση φρενίτιδας, προσβλέπουν σε μια …δικτατορία, ει δυνατόν παγκόσμια, σαν τη μόνη λύση. Πώς το ’λεγε ο δόκτωρ Γεώργιος Χειλάς ; “Παγκόσμια Υγειονομική Διακυβέρνηση”.

Δεν θέλουν να ξέρουν τις στατιστικές, δεν θέλουν ν’ ακούν για παρενέργειες.
Αν ξαφνικά το κράτος αποφάσιζε να μπουκάρει στα σπίτια μας και να καρφώνει εμβόλια σε μπράτσα αρνητών …θα το χειροκροτούσαν.

5
(Visited 97 times, 1 visits today)

Leave a Reply