Ο TRUMP ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ;

Βεβαίως και δεν υπήρχε περίπτωση ο οχλοπολτός των σόσιαλ μίντια να μείνει αδρανής, μετά τις αποκαλύψεις του E. Musk περί πλεκτάνης Twitter [Dorsey era] και Δημοκρατικού κόμματος για τον επηρεασμό των εκλογών του 2020, δια της συγκάλυψης στοιχείων ενοχοποιητικών του Joe Biden, υποψήφιου τότε.
Ωστόσο, στο καπάκι, βλέπει κανείς τον
Trump να πραγματοποιεί εντυπωσιακή γκάφα, απλώνοντας με μεγαλοπρεπείς κινήσεις βούτυρο στο ψωμί των μεταλλαγμένων : δεξιά, η προχτεσινή ανάρτηση στον προσωπικό του ιστότοπο.
Η γκάφα δεν αφορά στην ουσία, αλλά στη
διατύπωση, το ακούσια [ή …εσκεμμένα] διφορούμενο της οποίας επιτρέπει την ερμηνεία ότι ο DT παροτρύνει σε καταστρατήγηση του συντάγματος.
Αυτό που όντως εννοεί, υποθέτω πάντα, είναι ότι
η ίδια η απάτη Twitter – Δημοκρατικών ήταν που επέτρεψε την παράκαμψη όλων των κανόνων κλπ., ακόμα και των κατοχυρωμένων από το Σύνταγμα.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση …enter άνευ προηγουμένου οχετός, βοθροτσουνάμι αγραμματοσύνης και βλακείας.
Από το χάος των αναρτήσεων
* ξεχώρισα μια ατάκα που περιέχει το ζουμί της όλης υπόθεσης : “Ο Donald Trump προσπαθεί να ανατρέψει την κυβέρνηση. Να γιατί δεν με ενδιαφέρει ο Hunter Biden”!
Παρεμπιπτόντως, κάτω, μια ιδέα του τι παίζεται στα πρωτοσέλιδα των εδώ απολειφαδιών του Γκέμπελς, την ίδια στιγμή που στην Αμερική ψήνεται …literally εμφύλιος.

* Check hashtags όπως #TraitorTrump, #TrumpTreason, #TRE45ON [ο Trump ήταν ο 45ος Πρόεδρος, εξ ου το “εύρημα”]
. “Παρεμπιπτοντως” το link για το thread με τις αποκαλύψεις του Elon Musk είναι εδώ

3
(Visited 122 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: ΗΠΑ : ΔΕΥΤΕΡΟΣ ...ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - OANNES

Leave a Reply