ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ : ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΑΠ’ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ!

Αδυνατείς να πιστέψεις ότι υπάρχουν [δεξιά] τέτοιοι άνθρωποι. Αν τους συναντήσεις, σπεύδεις να τους αγγίξεις ώστε να βεβαιωθείς ότι “είναι εκεί”, όχι ως ολογράμματα.
Το κόλπο των evil clowns είναι τόσο καλοστημένο που συμπεριλαμβάνει το γελοίον του πράγματος. Π.χ. η “κινηματογραφικά”
αξιοποιήσιμη …αίσθηση που αφήνει ο κύριος Schwab, δεν μπορεί να έχει περάσει απαρατήρητη απ’ τα αφεντικά του.
Ο θεατής ευχαριστιέται με ένα διεστραμμένο τρόπο, κάνοντας πλάκα με τον “James Bond-ικό” κακό …μέχρι που βρίσκεται αντιμέτωπος με την
ωμή πραγματικότητα.
Επί της ουσίας τώρα, το tweet δεν εκπλήσσει, σε ένα κόσμο που μετατρέπεται σε “άγραφο χαρτί”, σε όλα τα επίπεδα. Η αποδόμηση “de facto”
ψευδαισθήσεων όπως ο Θεός, η εθνική ιδέα και τα δύο φύλα ήταν απλώς η αρχή. Ήθη και έθιμα “πρέπει” το συντομότερο να αλλάξουν, συνολικά, των διατροφικών μη εξαιρουμένων : εδώ οι ίδιες οι βιταμίνες βρέθηκαν στο στόχαστρο των “ειδικών” του Covid, ως άχρηστες στην καλύτερη, και …τοξικά επικίνδυνες στη χειρότερη περίπτωση [= υπέρβαση των αστείων ορίων ασφαλείας, θεσμοθετημένων από οργανισμούς που προωθούν αδοκίμαστα εμβόλια].
Το timing με το οποίο συνδυάζονται κυβερνητικές πρακτικές και μίντια είναι αλάνθαστο : Αυτή τη στιγμή οι
Ολλανδοί αγρότες δίνουν μάχες σώμα με σώμα με την αστυνομία : η κυβέρνηση έδωσε εντολή διακοπής λειτουργίας 3.000 αγροκτημάτων, με το αιτιολογικό της συμμόρφωσης με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης [προς περιορισμό της “νιτρογενούς μόλυνσης”].
Το δίλημμα είναι απλό. Για την ακρίβεια, πρόκειται περί ψευτοδιλήμματος : θέλεις να κανονίζεις τις προσωπικές επιλογές σου ο ίδιος, ή με τη “διαμεσολάβηση” των μέσων ενημέρωσης;
Από εκεί προκύπτει το [αληθινό] ερώτημα : πώς διαμορφώνει κάποιος μια ενημερωμένη,
προσωπική προσέγγιση ;
Η απάντηση ήταν παντού και πάντα ίδια, σε εποχές ιστορικών ανατροπών όπως η δική μας :
Στρεφόμενος σε όσα οι evil clowns μας λένε ότι πρέπει να ξεχάσουμε για πάντα. Στην
ιστορία, σε συνταγές δοκιμασμένα αποτελεσματικές [ = προαγωγικές της επιβίωσης, συλλογικής και ατομικής], από εποχές αμόλυντες από τους “ειδικούς” των μίντια.

3
(Visited 98 times, 1 visits today)

Leave a Reply