Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

…Αυτά [βλ. βίντεο] από τον CEO μιας φαρμακευτικής καταδικασμένης σε αποζημιώσεις δισ. για εγκληματικές απάτες, και συνεργαζόμενης με βιομηχανίες τροφίμων, η κοινωνική προσφορά των οποίων συνίσταται στην καταστροφή της υγείας του κόσμου.
Ο ρόλος της σύγχρονης διατροφής στην εξάπλωση του καρκίνου, θεωρείται προφανώς από τον κύριο Μπουρλά ασήμαντη λεπτομέρεια.
* Ο άνθρωπος της Pfizer βρίσκεται εδώ για να δώσει λύση.
Η οποία δεν βασίζεται παρά στη “θριαμβευτική επιτυχία” των “mRNA εμβολίων”.
Ο τόνος της φωνής και η κτηνώδης ηλιθιότητα στο πρόσωπο της παρουσιάστριας – cheerleader, εστιασμένης στα billions of dollars, είναι η ιδανική συνοδεία για την “αξιαγάπητη” φυσιογνωμία του κυρίου κτηνίατρου.
Ο
Ντιντερό είχε διατυπώσει ένα απόφθεγμα, εδώ και 2.5 αιώνες : “αν ο τελευταίος βασιλιάς δεν στραγγαλιστεί από τα έντερα του τελευταίου παπά, ο κόσμος αυτός δεν θ’ αλλάξει”.
Η φράση κυκλοφορεί έκτοτε σε παραλλαγές, με τη θυσιαστική λύση να περιλαμβάνει άλλοτε τον τελευταίο καπιταλιστή και τα έντερα του τελευταίου γραφειοκράτη, και άλλοτε τον τελευταίο παπά και τα έντερα του τελευταίου μπάτσου.
Μια τέτοια προσέγγιση δεν έχει νόημα στις μέρες μας – αν υποτεθεί ότι κάποτε είχε.
Όχι για “ανθρωπιστικούς” λόγους. Αλλά γιατί ο τρόπος με τον οποίο είναι δομημένα τα πράγματα είναι τέτοιος που η όποια βίαιη κινητοποίηση [δεν εννοώ πορεία στο Σύνταγμα] οδηγεί σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Και αυτές, σε διευκόλυνση / επιτάχυνση της “ατζέντας”.
Η [μόνη;] λύση που μπορεί να φανταστεί κανείς, είναι μια step-by-step κλιμακούμενη, “παθητική” αντίσταση. Που μόνο παθητική δεν θα ήταν τελικά, αν αφορούσε στην άρνηση κατανάλωσης ενός
τοξικού συρφετού προϊόντων : από τα σούπερ ντούπερ κινητά και τα υπόλοιπα σκουπίδια νέας τεχνολογίας, μέχρι τα “επεξεργασμένα” προϊόντα των Big Food και τα “εμβόλια” του βδελυρού συμπατριώτη μας.

* Εξ ίσου ασήμαντη λεπτομέρεια η αλματώδης αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου στον πληθυσμό, ταυτόχρονα με την …αλματώδη πρόοδο της ιατρικής τεχνολογίας.

5
(Visited 117 times, 1 visits today)

Leave a Reply