Ο JUSTIN TRUDEAU ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ

Ο Justin Trudeau είναι ο πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης που περιόρισε το δικαίωμα πολιτών της στην ειρηνική διαμαρτυρία [Freedom Convoy], και μπλοκάρισε τους τραπεζικούς λογαριασμούς των ιδίων και όσων ενίσχυαν οικονομικά τον αγώνα τους.
Εδώ
ξεκαθαρίζει τις προτεραιότητές του.
Η επαφή μου με την καναδική επικαιρότητα δεν επιτρέπει να γνωρίζω αν ακολουθείται και εκεί η πρακτική των ΗΠΑ: υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, transgenders περιοδεύουν σε δημοτικά σχολεία ανά την επικράτεια, δίνοντας drag shows και καλύπτοντας ένα κενό προς επείγουσα αναπλήρωση: την εξοικείωση των
5χρονων και 6χρονων με το “φαινόμενο”.
Ο σχολιασμός της ανωτέρω πρακτικής αποκαλείται από τα mass media
“ομοφοβική” εκδήλωση. Γονείς που έχουν διαμαρτυρηθεί για αυτήν, κατηγορούνται επίσημα από τις αρχές ως τρομοκράτες.

3
(Visited 75 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar December 4, 2022 at 6:34 pm

    Βασικά η “ανοχή απέναντι στο διαφορετικό” (στους μαύρους, τους γκέι και τους μουσουλμάνους δηλαδή) που ήταν all the rage περί το γύρισμα της χιλιετίας, όχι μόνο είναι μια έννοια ξεπερασμένη, αλλά και η αναφορά της θεωρείται σχεδόν ρατσιστική προς τις ανωτέρω “ευπαθείς ομάδες”, οι οποίες παρεμπιπτόντως δεν δείχνουν ανοχή σε κανένα.

    Reply
    1. Oannes December 4, 2022 at 9:34 pm

      Ειδικά οι transgenders et al είναι τόσο βαθειά νυχτωμένοι που όσο εκνευριστικοί και αν γίνονται, προσωπικά τους λυπάμαι. Πραγματικά πιστεύουν ότι τα ερπετά του City και της Wall Street νοιάζονται γι’ αυτούς και την απελευθέρωσή τους. Ούτε φαντάζονται τι τους περιμένει όταν θα πάψουν να είναι χρήσιμοι.
      Κάτι αντίστοιχο για τους μαύρους : η σύγχρονη βερσιόν της δουλείας που έχουν επιδαψιλεύσει γι’ αυτούς οι Δημοκρατικοί είναι η γκετοποίηση και το welfare, με αντάλλαγμα, εννοείται, ψήφους. Και της οποίας [original δουλείας] advocates ήταν φυσικά …επίσης οι Δημοκρατικοί – στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος ήταν οι ιδρυτές της ΚΚΚ – ο Λίνκολν ήταν Ρεπουμπλικάνος.

      Reply

Leave a Reply