Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Αισθάνομαι πολύ …παρωχημένος, αλλά σκοπός μου, βάζοντας αυτό το βίντεο, είναι κάποιοι να ντραπούν για το ότι “αυτό το πράμα” είναι πρωθυπουργός της χώρας.
Κατά σύμπτωση, τις προάλλες είχα αναφερθεί στον Αμερικανό παρουσιαστή
Joe Rogan και τον τρόπο με τον οποίο εξευτέλισε τους “δημοσιογράφους” του CNN, όσον αφορά το ίδιο φάρμακο [βλ. post Ο JOE ROGAN ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ CNN].
Σήμερα είναι ο
Πολάκης που ξεφτιλίζει το πολιτικό ανδρείκελο των φαρμακευτικών, ανανεώνοντας τη συμπάθεια που κάποιοι νιώσαμε γι’ αυτόν εδώ και ενάμιση χρόνο, στα καλά καθούμενα…

5
(Visited 103 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar October 18, 2021 at 6:11 pm

    Δυστυχώς ο Πολάκης αποτελεί singularity στο Σύριζα και μάλιστα είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στο Υγείας. Τον Τσίπρα τον είχα ξεγράψει οριστικά τότε που τον έδωσε με το εμβόλιο (λες και ως γιατρός – και μέλος του κόμματος – μπορούσε να κάνει διαφορετικά ή λες και ήταν υποχρεωμένος να το διαφημίσει). Και ασχέτως του τι λένε οι αντίπαλοί τους, οι περισσότεροι στο Σύριζα είναι βασιλικότεροι του βασιλέως, κάτι αναμενόμενο για ένα θέμα που βρίσκεται στην αιχμή της πολιτικής ορθότητας, η οποία είναι η κατεξοχήν ειδίκευση του Σύριζα.

    Reply
    1. Oannes October 18, 2021 at 6:20 pm

      Γεγονός είναι ότι κι εγώ που κάποια στιγμή έλεγα να τους ψηφίσω λόγω Πολάκη, προσανατολίζομαι προς Βελόπουλο μεριά. Γκαγκούρης ξεγκαγκούρης [το τμήμα της εκπομπής του με τα “προϊόντα’ κυριολεκτικά δεν αντέχεται], είναι ο μόνος που λέει δυο σωστές κουβέντες, εφ’ όλης της ύλης μάλιστα.
      Εδώ μας πηδάνε όρθιους, η …αισθητική μπορεί να περιμένει.

      Reply
      1. stcigar October 18, 2021 at 6:59 pm

        Κι εγώ σκεφτόμουνα σε κάποια φάση ότι δεν μπορεί πραγματικά να είναι χειρότεροι, αλλά πλέον δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Μάλλον είναι η κατάσταση γενικότερα που πάει από το κακό στο χειρότερο, αυτοί απλώς διεκπεραιώνουν τις τυπικές διαδικασίες. Δεν ξέρω κιόλας αν ακόμα και κάποιος με τις καλύτερες προθέσεις θα μπορούσε να έχει την παραμικρότερη ελπίδα μπροστά στον παγκόσμιο Λεβιάθαν ή απλώς θα επιδείνωνε με την αντίδρασή του μια κατάσταση που δεν είναι σε θέση να ελέγξει. Εδώ κοτζάμ πρόεδρος της Αμερικής και τα έκανε μαντάρα, τι να κλάσουν τώρα οι δικοί μας?

        Reply
        1. Oannes October 18, 2021 at 7:20 pm

          Δυστυχώς υπάρχει αυτή η πθανότητα και μάλιστα είναι η μεγαλύτερη.
          Κάνεις ότι μπορείς και στη συνέχεια αποσύρεσαι, με την ελπίδα να το κάνεις έγκαιρα και αποτελεσματικά.

          Reply

Leave a Reply