Ο JOE ROGAN ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ CNN

Ο Sanjay Gupta είναι νευροχειρούργος και επικεφαλής σύμβουλος ιατρικών θεμάτων / παρουσιαστής του CNN. Ο Joe Rogan είναι ο διασημότερος παρουσιαστής podcast επί αμερικανικού εδάφους με εκατοντάδες θεατές σ’ ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων ο υποφαινόμενος.
Στο βίντεο ο JR πιέζει και αποσπά από τον SG την ομολογία ότι σύσσωμοι οι anchormen / women του καναλιού έλεγαν
συνειδητά ψέματα για την Ιβερμεκτίνη ότι δεν είναι φάρμακο για ανθρώπους αλλά αποκλειστικά για ζώα, αναπαράγοντας τα [επίσης αισχρά] ψέματα του FDA για το φάρμακο * [βλ. κάτω]

Αυτά, τη στιγμή που, όπως λέει ο [ενημερωμένος] JR, το φάρμακο όχι απλώς έχει χρησιμοποιηθεί σε δισεκατομμύρια ανθρώπους με μεγάλη αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση διαφόρων ιών [ανάμεσά τους, εσχάτως ο Covid] αλλά έχει χαρίσει το βραβείο Νόμπελ [2015] στους ερευνητές που είχαν αναπτύξει την παραλλαγή του για ανθρώπινη χρήση.
“Γιατί το έκαναν; γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι έλεγαν ψέματα εν γνώσει τους;” ρωτάει κάποια στιγμή ο JR τον τηλε-γιατρό.
“Δεν ξέρω” απαντάει αφοπλιστικά εκείνος.
Αυτά, από το κανάλι που αποτελεί την αιχμή του δόρατος της
anti-covid / εμβολιαστικής εκστρατείας, και τον FDA, τον οργανισμό που “είναι υπεύθυνος για την προστασία του κοινού, εγγυώμενος την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των φαρμάκων, των ιατρικών συσκευών, των τροφίμων και των βιολογικών προϊόντων”.

* Να θυμηθούμε και τα ψέματα του καθ’ ημάς πτωχοπρόδρομου Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος …εγκαλούσε το Πολάκη γιατί του σύστησε ιβερμεκτίνη οταν είχε νοσησει.

4
(Visited 130 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - OANNES

Leave a Reply