Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ, Ο ΜΑΛΑΜΑΣ ΚΙ Ο ΟΧΛΟΣ

[Από newsit]
Στο επίκεντρο έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες ο γνωστός καλλιτέχνης, Σωκράτης Μάλαμας, καθώς ζήτησε να κατέβει πανό που αφορούσε τον Δημήτρη Λιγνάδη την ώρα της συναυλίας του. Το γεγονός αυτό, αναστάτωσε τους χρήστες στο Twitter, oι οποίοι άρχισαν να «κράζουν» τον τραγουδιστή.
Ο Σωκράτης Μάλαμας διέκοψε τη χθεσινοβραδινή συναυλία του στο Πέραμα Ρεθύμνου, ζητώντας να κατέβει το πανό «Βιαστής Είναι», που αναφέρεται στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.
Ο αγαπημένος μουσικός και τραγουδιστής, τόνισε ότι συμφωνεί απολύτως με το μήνυμα του πανό, ζήτησε να κατέβει και να ανέβει αργότερα, λέγοντας ότι του αποσπά την προσοχή.
Η κίνηση αυτή φαίνεται πως δεν άρεσε σε αρκετούς θαυμαστές του και χρήστες των social media, οι οποίοι ξεκίνησαν να απαιτούν ακόμα και #cancel του γνωστού καλλιτέχνη

“Το Twitter” είναι ο updated ευφημισμός για τον αποκτηνωμένο όχλο.
Πάγια άποψη μου είναι άλλωστε
* ότι ο Σωκράτης Μάλαμας και η χορεία των συναδέλφων του τραγουδοποιών των ‘90s αποτέλεσαν ένα από τους “πολιτιστικούς” βραχίονες της μεγαλόπνοης επιχείρησης διαμόρφωσης αυτού του όχλου.
Αισθάνεται ως εκ τούτου κάποιος μια ικανοποίηση, βλέποντας τον όχλο – Φρανκενστάιν να στρέφεται εναντίον
των δημιουργών του.
Η απάντηση του ΣΜ “συμφωνώ απολύτως με το μήνυμα του πανό, απλώς να κατέβει γιατί μου αποσπά την προσοχή” είναι …επίσης σύμφωνη με το καλλιτεχνικό ποιόν του.

* Στο πρώτο κείμενο που είχα γράψει στο περιοδικό ΗΧΟΣ γύρω απ’ τη διαμάχη …εμπορικού – ποιοτικού [middle ‘90s], “έπαιρνα θέση” υπέρ του σκυλάδικου, σημειώνοντας : “το πράγμα είναι απλό : ο κόσμος έχει να διαλέξει ανάμεσα σε γάμο και σε κηδεία. Προτιμάει το πρώτο, κι ας είναι ο γάμος του Καραγκιόζη”.
Το κείμενο είχε προκαλέσει …αντιδράσεις.

5
(Visited 86 times, 1 visits today)

Leave a Reply