Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΩΣ ΙΟΣ…

Υπάρχει ένα «δέντρο» – δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω, ούτε και έχει νόημα, στην παρούσα φάση, η αναφορά στα χαρακτηριστικά του [την έχω κάνει κατά κόρον, στο παρελθόν, ως «δημοσιογράφος»]. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι καλλιεργείται με επιμέλεια δεκαετίες ολόκληρες : από καταβολής mass media, ταυτόχρονα [και …συμπτωματικά, εννοείται] με την έναρξη της κυκλοφορίας σχεδίων για Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Σήμερα πλέον, το «δέντρο» δίνει πλούσια συγκομιδή : πρόκειται για την «αντίσταση» που καταγράφεται στους κόλπους των «λαϊκών κινημάτων» απέναντι σε μια όλο και λιγότερο σκιώδη υπερ-κυβέρνηση. Η οποία μελετώντας [μη] αντιδράσεις, προχωρεί, προσεκτικά και ανελέητα, στη λήψη μέτρων όλο και πιο δυσβάσταχτων. Η φύση της ως υπερ-κυβέρνησης, την αποκαλύπτει ως επί της ουσίας απρόσβλητη : ελλείψει αντιπάλου δέους, οι όποιες «διαφορές» περιορίζονται στα επουσιώδη, και προβάλλονται για το θεαθήναι : ο ίδιος ο «αντισυστημικός» Ντόναλντ Τραμπ, έχει χαρακτηρίσει τον Έντουαρντ Σνόουντεν «προδότη». Και, είναι εκείνος που μας έφερε, με διαδικασίες εξπρές, τα εμβόλια. Ένα τρελό [;] σενάριο που κυκλοφορεί στο μυαλό μου τελευταία, αφορά στην περίπτωση, όλο αυτό που βιώνει ο αμερικανικός λαός [και όσοι ασχολούμαστε με την πολιτική σκηνή του] να γίνεται στο πλαίσιο μιας τεράστιας μανούβρας, με απώτερο σκοπό την επιστροφή, δίκην Δευτέρας Παρουσίας του Τραμπ στην εξουσία, «δικαιωμένου» και με «λυμένα χέρια», ώστε να ξεκινήσει πλέον …το real thing.
Πίσω στα «δικά μας». Η παρουσία των δημοσιογράφων στα ενημερωτικά δελτία γίνεται εξαιρετικά δυσάρεστη, ακόμα και για τα δικά τους δεδομένα. Ήταν
επώδυνο να τους ακούς να πανηγυρίζουν για την «σύλληψη Αντωνιάδη» εξαίροντας την αναβάθμιση του Ποινικού Κώδικα και μιλώντας με τοξικό θράσος για «αρνήσεις διασωλήνωσης», «εκταφές νεκρών» και «μηνύσεις σε διακεκριμένους επιστήμονες» [όπως ο κύριος Καπραβέλος]. Για να κρατάμε λοιπόν επαφή με το σκορ : οι ασθενείς, με βάση τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, έχουν δικαίωμα να αρνούνται τη διασωλήνωση – τελεία. Ο δικηγόρος παίζει το ρόλο αντιπροσώπου και συμβούλου ως προς αυτό, όπως τον παίζει και για κάποιον που κατηγορείται για το στυγερότερο έγκλημα. Το αυτό ακριβώς ισχύει για συγγενείς και δικηγόρους ως προς το αίτημα νεκροψίας / εκταφής νεκρών, το οποίο τα δημοσιογραφικά μιάσματα παρουσιάζουν σε τόνους «άκουσον – άκουσον». Η ίδια η αλλαγή κατά το δοκούν του ποινικού κώδικα [βλ. post Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ] αποτελεί καθαρόαιμα φασιστική εκδήλωση : Βάσει αυτής, η παραμικρή διατύπωση διαφορετικής από την επίσημη άποψης αποτελεί …προτροπή προς ανυπακοή, «άρα» και …κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή του ανυπάκοου και των γύρω του.
Όχι ο Covid 19, αλλά η ανυπακοή στην ολοκληρωτική διακυβέρνηση είναι ο
ιός που πρέπει να καταπολεμηθεί.

4
(Visited 99 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Εmmanouel November 19, 2021 at 3:25 pm

    Μη λες μεγαλα λογια για “δικαιωματα των ασθενων” γιατι ..
    https://www.pronews.gr/kosmos/1035034_aystria-i-hora-protypo-tis-elladas-anakoinose-katholiko-lockdown-kai-ypohreotiko
    ”Απο την 1η Φεβρουαριου υποχρεωτικος ο εμβολιασμος στην Αυστρια”
    Με την γνωστη ‘πισινη” βεβαια που πρεπει να κραταει κανεις για το pronews .

    Reply
    1. Oannes November 19, 2021 at 5:56 pm

      Εντάξει μιλάμε για λαό τώρα που είχε υποδεχτεί ως σωτήρα – ελευθερωτή τον Χίτλερ.
      Τα δικαιώματα των ασθενών πάντως δεν τα λέω εγώ, αλλά ο νόμος …με το νι και με το σίγμα.
      Δεν χρειάζεται να τα απεμπολήσουμε όλα από μόνοι μας, πριν καν τα καταργήσουν.

      Reply
  2. Εmmanouel November 19, 2021 at 3:30 pm

    Μολις επιβεβαιωθηκε κι απ το δελτιο ειδησεων στο RealFm το περι υποχρεωτικοτητας εμβολιου στην Αυστρια .. Γαμησε τα..

    Reply

Leave a Reply