ΟΙ ALIENS ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ WHISTLE BLOWERS

Η κατάσταση στην αμερικάνικη πολιτική σκηνή εκτυλίσσεται σε δύο μέτωπα : Από τη μία η εντυπωσιακή συσσώρευση whistle blowers της IRS [εφορίας] οι οποίοι αποκαλύπτουν τέρατα και σημεία γύρω απ’ τις δοσοληψίες της οικογένειας [όχι απλώς του Hunter] Biden με ξένες χώρες, απ’ τις οποίες εκατομμύρια συρρέουν σε λογαριασμούς οικείων του Joe, χωρίς να συνοδεύονται από κάποια αναφορά στο τι ακριβώς υπηρεσίες προσφέρουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Παρακολουθώντας την κατάσταση μήνες τώρα, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι …οι μισοί περίπου Αμερικανοί εφοριακοί έχουν μετατραπεί σε whistle blowers.
Από την άλλη κορυφώνεται μια ακόμα πιο απίθανη υπόθεση : η “επιδημία” αξιωματούχων του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών [με τη συνεπικουρία πολιτικών – εραστών της διαφάνειας] ομιλούντων περί
εξωγήινων σκαφών, τα οποία έχουν στην κατοχή τους, δεκαετίες ολόκληρες, κύκλοι οι οποίοι συνιστούν ένα είδος παράλληλης κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Η προηγούμενη θεαματική εξέλιξη επ’ αυτού αφορούσε την προ εβδομάδος νομοθετική πρωτοβουλία του ηγέτη των Δημοκρατικών στη Γερουσία Chuck Schumer για αποχαρακτηρισμό ως απόρρητων “όσο το δυνατόν περισσότερων” αρχείων του Πενταγώνου που αφορούν εξωγήινα αντικείμενα.
Μια ματιά στη φυσιογνωμία του ανδρός [δεξιά] φέρνει στο νου τη θεωρία του David Icke περί μελών της ελίτ που στις κατ’ ιδίαν συνευρέσεις, “υποχωρούν” στην διάσταση απ’ την οποία προέρχονται, λαμβάνοντας την αυθεντική
ερπετοειδή μορφή τους. Μια επισκόπηση της πολιτείας του, ενισχύει την εντύπωση της αλλοδιαστατικής, ερπετοειδούς οντότητας.
Το ότι αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται πίσω από την σε υψηλότατο πλέον επίπεδο κινητοποίηση γύρω από τα UFO, είναι ενδεικτικό της φερεγγυότητας του θέματος, αν δεν αρκούσε γι’ αυτό απλώς το timing με το οποίο προκύπτει.
Πρόκειται προφανώς για ένα είδος συντονισμένης επιχείρησης διαφόρων τύπων συμπλεγμάτων, με κορυφαίο όλων φυσικά [εδώ υπεισέρχονται οι Aliens] το
στρατοβιομηχανικό, για να μην ξεχνιόμαστε.

Πέρα απ’ την περίπτωση Chuck Schumer, αρκεί κανείς να δει υπό την αιγίδα ποιου από την “UFOλογική” κοινότητα διακινείται το project : του Dr. Steven Greer [αριστερά]. Ο εν λόγω είναι από τις πλέον ύποπτες περιπτώσεις “UFO experts” που έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου, διαπλεκόμενος με υψηλά κλιμάκια της CIA, αλλά και με το Rockefeller Foundation.
Η τελευταία εξέλιξη ως προς την υπόθεση [βλ. βίντεο] αφορά στον σάλο που έχει ξεσηκωθεί από Ρεπουμπλικάνους βουλευτές, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι το Πεντάγωνο …προσπαθεί να τους
αποκλείσει επιλεκτικά απ’ την “πολυαναμενόμενη” ακροαματική διαδικασία. Η οποία, παρεμπιπτόντως, ξεκινάει αύριο.

ΥΓ. Η εσπευσμένη αλλαγή του σήματος του Twitter από τον κύριο Musk [“X” as in …SpaceX] ουδόλως τυχαία φαίνεται.


6
(Visited 90 times, 1 visits today)

11 Comments

  1. Timothy Price July 25, 2023 at 4:25 pm

    Everything has to be politicized here. We’ll see what they come up with if anything.

    Reply
    1. Oannes July 25, 2023 at 7:55 pm

      I mean …I’ve followed Chuck Schumer for years, I think he is one of the least trustworthy persons on the planet.
      And Dr. Steven Greer, whose books I’ve read… This guy talks about aliens all over the Earth since forever. He mentions multiple alien tribes with whom he’s in contact with, his narrative being unreliable to the point of ridiculously nonsensical. He also speaks about his ties with the CIA and the Rockefellers.

      Reply
      1. stcigar July 25, 2023 at 8:30 pm

        Βασικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το συγκεκριμένο ζήτημα. Πώς όμως όλοι αυτοί που έχουν νταραβέρια με διάφορους εξωγήινους είναι σίγουροι ότι πρόκειται για εξωγήινους? Από την εξωτερική εμφάνιση? Από τους ιπτάμενους δίσκους? Γιατί έχω γνωρίσει και άτομα που ισχυρίζονταν πως ήταν εξωγήινοι themselves. Αλλά ήταν απλώς μαλάκες.

        Reply
        1. Oannes July 25, 2023 at 9:06 pm

          Πρέπει να πω ότι έχω ασχοληθεί “διεξοδικά” με τους εξωγήινους από πολύ μικρός – στα 20 είχα απομυθοποιήσει το θέμα. Εξακολουθεί να με ενδιαφέρει απλώς σε ρομαντικό επίπεδο [ξέρω ότι μέσα μου ο πάλαι ποτέ “πιστός” …λαγοκοιμάται, έτοιμος να ξυπνήσει με το παραμικρό σκούντημα*].
          Ο συγκεκριμένος Steven Greer ειναι δεδομένα απατεώνας. Στις αφηγήσεις του συναντά κανείς …κοτζάμ εξωγήινους να είναι μπλεγμένοι σε μικροπολιτικά και κατασκοπικά παιχνίδια, ενώ στην ελαφρότερη περίπτωση τα αγνοούν / αφήνουν να εξελίσσονται.
          Είχα απορήσει με το κωλοπέτσωμα με το οποίο λέει τα πιο απίστευτα πράγματα κοιτώντας σε στα μάτια, μέχρι που έμαθα τα περί σχέσης του με το Rockefeller Foundation, το οποίο είναι από τα σκοτεινότερα κεφάλαια της αμερικανικής ιστορίας [περιπτώσεις όπως το …Gates ή to Soros Foundation είναι kindergarten stuff]

          * Μακάρι το “λογοτεχνικό εύρημα” να ήταν δικό μου αλλά είναι [παραλλαγή ενός] του Bergson.

          Reply
        2. Oannes July 25, 2023 at 9:12 pm

          Άποψή μου είναι ότι η υπόθεση “Εξωγήινοι” έχει εισαχθεί βάσει σχεδίου από τα late ’40s ως πρώιμη επιχείρηση υποκατάστασης της πραγματικότητας από το virtual – μεταφορά μυθιστορηματικών, κόμικ & κινηματογραφικών “τακτικών” στην αληθινή ζωή.

          Reply
          1. stcigar July 25, 2023 at 9:19 pm

            Ακριβώς το ίδιο ήθελα να προτείνω κι εγώ εξαρχής, αλλά δίσταζα λόγω παντελούς έλλειψης τριβής με το θέμα.

            Reply
            1. Oannes July 25, 2023 at 9:24 pm

              Το καταληκτήριο πόρισμά μου, το οποίο δεν βλέπω το λόγο γιατί να αλλάξω, ήταν και είναι το εξής :
              Αν θέλουν κάτι οι “εξωγήινοι” …ας κάνουν την κίνησή τους. Ας εμφανιστούν θεαματικώ τω τρόπω, ή ας εμφανιστούν με τρόπο μη επιδεκτικό αμφιβολιών …σε μένα τουλάχιστον.
              Αν εννοούν να είναι μυστικοπαθείς, λέω να σεβαστώ τη μυστικοπάθειά τους.
              Η υπερβολική ενασχόληση με οντότητες που μας παρακολουθούν κρυπτόμενες, είναι επικίνδυνα κοντά στις “γόνιμες” συζητήσεις περί υπάρξεως Θεού, ας πούμε.

              Reply
              1. stcigar July 25, 2023 at 9:33 pm

                I could not agree more.

                Reply
      2. Timothy Price July 25, 2023 at 10:08 pm

        Lots of rediculous people around for sure.

        Reply
  2. EMMANOUEL July 27, 2023 at 11:36 am

    Παραμυθια ολα , αν οντως υπηρχε εξωγηινη τεχνολογια θα ειχε ηδη δοθει στους .. Ουκρανους , χε χε.. !
    Ωστοσο κι εγω λογω σινεμα/κομιξ/βιβλιων στην παιδικη ηλικια ειμαι ευχερος σε χειραγωγηση απο τυχον .. “αποκαλυψεις” !

    Reply
    1. Oannes July 27, 2023 at 12:25 pm

      Όχι απλά παραμύθια όμως, αλλά παραμύθια …παιδαγωγικής φύσεως. Ολοκληρώνω την ενημέρωσή μου για το hearing του Κονγκρέσου και …επιλαμβάνομαι.

      Reply

Leave a Reply