ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ

Με τη Δύση εισερχόμενη σε περίοδο παγκοσμιοποιημένης hi tech τυραννίας, με το διεφθαρμένο ιατροφαρμακευτικό σύμπλεγμα στην αιχμή του δόρατος και αδίστακτες πολιτικές μαριονέτες να “εγκυρώνουν” τις κινήσεις του, ενδιαφέρον προκαλεί η επανεμφάνιση των Ταλιμπάν. Η παράδοση του Αφγανιστάν στα χέρια τους αποβαίνει, ή έχει σχεδιαστεί ως, χρήσιμη για τους Παγκοσμιοποιητές : ο μαινόμενος φασιστικός ολοκληρωτισμός βρίσκει τον “απόλυτο” αποδιοπομπαίο τράγο του, και ένα τρόπο να παρουσιάζεται, αποστασιοποιούμενος από αυτόν, σαν κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι.
Είναι ενδιαφέρον να εγκαλούνται οι Ταλιμπάν για τις μεσαιωνικές πρακτικές τους από ένα πολιτικό σύστημα που, σε συνεργασία με το “επιστημονικό” ιερατείο επιβάλλει σε πολίτες, ακόμα και παιδιά, υποχρεωτική μασκοφορία
* απαγόρευση διά ζώσης επαφής, lockdown, και υποχρέωση εμβολιασμού με πειραματικά σκευάσματα, τα οποία προκαλούν τεράστιες, έως θανατηφόρες παρενέργειες. Υποχρέωση η οποία [προς το παρόν “συζητάται”, αλλά σίγουρα] θα επεκταθεί στην προσχολική ηλικία.
Ανυπομονούμε να δούμε διαδηλώσεις των γνωστών υπόπτων για την επισημοποίηση της
…γυναικοκτονίας ως πρακτικής από τους Ταλ.. Σε περίπτωση που δεν κάνουν κάποια κίνηση, ούτε καν για τα μάτια, θα αντιληφθούμε ότι έχουμε να κάνουμε με αντίπαλους λιγότερο επικίνδυνους [=εντελώς ηλίθιους]. Η ισορροπία εδώ θα παιχτεί ανάμεσα στην ανάγκη να μιλήσουν για γυναικοκτονίες και στο θετικό κλίμα που πρέπει, ως μέρος του συμβολαίου τους, να καλλιεργούν για τους πρόσφυγες.
Παρεμπιπτόντως : Έχουμε τρόπο να ξέρουμε ποιοι απ’ αυτούς τους τελευταίους δεν είναι άρτι απελευθερωθέντες
μαχητές της ISIS;

* …σε επόμενο στάδιο ακόμα και στο σπίτι, με το …internet of things να αναλαμβάνει την
επιτήρηση.

3
(Visited 69 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Timothy Price August 18, 2021 at 4:41 pm

    It’s all very Taliban, the policies of the western medical industrial complex.

    Reply
    1. Oannes August 18, 2021 at 5:49 pm

      Totally!

      Reply

Leave a Reply