ΟΙ “ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ”…

Στην άσκηση της πολιτικής συμμετέχουν ενεργά οι δημοσιογράφοι, “ενημερώνοντας” για τα ευεργετικά αποτελέσματα του κυβερνητικού χειρισμού της πανδημίας.
Στη διαδικασία της παραπληροφόρησης συμμετέχουν
οι πολιτικοί, “σχολιάζοντας” γεγονότα με …δημοσιογραφική αντικειμενικότητα.
Δεν πρόκειται για αλληλοϋποστήριξη, αλλά για σύγχυση αρμοδιοτήτων.
Άλλωστε με το πρακτικό σκέλος [λήψη και υλοποίηση αποφάσεων] στα χέρια των διευθυντηρίων, πολιτική και παραπληροφόρηση γίνονται ένα.
Διόλου περίεργο το ότι δημοσιογράφοι και πολιτικοί λιβανίζουν την
Biden administration, φλομώνοντας τον κόσμο με ψέματα και ελπίδες περί “υποστήριξης” που περιμένουμε, όταν οι συσχετισμοί υπαγορεύουν στους Αμερικανούς το αντίθετο: προσεταιρισμό επειγόντως της Τουρκίας εν όψει τεχνητής όξυνσης με Ρώσους.
Ο κύριος Μητσοτάκης παρέλειψε φέτος να αναφερθεί στους
οπλαρχηγούς της επιτροπής λοιμωξιολόγων. Ανέλαβε ως εκ τούτου ο δημοσιογραφικός κόσμος να αναπληρώσει το κενό, τιμώντας τους, μαζί με σύσσωμο το ιατρικό προσωπικό της χώρας.
Ο αρθρογράφος του in.gr
Βασίλης Κανέλλης τις προάλλες αποκαλούσε συλλήβδην ψεκασμένους ηλίθιους τους “αρνητές του εμβολίου”, εστιάζοντας στην εγκληματικά ηλίθια ανευθυνότητα των …ιατρών ανάμεσά τους. Σήμερα, μετά την απαραίτητη δήλωση προοδευτικού φρονήματος [“ποτέ δεν μου άρεσαν οι παρελάσεις”], ενημερώνει ότι θα έκανε ένα σκόντο, αν ήταν αντί για τα στρατά να παρελάσουν οι αληθινοί ήρωες της εποχής, το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.

Για όσους δυσκολεύονται, η απλώς βαριούνται, να αποκωδικοποιήσουν τα μηνύματα του κυρίου Κανέλλη: οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων που αποστολή έχουν να φυλάνε τα σύνορα της χώρας είναι “μη πραγματικοί” ήρωες, συγκρινόμενοι με τους ήρωες γιατρούς. Όπως “μη πραγματική” είναι και η απειλή που αντιπροσωπεύει η “φίλη και γείτων” σε σύγκριση μ’ εκείνην απ’ την “πανδημία” του Covid…

3
(Visited 155 times, 1 visits today)

Leave a Reply