ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ GEORGE FLOYD

Το καινούργιο βίντεο [από την κάμερα ενός από τους αστυνομικούς] που με κάποιο τρόπο εξασφάλισε η Daily Mail, ακυρώνει το αφήγημα περί “ρατσιστικής δολφονίας του George Floyd”, που σαν συνέπεια έχει, 2.5 μήνες τώρα, επεισόδια και πρωτοφανείς καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας…
Το πρώτο πράγμα που γίνεται φανερό, είναι ότι ο τραγικός πρωταγωνιστής βρίσκεται σε κατάσταση εκτός εαυτού, μη διαχειρίσμη ή επικοινωνήσιμη.
Αφού αρνείται αρχικά να βγει από το αυτοκίνητό του, παρακαλώντας τους αστυνομικούς “να μην τον πυροβολήσουν”, αρνείται στη συνέχεια ουρλιάζοντας να μπει στο περιπολικό, επαναλαμβάνοντας ότι είναι κλειστοφοβικός, παρακαλώντας τον ένα από τους αστυνομικούς “να μην τον αφήσει μόνο”, να μπει κι αυτός μαζί του.
Το δεύτερο που γίνεται φανερό είναι οι “officers”…πάνε πάσο, έχοντας καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα. Τον καθησυχάζουν διαρκώς, πρώτα ότι δεν θα πυροβολήσουν, έπειτα ότι θα μπουν μαζί του στο περιπολικό, ότι θα αφήσουν τα παράθυρα ανοιχτά κοκ. Αυτά ενώ ο GF επαναλαμβάνει αδιάκοπα και σπαρακτικά: “I’m not a bad guy”, “please man, I’m not that kind of guy”. “I’m gonna die man”.
Το τρίτο που γίνεται φανερό είναι ότι ο άνθρωπος του Θεού φωνάζει “I can’t breathe” …ήδη από τη στιγμή που τον αναγκάζουν να μπει στο αυτοκίνητο, ζητώντας ο ίδιος να τον ακουμπήσουν στο έδαφος ή να κάνει “ο,τιδήποτε άλλο” απ’ το να κάθεται μέσα στο περιπολικό.
Το “I can’t breathe”, το αίσθημα κλειστοφοβίας, αναφέρεται πιθανότατα στο επεισόδιο που υφίσταται ήδη ο άνθρωπος.
Επεισόδιο, από τί;
Όπως προέκυψε από τη νεκροψία, ο George Floyd, εκτός από πληθώρα άλλων ουσιών είχε καταναλώσει ένα συνδυασμό Fentanyl και Μεθαμφεταμίνης [“goofball”].
Στα συμπτώματα της δεύτερης ουσίας περιλαμβάνεται το ντελίριο παρανοϊκής φοβίας που παρακολουθούμε το βίντεο.
Στα συμπτώματα από υπερβολική δόση Fentanyl, όπως εκείνη που βρέθηκε στο αίμα του ανθρώπου, περιλαμβάνεται το σταμάτημα της αναπνοής και ο θάνατος.
Το τι ακριβώς συνέβη, είναι άγνωστο αν θα μαθευτεί ποτέ – υπό την έννοια του να συμφωνήσουν απ’ αυτού οι πάντες.
Το τελευταίο πάντως που μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ακούει και βλέπει εδώ, είναι …μια ομάδα μπάτσων που σκοτώνουν εν ψυχρώ ένα αθώο μαύρο, κινούμενοι από τυφλή ρατσιστική επθετικότητα, εγγεγραμμένη στο DNA κάθε λευκού ανθρώπου στην επιφάνεια του πλανήτη… εξαιρουμένων όσων γονατίζουν μπροστά στους Black Lives Matter.

Κάτω: διαμαρτυρία Ελλήνων ακτιβιστών για τη δολοφονία του George Floyd

4
(Visited 49 times, 1 visits today)

Leave a Reply