ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ : Η “ΛΥΣΗ”!

“Τόσο απλό”. Η επιστήμη και η τεχνολογία γι’ αυτό είναι εδώ, για να απλοποιούν τη ζωή του ανθρώπου, αλλά αυτός αρνείται να καταλάβει… Αυτό που προτείνει η “χρήστρια” αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την μετατροπή του μπάτσου σε Robocop. Ως γνωστόν άλλωστε, δυνατότητα πειράγματος της “εικόνας απ’ την κάμερα”, απλώς δεν υπάρχει.
Στο μεταξύ τα βοθροκάναλα και οι αρωγοί αυτών “social” media [τόσο social όσο λαϊκές ήταν οι “λαϊκές δημοκρατίες” του Υπαρκτού] κάνουν ό,τι μπορούν
* για να καταστήσουν αόρατη την οργή του κόσμου. Ξέρουν ότι η σπίθα έχει ανάψει, και ότι σε περίπτωση μετάδοσης, δεν τους σώζει τίποτα.
Στην αρχή μίλαγαν για επίθεση
εναντίον αστυνομικών. Τώρα, άλλοι τα φορτώνουν σε κείνους, κι άλλοι στοιχίζονται πίσω από το legal team που ανέλαβε να τους ξελασπώσει [του υιού Πλεύρη προεξάρχοντος]. Αυτά ενώ η αληθινή αιτία πίσω από γεγονότα σαν το προχτεσινό είναι δεδομένη: το κλίμα παράνοιας που διαλύει την κοινωνία, με ευθύνες συγκεκριμένων ατόμων τα οποία πρέπει, κάποια στιγμή, να πληρώσουν: από την κυβέρνηση, το ιατρικό προσωπικό και τα media.
Επαναλαμβάνω, απαιτείται αντίδραση, άθε στιγμή και με κάθε τρόπο. Ακόμα και το να
συζητάμε, ακόμα και να τους σκεφτόμαστε με τα αισθήματα που αρμόζουν [οργή και μίσος] είναι ένα είδος ενεργού αντίστασης.
Στο μεταξύ, οι δεινοσαυρικοί μηχανισμοί των “αριστερών” κομμάτων μυρίστηκαν πεδίον δόξης. Αυτό προκύπτει από τοποθετήσεις όπως η περί την “αυταρχικότητα που με πρόσχημα τον κορωνοϊό εκδηλώνει η κυβέρνηση, βάζοντας στο στόχαστρο τις λαϊκές διεκδικήσεις” [η ανάλυση του …πολιτικού μαλάκα κυρίου Καραθανασόπουλου
**].
Το ερώτημα είναι αν έχει νόημα ως τακτική η …συμπόρευση μαζί τους, εν γνώσει του τι τους ενώνει με την κυβερνώσα παράταξη, στο πλαίσιο ενός
“πολιτικού” κουκλοθέατρου με μαριονετίστες τύπου Schwab και Soros.
Αν πρέπει ντε και καλά να αποδίδεται ένα ιδεολογικό στίγμα στον καθένα μας, θεωρώ ότι περισσότερο νόημα έχει, στην παρούσα φάση, η συμπόρευση με
“δεξιούς”, “πατριώτες” και “θρησκόληπτους”. Πείθουν περισσότερο, εμένα τουλάχιστον, για την τιμιότητα των προθέσεών τους.

* τα δεύτερα όχι, προς το παρόν, πολλά, εξ ου και κορυφαία hashtags αυτή τη στιγμή ειναι τα #Πανορμου και #Χρυσοχοιδη_παραιτησου. Βρισκόμαστε ακόμα σε φάση όπου το κλίμα δεν έχει γίνει καταστεί αντιληπτό στους ιδιοφυείς αλγόριθμους του κυρίου Dorsey. Θα …καταστεί βεβαίως σύντομα, και τότε, ο τελευταίος των ηλιθίων θα δει το αληθινό πρόσωπο “του Twitter”.

** Ξανά : το ότι η ατάκα του τελευταίου περί “πολιτικής μαλακίας” εντός του Κοινοβουλίου πέρασε αβρόχοις ποσί, όταν επί μια τετραετία η τελευταία κοινοτοπία βουλευτή της Χ.Α. αντιμετωπιζόταν ως “κατάφωρη προσβολή” και “άνευ προηγουμένου πρόκληση στο δημοκρατικό αίσθημα”, αρκεί για να δείξει το είδος της δημοκρατίας που απολαμβάνουμε.


3
(Visited 190 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar March 9, 2021 at 1:35 pm

    Να σου πω την αλήθεια, μετά το γελοίο σκηνικό “ένας εναντίον όλων” που ξεκίνησα τις προάλλες σε κείνο το λεωφορείο, έχω απογοητευτεί λιγάκι από τη στάση του κόσμου. Η επαναστατική πράξη ως γνωστόν απαιτεί επαναστατική θεωρία, η οποία προς το παρόν δεν υπάρχει καθόλου στη συνείδηση του κοινού. Το πρόβλημα για τους περισσότερους είναι γιατί αυτό το μέτρο κι όχι το άλλο, αν το εμβόλιο είναι καλύτερο από τη μάσκα, τι πρέπει να κλείσει και για πόσο διάστημα, γιατί αυτός να παίρνει επίδομα κι όχι εγώ, αν η τάδε μετάλλαξη μεταδίδεται περισσότερο από την άλλη κοκ. Το γεγονός ότι πρόκειται για 100% απροκάλυπτη απάτη που χωρίς άμεση και αδιάλλακτη αντίδραση θα επεκτείνεται εις το διηνεκές εμπλουτιζόμενη με όλο και μεγαλύτερα ψέματα, είναι κάτι που σχεδόν κανένας δεν είναι διατεθειμένος να παραδεχτεί. Ένα χρόνο μετά το ξεκίνημα της μεγαλύτερης συνωμοσίας που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, η συντριπτική πλειοψηφία έχει ξεχάσει πώς είναι να μη φοβάσαι ανύπαρκτους κινδύνους, προσβλέποντας αντιθέτως σε κάποια μαγική λύση που θα έρθει από τους επιστήμονες και τις κυβερνήσεις που δημιούργησαν το πρόβλημα εξαρχής. Έχω φτάσει πλέον σε σημείο να βλέπω σχεδόν με συμπάθεια την υπόθεση Κουφοντίνα και τις φοιτητικές καταλήψεις ως τη μοναδική -έστω και για λάθος λόγους- έμπρακτη μαζική αντίδραση στην πρωτοφανή αστυνομοκρατία και χειραγώγηση..

    Reply
    1. Oannes March 9, 2021 at 3:05 pm

      “Ναι σε όλα x 10” με την επιφύλαξη των Κουφοντινάνθρωπων. Έχω την εντύπωση [απ’ τις πρόσφατες φωτογραφίες αλλά και από τη στοιχειώδη πείρα μου απ’ το χώρο – έχω υπάρξει μέρος του, έχω δεχτεί …bullying εξ οικείων σε ανύποπτο χρόνο] ότι στο επίμαχο ζήτημα είναι μια χαρά νομοταγείς πολίτες. Και αν δεν είναι, αυτό οφείλεται στο ότι πρόκειται για 20ρηδες – 30ηδες οι οποίοι δεν φοβούνται. Δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν το background που απαιτείται για να “επιτρέψουν” στον εαυτό τους να δεχτεί την ύπαρξη τέτοιας συνωμοσίας.

      Reply

Leave a Reply