ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ

Σχόλιο επί της ουσίας δεν χρειάζεται.
Αλλά δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι, πίσω από το 99% τέτοιου είδους πρωτοβουλιών, σε όλο τον “πολιτισμένο κόσμο”, βλέπει κανείς κάτι
μεταλλαγμένες μαμαδίτσες με γλυκερά – από – θέση – ισχύος χαμόγελα.
“Το μέλλον είναι γυναίκα”. Η γυναίκα, όπως την ξέραμε τουλάχιστον, είναι
παρελθόν.

4
(Visited 95 times, 1 visits today)

16 Comments

    1. Oannes September 17, 2023 at 7:48 am

      Ευχαρίστως!
      [Εννοείται, δια να μη παρεξηγούμεθα από κακεντρεχείς, ότι “πραγματική γυναίκα” δεν είναι ντε και καλά αυτή που “λέει” σαν γυναίκα. Αρκεί να έχει τις γυναικείες ιδιότητες που θυμούνται όσοι έχουν στοιχειώδη μνήμη, και κάποια ηλικία. Το “σεξ απίλ” αποτελεί υποκεφάλαιο της όλης υποθέσεως].

      Reply
      1. stcigar September 17, 2023 at 8:20 am

        I know I know. “Συμπτωματικά” η συγκεκριμένη κατά τη διάρκεια της πανδημίας έπαιζε με Van Morrisson και συνεργαζόταν με Noel Gallagher. To γεγονός ότι αποτελεί μια.. βελτιωμένη εκδοχή της Monica Bellucci, προσωπικά δε με χαλάει καθόλου!

        Reply
        1. Oannes September 17, 2023 at 9:35 am

          Ανήκει στο ζώδιο που είχα μαντέψει ότι ανήκει, στο οποίο υποθέτω έχεις μια αδυναμία της φύεως που έχω εγώ με τα Κριάρια.

          Reply
          1. stcigar September 17, 2023 at 9:49 am

            I confess😇
            Κι εγώ εξάλλου έχω κάποια στοιχεία του συγκεκριμένου ζωδίου, δεδομένου ότι έχω γεννηθεί στο μεταίχμιο.

            Reply
            1. Oannes September 17, 2023 at 10:07 am

              Την εξήγηση την …ήξερα ήδη.👳 Και ο ωροσκόπος Σκορπιός δεν είναι άσχετος με τη συγκεκριμένη τάση.
              Στο συγκεκριμένο ζώδιο είχα και εγώ μια αδυναμία πολύ παλιότερα, η οποία έχει μεταβληθεί στο αντίθετο, μετά από “σοβαρή” σχέση με άτομο του χώρου. Έκτοτε εντοπίζω με τη μια [μα με τη μία μιλάμε] “αυτό το συγκεκριμένο πράγμα” και το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Το αυτό και για Παρθένους, Ταύρους. Είναι εννοείται μια δευτερογενούς τύπου άπωση, διαφορετική απο εκείνη που μου προκαλούν πχ. οι γυναίκες Ζυγοί ή Αιγόκεροι.
              Η μόνη που έχει απομείνει να μου αρέσει σταθερά απ’ αυτό το ζώδιο είναι η Λολομπρίτζιντα [ένας Θεός ξέρει τι γίνεται στο ωροσκόπιο της συχωρεμένης].

              Reply
              1. stcigar September 17, 2023 at 10:30 am

                I know what you mean. Καμιά φορά λέω ευτυχώς που δεν κρατιόταν ο πατέρας μου μετά το γάμο, γιατί μια μέρα να το καθυστερούσε, θα είχα περάσει από την άλλη πλευρά. Το πρόβλημά μου εμένα είναι κυρίως με τις γυναίκες Αιγόκερους. Τους άντρες τους βαριέμαι λιγάκι, αλλά γενικά δεν μου είναι αντιπαθείς. Με αυτές είμαστε από άλλο πλανήτη.

                Reply
                1. Oannes September 17, 2023 at 10:38 am

                  Δεν είναι τυχαίο αυτό που λες : κάποια στιγμή, έχοντας συνειδητοποιήσει ποιες γυναίκες μου φαίνονται πιο ελκυστικές [Κριάρια, Τοξότριες μακράν] συνειδητοποίησα και ποιές ειναι οι απωθητικότερες [μακράν επίσης] : τα αντιδιαμετρικά αυτών, Ζυγοί και Δίδυμοι. Και των δυο αυτών παρεμπιπτόντως οι άνδρες είναι απ’ τους πλέον συμπαθείς και συνενοήσιμους. Οι Blue Light πχ. που ηχογράφησαν το ένα και μοναδικό “επιτυχημένο” άλμπουμ, αποτελούντο απο ένα Ιχθύ [moi] και τρεις Ζυγούς – τίγκα στο διπλό ζώδιο.

                  Reply
                  1. stcigar September 17, 2023 at 10:49 am

                    Άλλη μια διαφωτιστική παρατήρηση. I’ll keep that in mind!

                    Reply
                2. Oannes September 17, 2023 at 10:41 am

                  Πέρα απ’ το εμφανισιακό, Κριοί και Τοξότριες ασχολούνται σε μεγάλο βαθμό …με την πάρτη τους, είναι στον κόσμο τους, άμα λάχει σε γράφουν και στ’ αρχίδια τους λιγάκι. Πράγμα το οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα.

                  Reply
                  1. stcigar September 17, 2023 at 10:56 am

                    True. Με τις γυναίκες Κριούς είχα πάντοτε τις καλύτερες σχέσεις. Τοξότριες είναι όλο σχεδόν το γυναικείο μου σόι, με αποτέλεσμα να έχω κάποιες μικρές.. επιφυλάξεις.

                    Reply
                    1. Oannes September 17, 2023 at 11:06 am

                      Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχει για μένα μια “ηδονοβλεπτική”, βλ. θαυμαστική παράμετρος, η οποία εμποδίζει κατ’ αρχήν την εμφάνιση τίτλων ιδιοκτησίας με ό,τι αυτοί συνεπάγονται – δεν υπάρχει δηλ. εδώ χώρος για το γνωστό “σα να παραγνωριστήκαμε”.
                      Εννοείται ότι, ως συνήθως με τα αληθινά συναισθήματα, το πράγμα είναι …συνήθως αμοιβαίο.

  1. stcigar September 17, 2023 at 11:21 am

    Οι τοξότριες είναι γενικά ωραίες γυναίκες (για τα γούστα μου τουλάχιστον) και πολύ συμπαθητικές με μια πρώτη (και δεύτερη) ματιά. Στην πραγματικότητα όμως κουβαλάνε μέσα τους τρέλα με τα καντάρια και όχι πάντα με την καλή έννοια. Μου είχε κάνει παρεμπιπτόντως αναμενόμενη εντύπωση το γεγονός ότι ο αδελφικός μου φίλος των νεανικών μου χρόνων – όπως ανακάλυψα πολύ εκ των υστέρων – είχε γεννηθεί την ίδια μέρα με την αδερφή μου. Τοξότες και οι δύο needless to say.

    Reply
    1. Oannes September 17, 2023 at 11:48 am

      Ότι την κουβαλάνε την κουβαλάνε [trust me, I know exactly what you mean]. Αλλά την περιορίζουν στα απολύτως απαραίτητα όταν καταλάβουν ότι, αν χρειαστεί, μπορείς να επιστρατεύσεις την ίδια και μεγαλύτερη.

      Reply
    2. Oannes September 17, 2023 at 12:15 pm

      Ως προς τις ημερομηνίες, ούτε συζήτηση : ενδελεχής έρευνα, ξεκινώντας φυσικά απ’ τις δυο οικογένειες, έχει αποκαλύψει σκανδαλώδη αποτελέσματα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση όλες οι “συμπτώσεις” που έχω υπόψη μου να είναι όντως συμπτώσεις.
      Δεν μιλάω αναγκαστικά για ίδιες ημερομηνίες, παρόλο που υπάρχουν και αυτές [πχ. η μάνα μου με την πρόσφατα σχετικά εκλιπούσα θεία μου].
      Αυτό που είναι περίπου νομοτέλεια είναι οι κοινές ζωδιακές περίοδοι που συνδέουν συγγενικά πρόσωπα.

      Reply
      1. stcigar September 17, 2023 at 12:31 pm

        Από ένα σημείο και μετά το πρόβλημα είναι να βρεις.. κανονικές συμπτώσεις. Για μένα ο κόσμος είναι τόσο συμπτωματικός όσο συμπτωματικό είναι πχ και το ανθρώπινο σώμα.

        Reply

Leave a Reply