ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ …ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ


…Και βέβαια, last but not least, δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνει την εμφάνισή της η …#γυναικοκτονια.
Ένα απάνθισμα αναρτήσεων από χρήστες του Twitter. Η τρικυμία εν κρανίω είναι
τελείως άσχετη με τον “συγκλονισμό”.
Για ανθρώπους με τριψήφιο IQ, τα σχόλια είναι αυτοσχολιαζόμενα. Αυτό δεν μειώνει την “αξία τους” – εν πάση περιπτώσει, κρίνω εξ ιδίων : κάποιες στιγμές αδυνατώ να τραβήξω το βλέμμα μου από αυτά. Η απόλυτη βλακεία, όπως το απόλυτο κακό, έχει τον τρόπο της να σε
μαγνητίζει.
Άσε που
δεν νομίζω ότι απόλυτο κακό και απόλυτη βλακεία διαφέρουν ιδιαίτερα.





4
(Visited 202 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Εmmanouel June 19, 2021 at 8:12 am

    Μα μηπως κι ο υστερικος φεμινισμος δεν ειναι καποιου ειδους ..”γυναικοκτονια” ? Ουπς ! Εκανα μοιραιο λαθος ! Εβαλα τις λεξεις ‘υστερια” και “φεμινισμος” στην ιδια προταση.. Στα μανταλακια θα με κρεμασουνε, χα χα..
    Εν τω μεταξυ εχουν αρχισει να διακινουνται διαφορα σεναρια για την υποθεση που δεν εχουν να κανουν και τοσο με την ενδοοικογενειακη βια .. Ειναι παντως τουλαχιστον περιεργο που καθυστερησε τοσο πολυ η αστυνομια να βρει την ακρη .

    Reply
    1. Oannes June 19, 2021 at 9:52 am

      Το περί φεμινισμού – γυναικοκτονίας είναι σοφή διαπίστωση και τροφή για σκέψη!
      Ως προς την υπόθεση τώρα που έχει “συγκλονίσει” το πανελλήνιο, η πρώτη φορά που ενδιαφέρθηκα, ήταν με το που άκουσα περί ομολογίας του τύπου. Αλλά και πάλι, μόλις τώρα που έβλεπα τον Αυτιά και την παρέα του να συζητάνε, και δώστου σενάρια, και δώστου πληροφορίες – σοκ, και δώστου ο …δημοσιογράφος να επαναλαμβάνει κάθε τόσο “καλά όλα αυτά αλλά …ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ”, με είχε πιάσει μια ψυχολογία, να πούμε.
      Να υποθέσω εννοείς ότι ο τύπος τύγχανε υψηλής προστασίας, που σημαίνει ότι το πράγμα πάει προς …Λιγνάδη μεριά.

      Reply
  2. Εmmanouel June 19, 2021 at 10:09 am

    Δεν ξερω ακριβως , ουτε θ ασχοληθω ιδιαιτερα , οι συνηθεις υποπτοι παντως (ΜΑΚΕΛΕΙΟ , Pronews ) αφηνουν διαφορα υπονοουμενα, πιθανον και σαν click baits ..

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/995659_akaterinopoylos-kati-allo-kryvetai-piso-apo-ti-dolofonia ( πρωην διευθυντης αντιτριμοκρατικης , λεει , ειναι αυτος )

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/995685_ekstrateia-spilosis-tis-karolain-athoosis-toy-pilotoy-apo-ta

    Kατι δεν στεκει στην υποθεση παντως , εκτος αν προκειται απλα για εναν ψυχακια με υστερω γυναικα , and that s it ..

    Reply

Leave a Reply