Η KAMALA HARRIS ΩΣ ΗΜΙΘΕΪΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ

Πάνω, μια συνοπτική παρουσίαση του φαινομένου Kamala Harris από τον Tucker Carlson. Αφορμή, η κωλοτούμπα [;] της διακυβέρνησης Μπάιντεν που δεν έχει συζητηθεί όσο θα ‘πρεπε απ’ τα ελληνικά μίντια : η πρώτη έγχρωμη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, σε μια από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις της όπου παρέλειψε να ξεκαρδιστεί στα γέλια, απευθυνόμενη στους επίδοξους μετανάστες στη χώρα της, χρησιμοποιεί μια πρωτοφανή έκφραση * : “Do not come”. Αυτό, από την πρωτεύουσα της Γουατεμάλας όπου βρίσκεται για “υψηλού επιπέδου διαβουλεύσεις”.
Το βίντεο του TC περιέχει διαφωτιστικές αναφορές στην
δημοφιλία της Harris από την περίοδο της υποψηφιότητας της για το χρίσμα [κυριολεκτικά στον πάτο] και στην ιλαροτραγική εκστρατεία των mainstream media να την αναγορεύσουν σε ένα είδος θεϊκής οντότητας, μέλος του γκρουπ των …divine leaders. Όλα αυτά, με τον εστιασμό σε ιδιότητες όπως “έγχρωμη”, “γυναίκα” και “μητέρα”, μιας ασήμαντης κατά τ’ άλλα προσωπικότητας.

* …πρωτοφανή γι’ αυτήν. Η KH ανήκει στον σκληρό πυρήνα των Αμερικανών πολιτικών που διακρίθηκαν αποκλειστικά καταφερόμενοι εναντίον της “απάνθρωπης” μεταναστευτικής πολιτικής του DT. Είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται ότι αντικειμενικός σκοπός όλων αυτών είναι η αλλαγή του δημογραφικού χάρτη της χώρας, διά της μεθοδικής αντικαταστάσεως του εγχώριου πληθυσμού με “μετανάστες” – μπουκαδόρους – ψηφοφόρους τους.

5
(Visited 99 times, 1 visits today)

Leave a Reply