Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ

Οι οικονομικοί experts του Davos προβλέπουν περαιτέρω ανάπτυξη για τις …ανεπτυγμένες χώρες στη διάρκεια του 2024, χάρη στην αλματώδη ως αναμένεται άνοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης – όποιος έχει ερευνήσει στοιχειωδώς τον ρόλο της τελευταίας στην κρίση του 2007-8, ή στην άνοδο εταιριών αμοιβαίων κεφαλαίων όπως η BlackRock και η Vanguard, παίρνει μια ιδέα του τι, πιθανώς, εννοούν.
Η
Σουηδία έχει πάρει το thumbs up από τον κύριο Ερντογάν [με αντάλλαγμα φυσικά τα F-16], με μοναδική πλέον ελπίδα για τον κόσμο τη σταθερή αποφασιστικότητα του κυρίου Όρμπαν.
Η ακρίβεια εξαερώνει κατηγορίες ολόκληρες ειδών μετατρέποντάς τα σε είδη
πολυτελείας. Ντροπιαστικότερο παράδειγμα το ελαιόλαδο, του οποίου είμαστε χώρα – παραγωγός, και το οποίο είναι πολύ φτηνότερο σε χώρες που δεν είναι.
Οι masterminds των UN και του WEF προετοιμάζονται για νέες
πανδημίες – πηγή προέλευσής τους εργαστήρια όπως της Wuhan. Για έναν τέτοιο έκανε λόγο την προηγούμενη εβδομάδα ο Dr. Campbell, σε βίντεο με τίτλο New Brain Virus: Ο ιός προσβάλλει τον εγκέφαλο, με 100% θνησιμότητα, τουλάχιστον στα γνωστά μας ποντίκια με μεταλλαγμένο, “ανθρώπινο” ανοσοποιητικό συστημα. Το βίντεο εντός 24 ωρών είχε αποσυρθεί από το YouTube.
Οι πανδημίες είναι ένα ακόμα πολυεργαλείο: προκαλούμενες από ιούς που παρασκευάζουν συστημικοί επιστήμονες, αποτελούν εν τούτοις καταλυτικό επιχείρημα όχι μόνο για την ανάγκη άμεσων εμβολιασμών etc, αλλά για την ύπαρξη της
…ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής στην οποία θα αποδίδονται.
Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα. Αυτό που έχει νόημα, και ο λόγος που αναφέρονται τα παραπάνω, είναι η θέση, ανάμεσά τους, του προμαχώνα του Free Speech και εργαλείου διαφήμισης του ιδιοκτήτη του, ως αντίπαλου δέους στην λογοκρισία που ασκούν άλλες πλατφόρμες [δεξιά, τα trends της ημέρας].
Το
Twitter- X δεν έχει κανένα λόγο να λογοκρίνει, όταν μπορεί να κατευθύνει το σημείο εστίασης από τα φλέγοντα στα απολύτως αδιάφορα.
Όσο για τον κύριο
Musk, ανήκει στην πατροπαράδοτη, ανεξαρτήτως τεχνολογικής αναβαθμίσεως, κατηγορία του “καλού μπάτσου”.

6
(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Reply