Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ

Έχουμε μιλήσει πρόσφατα [post TRANSGENDERS ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ] για την executive order του “Προέδρου Biden” περί κατάργησης διακρίσεων εναντίον μελών της LGBTQ κοινότητας, στα σχολεία, τη δημόσια υγεία, τους εργασιακούς χώρους και άλλους τομείς της αμερικανικής ζωής. Το ενδιαφέρον μας στρεφόταν στην διατύπωση “discrimination because of sex”, όπου “sex“ σημαίνει ταυτόχρονα “σεξουαλικό προσανατολισμό” και “φυλετική ταυτότητα”. Η προεδρική διαταγή άνοιξε τον δρόμο για την συμμετοχή των transgenders σε αθλητικές εκδηλώσεις, ως εκπροσώπων του φύλου στο οποίο οι ίδιοι θεωρούν ότι ανήκουν.
Σήμερα, το ιατρικό προσωπικό μαιευτικών κλινικών της Μεγ. Βρετανίας λαμβάνει εντολές για την
κατάργηση συγκεκριμένων κατηγοριών λέξεων, και την αντικατάστασή τους με politically correct ορολογία [“chest feeding” αντί του “breast feeding”, “birthing parent” αντί του “mother”, ..”co-parent” αντί του “father” κοκ.].
Αυτό που γίνεται σαφές ως τάση, από εκδηλώσεις όπως οι παραπάνω είναι ότι τα “αισθήματα” και τα “δικαιώματα” μιας
απειροελάχιστης μειοψηφίας, γύρω στο 0.5 % όπως οι transgenders, τείνουν να υπαγορεύουν τρόπους συμπεριφοράς στο υπόλοιπο 99.5 % του πληθυσμού.
Πρόκειται, άλλωστε, αν το σκεφτείς, για χονδροειδή βερσιόν
της ίδιας λογικής που διέπει το project …Covid 19 : το σύνολο του πληθυσμού της Γης υποχρεούται σε συμμόρφωση με τις προφυλάξεις που επιβάλλονται [;] σε ένα ποσοστό 15% “ευάλωτων”, το οποίο αναλογεί στην ηλικιακή ομάδα των 65+.
Σημειωτέον, το όριο …ευαλωτότητας στον “Covid” είχε ξεκινήσει απ’ τα
70 χρόνια, τείνοντας τώρα να κατηφορίσει προς τα 60.

4
(Visited 71 times, 1 visits today)

Leave a Reply