ΗΠΑ : ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ …ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ

Είχαμε μιλήσει σε πρόσφατο post [ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ] για τον νόμο που ο αχαρακτήριστος ακόμα και με τα στάνταρ του είδους του Gavin Newsom,* κυβερνήτης της Καλιφόρνια, έχει εισάγει στην πολιτεία του.
Τώρα, ως γνωστόν, η πολιτεία αυτή δίνει τον τόνο επί αμερικανικού εδάφους και στη συνέχεια σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο νόμος λοιπόν
διαδίδεται ήδη σε άλλες “δημοκρατικές” πολιτείες κατ’ αρχήν …και βλέπουμε.

Η συζήτηση [βλ. κάτω] αφορά στο νόμο που ετοιμάζεται να περάσει στην πολιτεία της Ουάσινγκτον [πρωτεύουσα : Ολύμπια, μεγαλύτερη πόλη : Σιάτλ]. Σύμφωνα με αυτόν, η πολιτεία δίνει σε ανήλικους που οι γονείς τους εμποδίζουν να ενεργοποιήσουν τη διαδικασία “φυλομετάβασης” [ορμονοθεραπείες, ακρωτηριασμοί, ψυχιατρική μέριμνα κοκ.] τη δυνατότητα να το κάνουν χωρίς συγκατάθεση. Όχι μόνο αυτό, αλλά η πολιτεία “δεν έχει δικαίωμα” να πληροφορήσει τον γονέα σε ποιο ιατρικό κέντρο βρίσκεται το παιδί του. …Όχι μόνο αυτό, αλλά [η πολιτεία] μπορεί να κατηγορήσει κάποιον που εμποδίζει το παιδί του να προβεί στα ανωτέρω, ως abusive parent.

* …Ο ίδιος που, εν καιρώ πανδημίας, παρότρυνε τους πολίτες να ρουφιανεύουν τους παραβατικούς συμπολίτες τους, με το σλόγκαν [παραφθορά του “snitches get ditches”]: “snitches get rewards”.
Λίγο αργότερα, είχε φωτογραφηθεί σε πριβέ δείπνο σε εστιατόριο με φίλους, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας – μάσκες, social distancing.

6
(Visited 63 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Timothy Price June 18, 2023 at 5:35 pm

    Crazy stupid.

    Reply
    1. Oannes June 18, 2023 at 6:17 pm

      Criminally crazy stupid!

      Reply

Leave a Reply