ΕΛΣΤΑΤ : ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΘΑΝΑΤΩΝ

του Στέφανου Μπακατσή

Εντωμεταξύ αν πιστέψουμε τη χτεσινή ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ – και για ποιο λόγο εξάλλου να μαγειρέψει μια τέτοια στατιστική; – φέτος το χειμώνα πέθανε πραγματικά πολύς κόσμος, κυρίως μεγαλύτερων ηλικιών (τριαντατόσο τοις εκατό λέει αύξηση σε σχέση με το 2020, χρονιά που όπως είχα επισημάνει και στο αείμνηστο πλέον the elephant in the room, δεν διέφερε καθόλου από τις προηγούμενες). Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε αιτίες, λογικά όμως οι θάνατοι πρέπει να είναι τριών ειδών:
1. Αυτοί που με οποιονδήποτε τρόπο σχετίζονται με την εξέλιξη του κορωνοϊού. Εδώ δεν χωράνε αμφιβολίες, η τρέχουσα χειμερινή περίοδος δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις προηγούμενες. Ενώ το σύστημα μέτρησης δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό, οι συνολικοί θάνατοι έχουν εκτιναχθεί στο δεκαπλάσιο. Μπορεί το θέμα να ξεκίνησε σαν φάρσα, τη στιγμή όμως της “λήξης της πανδημίας” αποτελεί πραγματικότατο πρόβλημα.
2. Αυτοί που με οποιονδήποτε τρόπο σχετίζονται με τον καταναγκαστικό εμβολιασμό. Εδώ τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, δεδομένου ότι τα υπάρχοντα στατιστικά στοιχεία δεν επιτρέπουν την εξαγωγή συμπερασμάτων. Το αποτέλεσμα είναι άλλοι να ισχυρίζονται ότι τα συγκεκριμένα σκευάσματα είναι απολύτως ασφαλή και άλλοι να τα κατηγορούνε για πάσα νόσο και πάσα μαλακία. Προσωπικά τα θεωρώ υπεύθυνα για την άλλως ανεξήγητη φονική εξέλιξη του κορωνοϊού, ενώ υπάρχουν υποψίες και για την καταστροφική τους επίδραση σε άτομα με υποκείμενα νοσήματα, με την έννοια ότι το άσκοπο ανοσοποιητικό σοκ που προκαλούν, ξυπνάει σοβαρές λανθάνουσες ή κατεσταλμένες ασθένειες.
3. Ελλιπής πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας που έχουν γίνει σχεδόν αποκλειστικής απασχολήσεως με τον κορωνοϊό.

4
(Visited 88 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Oannes March 13, 2022 at 12:17 pm

    Εγώ ως γνωστόν από στατιστική δεν έχω ιδέα. Ως προς το “για ποιο λόγο” όμως να τη μαγειρέψουν, όρεξη νά ‘χεις. Προχειρότερος λόγος όλων, “να μην ξεχνάμε την πανδημία”, μέσα στην αναμπουμπούλα του πολέμου και της “εξ αυτού” ακρίβειας.
    Ένας Θεός ξέρει τι εντολές δέχεται ο εγκέφαλός τους.
    Μιλάμε εδώ για την κυβέρνηση των RENFIELD [ο μυγοχάφτης τρόφιμος ασύλου υπηρέτης του Δράκουλα ο οποίος επικοινωνούσε τηλεπαθητικά μαζί του]

    Reply
    1. stcigar March 13, 2022 at 12:59 pm

      Αν μια τέτοια στατιστική δημοσιευόταν το 2020, προφανώς και δεν θα έδινα καμία σημασία – εξάλλου το φούσκωμα των “θανάτων από κορωνοϊό” ήταν και ο λόγος που δημοσίευσα το the elephant in the room in the first place. Σήμερα όμως η επίσημη γραμμή πέραν πάσης αμφιβολίας είναι η “λήξη της πανδημίας” at all costs, μέχρι νεωτέρας εννοείται. Άσε κιόλας που η αύξηση των συνολικών θανάτων (δεν μιλάμε για την ασαφή έννοια των “θανάτων από κορωνοϊό) είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα μπορεί να μαγειρευτεί, αν και όλα φυσικά μπορεί κανείς να τα φανταστεί. Όπως θα έχεις καταλάβει όμως και από τη διατύπωση, διατηρώ σταθερά τις επιφυλάξεις μου, γιαυτό και δεν κάνω τον κόπο να παραθέσω τα σχετικά νούμερα, τα οποία μπορεί αν δεν βαριέται να βρει πανεύκολα ο καθένας. Συμφωνώ επίσης απόλυτα για το χαοτικό, απρόβλεπτο και απροσπέλαστο χαρακτήρα των εντολών που εκτελούν οι δήμιοι μας, του οποίου η εξωτερική μορφή, όπως υπαινίχθηκα και προχτές κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, δεν διαφέρει τελικά σε τίποτε από την απύθμενη βλακεία.

      Reply

Leave a Reply