ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Ο συμπαθέστατος δόκτωρ [κάτω] έρχεται να επιβεβαιώσει την είδηση : η κυβέρνηση της Ελβετίας καταργεί όλα τα εμβόλια, ακόμα και για τις ευπαθείς ομάδες [65+, υποκείμενα νοσήματα] επαναφέροντας μάλιστα για πρώτη φορά το αυτονόητο : προσωποποίηση της διαδικασίας. Όποιος θέλει να κάνει το εμβόλιο, πρέπει να συνεννοηθεί με το γιατρό του.
Ο Dr. Campbell δεν παραλείπει να αντιπαραβάλλει τα ανωτέρω με τις [απίστευτες] “οδηγίες” της βρετανικής και της αμερικανικής κυβέρνησης – αντιπροσωπευτικές για όλες σχεδόν τις χώρες.
Στο Ελλάντα, απ’ όσο [λίγο] το έψαξα, δεν αντιλήφθηκα ποια είναι η κατευθυντήρια γραμμή. Ίσως γιατί το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι απασχολημένο με την ολοκλήρωση της πιο θλιβερής
προεκλογικής διαδικασίας που θυμάμαι από καταβολής καριέρας μου ως “πολίτη”. Συμπεριλαμβανομένης σ’ αυτό της προσπάθειας αποκλεισμού από τις εκλογές του γνωστού “μέλους εγκληματικής οργάνωσης” – περί της “εγκληματικότητας” της ΧΑ έχουμε γράψει επανειλημμένα στην περίοδο της δίκης των μελών της βλ. εδώ, εδώ και αλλού.
Η στάση των κομμάτων εξουσίας στα
υγειονομικά ζητήματα αρκεί για να αναδείξει την αθλιότητα ως κοινό παρονομαστή όλων τους. Για την περίπτωση που αυτό δεν φτάνει : Η ΝΔ κατεβαίνει με υποψήφια την κυρία Παγώνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ με υποψήφιο τον “αλήτη” και “ηλίθιο” Γρηγόρη Γεροτζιάφα [αισθάνεται κανείς την ανάγκη να επιστρέφει τα επίθετα που του απευθύνουν].
Δεν ξέρω το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ [αν, και] με ποιον κατεβαίνει. Αρκεί πάντως το ότι έχει για πρόεδρο ένα τύπο, που η πρώτη φράση του μετά με την εκλογή του, ήταν “υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους”. Όχι τυχαία, είναι ο μόνος που στηρίζει την τροπολογία, ο μόνος δηλ. που αισθάνεται
απειλούμενος από διαρροή νεοδημοκρατικών ψήφων.
Η στήριξη οποιουδήποτε εκτός από τους παραπάνω, αποτελεί υπηρεσία στη χώρα.

5
(Visited 174 times, 1 visits today)

14 Comments

  1. stcigar April 12, 2023 at 7:39 am

    Άλλη μια δημοσιογραφική καταδίκη εντωμεταξύ που εκ πρώτης όψεως δεν βγάζει κανένα νόημα: 35χρονος ποδοσφαιριστής βίασε λέει 17χρονη στο Κολωνάκι, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Ηρωίνη.. για προσωπική χρήση.. από επαγγελματία ποδοσφαιριστή.. παντρεμένο με μοντέλο.. που βίασε 17χρονη που σε λίγες μέρες θα γινόταν 18χρονη.. από το Βέλγιο παρακαλώ.. με τον ποδοσφαιριστή να παίζει στην ομάδα του Μπέου.. και με καταγωγή από Ουκρανία!

    Reply
    1. stcigar April 12, 2023 at 7:48 am

      Εννοείται ότι απολύθηκε από παντού προτού αλέκτωρ λαλήσει. Το σκηνικό του βιασμού εκτυλίχθηκε παρεμπιπτόντως μέσα σε κατάμεστο κεντρικό κλαμπ του Κολωνακίου και η μικροποσότητα ηρωίνης μπορεί να ήταν λέει τελικά και μικροποσότητα κοκαΐνης.. που είναι και το πραγματικά σοκαριστικό της υπόθεσης.. η μικροποσότητα!

      Reply
      1. Oannes April 12, 2023 at 9:42 am

        H πρώτη μου αντίδραση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι με φωνή Alex Jones : “unbelievable”!
        Θα το ψάξω, κατά σύμπτωση μόλις πριν ανοίξω το κομπιούτερ είχα μια συζήτηση για την κουλτούρα της θυματοποίησης που προορίζεται να διαλύσει τα πάντα : πέρα από ο,τιδήποτε άλλο, το “θύμα”, από την ατιμασμένη και τον transgender μέχρι το ζάκι και τον απόγονο σκλάβων, έχοντας γαλουχηθεί με τη συγκεκριμένη ναρκισιστική κουλτούρα, προσδοκά την “αγάπη” του κοινού μέσω μιας χύδην διασημότητας.
        Υπάρχει και το εξής χρήζον διερεύνησης στοιχείο : γιατί άραγε ένας άνδρας οικειοποιούμενος το ρόλο της βασανισμένης από αιώνες λευκής πατριαρχίας γυναίκας δεν αντιμετωπίζει τη [διατεταγμένη] “κοινωνική κατακραυγή”, ενώ την αντιμετωπίζει ο λευκός που θα οικειοποιηθεί τον ρόλο του [εξ ίσου βασανισμένου απ’ τη λευκή πατριαρχία] νέγρου;
        Θα μπρούσε να είναι απλά το ότι η πρώτη πρακτική βοηθάει στη μείωση του πληθυσμού, που είναι το Νάμπερ Ουάν ζητούμενο; με Νάμπερ Του την εξαφάνιση του “macho” στοιχείου, της βασικής δηλ. πηγής αντίστασης;
        Σκέφτεται απ΄την άλλη κάποιος την πιθανότητα, η αναζήτηση μιας “λογικής” συνεκτικής όλου αυτού του πράγματος να είναι τελείως μάταια, και το όλο να κατευθύνεται στα τυφλά από τη δύναμη της αόρατης “διαλεκτικής” νομοτέλειας. Αλλά δεν μπορείς να μην αναρωτιέσαι προς τα που.

        Reply
        1. stcigar April 12, 2023 at 10:11 am

          Τελείως μάταιη δεν είναι με τίποτα και το λέω εγώ αυτό που σαν χαρακτήρας δεν είχα ποτέ καμία ιδιαίτερη κλίση προς τις conspiracy theories.. αλλά τώρα έχω. Απλώς είναι αδύνατο – και κατά πάσα πιθανότητα λάθος – να ενοποιήσει κανείς τα διάφορα φαινόμενα σε μια περιεκτική θεωρία που θα εξηγεί τα πάντα. Το πιο ανησυχητικό σε πρακτικό επίπεδο πάντως είναι η εξαφάνιση και των τελευταίων ιχνών της λεγόμενης “ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης” που καθιστά τους πάντες υποψήφια θύματα περιστασιακών πολιτικών, κοινωνικών, προσωπικών και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο σκοπιμοτήτων. Ή όπως το θέτει και ο Greg Sage στο ξεκίνημα του κομματιού..
          https://www.youtube.com/watch?v=z7-10IYQE_U

          Reply
          1. Oannes April 12, 2023 at 11:12 am

            Η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης ειδικά, μετά το τελευταίο με τον Τραμπ, αποτελεί ancient history και ανέκδοτο. Ήδη από την περίοδο των “δικών” της “εγκληματικής οργάνωσης” είχε διαφανεί αυτό και εδώ [By the way είναι εντυπωσιακό το πόσο ανερυθρίαστα οι πάντες, πλην ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ/ΝΔ, καλοβλέπουν επιστροφή Κασιδιάρη, με την κυρά-Κανέλη να εναποθέτει τις ελπίδες της …όχι σε απαγορεύσεις, αλλά στο λαό].
            Ως προς τον Trump η υπόθεση είναι κυριολεκτικά απίστευτη. Ακόμα και οι New York Times έχουν βγει με πρωτοσέλιδο “THE TRUMP INDICTMENT IS A LEGAL EMBARRASSMENT” [!]. Ακόμα και οι γελοιογραφίες των CNN και MSNBC λένε αντίστοιχα πράγματα. Γνωρίζοντας τώρα τον συντεταγμένο τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι ανωτέρω, και συνυπολογίζοντας ότι η υποστήριξη τους στην Biden Admin. εξακολουθεί αδιάπτωτη, εικάζεις ότι σκοπός τους είναι η κατατρομοκράτηση του κόσμου, μέσα από την εικόνα μιας δικαιοσύνης τύπου “ταγμάτων εφόδου”. Την οποία …ελέγχουμε μεν εμείς οι “μετριοπαθείς” Nazi-Democrats, αλλά οι αντίπαλοί μας καλά θα κάνουν να φοβούνται.

            Reply
    2. Oannes April 12, 2023 at 9:50 am

      Η προκαταρκτική επθεώρηση αποκαλύπτει μια εντυπωσιακά δυσώδη ιστορία. Πιάνεις τον εαυτό σου να “ευχαριστεί το Θεό” για ανέλπιστες πολυτέλειες όπως …το ότι δεν είσαι στη θέση αυτού του ποδοσφαιριστή ας πούμε…

      Reply
      1. stcigar April 12, 2023 at 10:33 am

        Ειδικά μετά το ουκρανικό πάντως τα τηλέφωνα μεταξύ αμερικανικής πρεσβείας, Βρυξελών, Μαξίμου, ΑΠΕ-ΜΠΕ και εισαγγελίας Αθηνών έχουν πάρει φωτιά. Κατά τη γνώμη μου οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί στο στόχαστρό τους, ακόμα κι αν κρατάει ένα κατά το δυνατόν low profile και ασκεί μηδαμινή κοινωνικοπολιτική επίδραση. Για την αντίθετη περίπτωση δεν χρειάζεται να το συζητάμε..

        Reply
        1. stcigar April 12, 2023 at 11:27 am

          Με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Καϊλή που πήγε καρφωτή από τους δικούς μας χωρίς να έχει κάνει τίποτα. Το τι ανταλλάγματα ζήτησαν οι “εταίροι” για την εκδούλευση δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Και δώστου ψέματα τα ΜΜΕ και δώστου κατάρες ο κόσμος.. Τουλάχιστον ο Τραμπ έχει και τους υποστηρικτές του. Δηλαδή πραγματικά βρίσκομαι πολύ κοντά στο να τα παρατήσω.

          Reply
          1. stcigar April 13, 2023 at 12:16 pm

            Αποφάσισαν φαίνεται να τη βγάλουν τελικά την Καϊλή. Κάπου είχαν αρχίσει ναπορούν ορισμένοι στο “εξωτερικό” πώς γίνεται να κυκλοφορεί ελεύθερος ο υποτιθέμενος “εγκέφαλος” μιας απροσδιόριστης σκευωρίας και ο υποτιθέμενος ιδιοκτήτης κάποιων “μαύρων” χρημάτων άγνωστης προέλευσης και να βρίσκεται η γυναίκα του τελευταίου στη φυλακή χωρίς καμία συγκεκριμένη κατηγορία. Στην Ελλάδα εννοείται υποδέχτηκαν την απόφαση ομόφωνα με κατάρες.

            Reply
            1. Oannes April 13, 2023 at 7:28 pm

              Δεν την έχω παρακολουθήσει την υπόθεση στη λεποτομέρεια, και τώρα που πήγα κάτι να διαβάσω [έχω και περίεργη διάθεση σήμερα] δεν βοηθάνε ακριβώς οι δημοσιογραφικές περιγραφές με τις “βαθιά ανθρώπινες αντιδράσεις”, την “κορούλα” με την οποία θέλει να περάσει το Πάσχα κτλ. Τέρμα, νομίζω ότι έχει χαθεί οριστικά η μπάλα και ότι το μόνο που απομένει είναι η παρακολούθηση step-by-step της κατάρρευσης των πάντων, με ποπκορν και Coca-Cola.
              Ανοίγω χτες να δω καμιά ειδηση και πέφτω πάνω στον τίτλο : NASA DESIGNS NEAR LIGHT SPEED ENGINE MACHINE THAT BREAKS LAWS OF PHYSICS.
              Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι αυτή θα ήταν η πρωταπριλιάτικη φάρσα που θα έκανε το ChatGPT αν του την παράγγελνε κάποιος.
              Διαβάζοντας το κείμενο, έβλεπες ότι …καμία τέτοια μηχανή δεν σχεδιάζει η NASA, ένας τυπάκος απλώς έχει συλλάβει μια ιδέα, και την περιφέρει 4-5 χρόνια τώρα, χωρίς να έχει υποβληθεί καν σε κριτική βάσανο. Αυτό που υποθέτω πρέπει να ακούγεται σαν μάντρα σε όλα τα μήκη και πλάτη της ανθρώπινης δραστηριότητας είναι το αδιάκοπο breaking of the laws. Μη τυχόν και μείνει τίποτα όρθιο.

              Reply
              1. stcigar April 13, 2023 at 7:49 pm

                Δεν ξέρω να θυμάσαι προ δωδεκαετίας που είχε βγάλει βαρυσήμαντη ανακοίνωση το CERN – no less – ότι ανακάλυψαν λέει σωματίδια που ξεπερνούσαν την τραχύτητα του φωτός και ως εκ τούτου “κατέρριπταν τη θεωρία του Αϊνστάιν”. Είχα βάλει δημόσια στοίχημα σε κάποιο site που έγραφα τότε ότι τέτοιο πράγμα δεν μπορεί να ισχύει εξ ορισμού και ως εκ τούτου επρόκειτο για τη μαλακία του αιώνα (πού να φανταστώ την υστερία του κορωνοϊού). Δυο χρόνια μετά και κατόπιν ενδελεχών ελέγχων κατάλαβαν επιτέλους ότι τα ρολόγια τους πήγαιναν πίσω. Η μόνη επιστήμη που έχει κάνει πραγματικές προόδους τις τελευταίες δεκαετίες είναι η επιστήμη του μάρκετινγκ.

                Reply
                1. Oannes April 13, 2023 at 8:03 pm

                  Αμ δε θυμάμαι; αυτό με τους επιστήμονες – showmen είναι από τα βασικά μου κολήμματα. Είναι φανερό ότι οι φυσικοί – μαθηματικοί κλπ. έχουν καπαρώσει τον ρόλο του πάλαι ποτέ ροκ σταρ. ‘Αλλωστε ως “ροκ σταρ” προσφωνούνται από διάφορους ηλίθιους – θυμάμαι την …Μόνικα on TV να προσφωνεί έτσι τον …Απόστολο Δοξιάδη! Και όπως οι πάλαι ποτέ ροκ σταρ, έτσι κι αυτοί περιφέρονται ως ζωντανές διαφημίσεις τρόπων ζωής και συμπεριφοράς.
                  Δίπλα στους φυσικούς – επαναστάτες – καταπατητές των νόμων, έχουμε τους βιολόγους – απολογητές της αθεΐας, τους computer scientists – ευαγγελιζόμενους την αιώνια ζωή, και τους γιατρούς – χωροφύλακες.

                  Reply
                  1. Oannes April 13, 2023 at 8:21 pm

                    …Να μην ξεχάσω και τον άλλο βασικό ρόλο των φυσικών : να τονίζουν αδιάκοπα ότι όλα όσα μας περιβάλλουν δεν αποτελούν παρά πλάνες των αισθήσεων, αρχής γενομένης με το ίδιο το Σύμπαν – προσομοίωση. Πράγμα διευκολυντικό του breaking the laws, παρεμπιπτόντως…

                    Reply
                    1. stcigar April 13, 2023 at 9:18 pm

                      Από χρόνια έχω φτάσει στο σημείο να θεωρώ τον τίτλο του επιστήμονα σχεδόν υβριστικό. Σε μια φιλική συζήτηση παλιότερα εκθείαζα τις ικανότητες ενός γνωστού μου γιατρού και οι συνομιλητές μου δικαίως εξανέστησαν: “Εσύ δεν κοροϊδεύεις τους επιστήμονες? Άλλαξες γνώμη ξαφνικά?” Τους απαντάω: “Μα ο συγκεκριμένος δεν είναι ρε παιδιά επιστήμονας. Είναι καλλιτέχνης!”
                      Κι εγώ πάντως εδώ και κάμποσες μέρες δεν είμαι καθόλου καλά. Κάτι κακό με τριγυρνάει επίμονα τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα. Υπάρχει σοβαρός λόγος που αποφεύγω συστηματικά να στρέψω την όποια ικανότητά μου να προβλέπω το μέλλον σε μένα τον ίδιο..

Leave a Reply