ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΚΗΣ : ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Η νέα ανάρτηση του χειρουργού, πρώην διοικητή του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κυρίου Γάκη :

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ COVID-19 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
#Η Θνησιμότητα είναι η αναλογία θανάτων εξ αιτίας μίας νόσου στο σύνολο του πληθυσμού της χώρας. Δηλαδή , σημαίνει ότι η συγκεκριμένη νόσος επέφερε τον θάνατο σε συγκεκριμένο ποσοστό Ελλήνων
#Η θνητότητα είναι η αντίστοιχη αναλογία στο σύνολο των νοσήσεων. Δηλαδή σημαίνει τι ποσοστό από αυτούς που νόσησαν , πέθανε.
#Δείτε πως επιδεινώθηκε η θνησιμότητα της Covid-19 από το 2020 έως σήμερα , παρά τα εμβόλια:
#2020: 0,045% (δεν είχαμε εμβόλια)
#2021: 0,15%
#2022: 0.09% έως και τον Ιούνιο, άρα υπολογίζεται 0,18% στο τέλος του έτους
#Δηλαδή υπερτριπλασιάστηκε η θνησιμότητα το 2021 που είχαμε το εμβόλιο (σε σύγκριση με το 2020 που δεν είχαμε) και εξελίσσεται προς τετραπλασιασμό το 2022.
#Σημειώνω οτι αυτά τα δεδομένα, που προέρχονται από τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, συμβαδίζουν με την συνεχή και διαρκώς αυξανόμενη υπερβάλλουσα θνησιμότητα (28% τον Απρίλιο – Eurostat), του πληθυσμού, μέρος της οποίας οφείλεται στην νόσηση από Covid-19
#Όσον αφορά την πολυδιαφημισμένη και καλοπληρωμένη ωφέλεια του εμβολίου, τα συμπεράσματα είναι δικά σας.»

Το δικό μου “συμπέρασμα” είναι μια υπόθεση και μια ερώτηση : πιθανή αύξηση της θνητότητας των
ανεμβολίαστων [περί αυτής δεν γίνεται λόγος] δεν θα μπορούσε να καλύπτει / εξηγεί την συνολική αύξηση της θνησιμότητας;
Καμία …στροφή προς το “εμβόλιο η μόνη λύση”. Απορία εκφράζω.

3
(Visited 116 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. stcigar July 7, 2022 at 10:49 pm

    Δεν πρόκειται για επιδείνωση παρά το μαζικό εμβολιασμό, αλλά για επιδείνωση εξαιτίας του μαζικού εμβολιασμού – και δευτερευόντως των μασκών – που καθιστά irrelevant τη διάκριση μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων whatever that means.

    Reply
    1. Oannes July 7, 2022 at 11:11 pm

      Κι εγώ αυτό [εξακολουθώ να] πιστεύω, εννοείται. Απλώς το αφήγημα του εν λόγω μου φαίνεται ανεπαρκές. Γενικά μια από τις αιτίες [όχι η σοβαρότερη] της κακοδαιμονίας μας είναι ότι και οι περισσότεροι απ’ αυτούς που λένε το right thing το λένε όχι τόσο πειστικά όσο θα ‘πρεπε.
      Η εφιαλική εικόνα : το εμβόλιο εξασθενίζει τον οργανισμό, ο οποίος νοσεί ως εκ τούτου ευκολότερα. Με το που νοσεί εξασθενεί ακόμα περισσότερο εξ ου οι επαναλοιμώξεις [συμβαίνουν και σε ανεμβολίαστους]. Εξασθενεί όμως ακόμα περισσότερο με κάθε νέα δόση, επομένως μιλάμε όχι απλώς για φαύλο κύκλο αλλά για διπλή …κυλιόμενη παράνοια.

      Reply
      1. stcigar July 7, 2022 at 11:35 pm

        Η εξασθένιση του ανοσοποιητικού είναι το μικρότερο κακό και οφείλεται περισσότερο στις μάσκες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον μαζικό εμβολιασμό ενάντια σε ιλιγγιωδώς μεταλλασσόμενους ιούς είναι ότι δημιουργεί ανθεκτικά και πολύ μεταδοτικά στελέχη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που η κατάχρηση αντιβιοτικών στα νοσοκομεία δημιουργεί πρακτικώς ακαταμάχητες λοιμώξεις. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί κάνουν όλοι ότι δεν καταλαβαίνουν. Δεν πειράζει, στο τέλος θα το καταλάβουν the hard way όπως και τα υπόλοιπα. Εγώ ήθελα μόνο να προλάβω την καταστροφή όσο υπήρχε ακόμα καιρός και βοηθώντας τους άλλους να βοηθήσω συγχρόνως τον εαυτό μου και όσους τυχαίνει να συμπαθώ που παραδόξως είναι ακόμα πολλοί. Too late now.

        Reply
        1. Oannes July 7, 2022 at 11:39 pm

          Δεν μπορεί να υπάρχει άλλη εξήγηση απ’ το ότι το πράγμα γίνεται επίτηδες.

          Reply
          1. stcigar July 7, 2022 at 11:59 pm

            Περί αυτού είμαι πλέον απόλυτα πεπεισμένος. Το μόνο πρόβλημα είναι το υποκείμενο του “επίτηδες”. Πρόβλημα δηλαδή θα είναι όταν αρχίσουν κάποια στιγμή θέλοντας και μη να το καταλαβαίνουν..

            Reply
  2. stcigar July 8, 2022 at 9:36 am

    Εντωμεταξύ μου φαίνεται ότι έφτασε η στιγμή να εγκαταλείψω επιτέλους την ψυχαναγκαστική ενασχόληση με “τα κοινά” ή να την περιορίσω τουλάχιστον στο ρελαντί τώρα που τα καύσιμα πάνε να γίνουν γίνουν είδος πολυτελείας. Τόση ενέργεια χαμένη και το αποτέλεσμα στην καλύτερη περίπτωση μια τρύπα στο νερό. Ή μάλλον στην ιδανική περίπτωση.

    Reply

Leave a Reply