ΒΟΒΟΛΗΣ : “ΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ”;

Όπως έχω γράψει κάποια στιγμή, με αφορμή κάποια “μυστική συγκέντρωση” που είχε προαναγγείλει, υπάρχει “κάτι” που με εμποδίζει να αποδεχτώ 100% τον συγκεκριμένο κύριο, παρόλο που μου είναι συμπαθής.
Ίσως να είναι ο τρόπος που
φλερτάρει με τον “καθαρόαιμα πολιτικό λόγο”.
Τούτων δοθέντων, και με όλα τα σενάρια ανοιχτά στην κοινωνία που ζούμε, σχόλια του τύπου “τα γυρνάει” μου φαίνονται
γελοιότητες.

3
(Visited 115 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. stcigar January 26, 2022 at 11:09 am

    Το θέμα πάντως για μένα δεν είναι ο Βόβολης, για τον οποίο φυσικά ισχύουν 100% αυτά που λες. Το θέμα είναι ότι όσο περνάει ο καιρός ο κορωνοϊός μετατρέπεται σε χειροπιαστό πρόβλημα..

    Reply
    1. Oannes January 26, 2022 at 11:55 am

      Αν ισχύει αυτό που λες, μιλάμε για πρωτοφανή αντιστροφή πραγματικότητας, του στιλ, σας πηδάμε δυο χρόνια χωρίς λόγο, και τώρα που εμφανίζεται τελικά λόγος σας αφήνουμε ελεύθερους. Γιατί εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι με εντολές άνωθεν θα μαζευτεί αυτό το πράμα, προς Άνοιξη μεριά. “Έχει κριθεί” ότι δεν αντέχει άλλο ο κόσμος, άσε που “πρέπει” να ξεκινήσει το τσίρκο του climate change.

      Reply
      1. stcigar January 26, 2022 at 12:52 pm

        Είμαι πλέον σίγουρος και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βλέπει κανένας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο που να μην επιβεβαιώνει την άποψή μου, στην οποία για να πω την αμαρτία μου αρχικά δεν ήθελα να πιστέψω κι ο ίδιος. Από την άλλη βέβαια καλύτερα που (κάνουν ότι) δεν καταλαβαίνουν, γιατί τα ηλίθια μέτρα που θα λάβουν θα επιδεινώσουν περαιτέρω την κατάσταση, πόσο μάλλον που αυτά τη δημιούργησαν in the first place. Όχι δηλαδή ότι αυτό που κάνουν τώρα – ψυχαναγκαστικό δηλαδή εμβολιασμό σαν προϋπόθεση της “ελευθερίας” – είναι απειροελάχιστα καλύτερο. Βασικά είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσαν ποτέ να κάνουν. Anyway κάποια στιγμή θα το καταλάβουν κι αυτό (τώρα διανύουμε τη φάση που επανεκτιμούν τα λοκντάουν) αν και τότε δεν θα έχει και ιδιαίτερη σημασία.

        Reply
      2. stcigar January 26, 2022 at 1:38 pm

        Δε νομίζω πάντως ότι ενδιαφέρονται και πολύ για τη γνώμη του κόσμου. Απλά ο πληθωρισμός απειλεί τώρα και τα δικά τους συμφέροντα. Γιαυτό εξάλλου απόλα τα ηλίθια μέτρα μόνο τα λοκντάουν αναθεώρησαν. Ίσως αναθεωρήσουν και τα υπόλοιπα όταν αισθανθούν ότι ο τερατοϊός που δημιούργησαν απειλεί σοβαρά και τους ίδιους..

        Reply
      3. stcigar January 26, 2022 at 2:13 pm

        Παρεμπιπτόντως κάτι παρόμοιο φοβάμαι ότι θα συμβεί και με το ζήτημα της “κλιματικής αλλαγής”. Κάποια “μαγική συνταγή” δηλαδή θα βρούνε οι φωστήρες της επιστήμης αντίστοιχη με τα εμβόλια προσπαθώντας ματαίως να λύσουν ένα προς το παρόν ανύπαρκτο πρόβλημα και στο τέλος θα δημιουργήσουν ένα πολύ μεγαλύτερο.

        Reply
        1. Oannes January 26, 2022 at 2:21 pm

          Καλά, ως προς αυτό, και μόνο οι ανεμογεννήτριες με τις οποίες θα γεμίσουν τον κόσμο φτάνουν και περισσεύουν.

          Reply
          1. stcigar January 26, 2022 at 2:46 pm

            Δεν είναι μόνον οι ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά, τα οποία εξάλλου οι φίλοι μας οικολόγοι θεωρούνε ημίμετρα. Κατά καιρούς έχουν προταθεί εφιαλτικά σενάρια περιβαλλοντικής μηχανικής του τύπου “βομβαρδισμός της ατμόσφαιρας με σωματίδια Χ” και δε συμμαζεύεται. Κάποια στιγμή πού θα πάει, θα πείσουν μερικούς κουφιοκέφαλους πολιτικούς.. και τότε να δεις τι σημαίνει πραγματικά κλιματική αλλαγή.

            Reply
            1. Oannes January 26, 2022 at 5:31 pm

              Κάπου εδώ υπεισέρχεται ο αληθινός ρόλος του [συνδετικού κρίκου με την υπόθεση Covid] “Καθηγητή Σαρηγιάννη”.

              Reply

Leave a Reply