ΒΛΑΧΟΣ – ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ : ‘ΟΧΙ ΣΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ’

Το ότι κάποιος ειναι ενάντια στον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναγορεύσει σε φωνή του τον κύριο Βλάχο. Ο κύριος Μουρατίδης προωθεί ψευτοδιλήμματα.
Το δήθεν μουσικό είδος που φαίνεται να υπηρετεί ο κύριος Βλάχος [ουδείς τον γνώριζε προχτές ακόμα, ως …τραγουδοποιό τουλάχιστον] έχει αποτελέσει δεκαετίες τώρα το ακριβές αντίστοιχο της δήθεν πολιτικής και της δήθεν δημοσιογραφίας, και τη μόνιμη υπόκρουσή τους, μαζί με το σκυλάδικο. Είδη, παρεμπιπτόντως τα οποία φιλότιμα έχει προωθήσει ο κύριος Μουρατίδης και το σινάφι του, οι άνθρωποι των δισκογραφικών και του ραδιοφώνου.
Ο ερχομός του Κασσελάκη,
* η διαφαινόμενη μεταστροφή μέρους του “Τύπου” εναντίον της κυβέρνησης [άθλιας όντως, αλλά αυτό είναι άσχετο] και η μετατροπή της πολιτικής σκηνής σε gay reality μόνο άσχετα δεν είναι με τη συγκεκριμένη, γελοία υπόθεση.

Παρεμπιπτόντως, όπως και ο stcigar [βλ. σχόλια προηγούμενου post] είχα ψάξει να βρω το σύνολο του τραγουδακίου, ώστε να τοποθετήσω τους στίχους σε κάποιο πλαίσιο, μήπως προέκυπτε κάτι διαφορετικό από το body bag το οποίο σαφώς υποδηλώνεται. Αλλά …τζίφος. Η απορία μου είναι, υπάρχει καν το τραγουδάκι; μήπως το “event” αποτελεί κατασκευή διαρκείας δευτερολέπτων, για να ακουστεί απλώς η συγκεκριμένη μαλακία; όχι και το πιο πιθανό βέβαια, αλλά από την ελληνική αριστερά τίποτα δεν θα με εξέπλησσε.

* Παρόμοια με τα παραπάνω, μπορεί κάποιος να αντιπαθεί τον κύριο Μπέο, αυτό όμως δεν σημαίνει κι ότι θα προκρίνει ως αντίπαλο δέος
τον Κασσελάκη που “τον έχει χεσμένο”. Η απάντηση του λούμπεν δημάρχου Βόλου [“φυσικό, δεδομένης της ιδιαιτερότητάς του”] ήταν αντάξια της …επίθεσης του gay πολιτικάντη.

4
(Visited 59 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar February 14, 2024 at 9:17 am

    Υπάρχει μεταστροφή του Τύπου εναντίον της κυβέρνησης? Δεν εμπιστεύομαι και πολύ την κρίση μου σε τέτοια θέματα μετά την παταγώδη αποτυχία μου να προβλέψω την τερατώδη νίκη του Μητσοτάκη στις εκλογές.

    Reply
    1. Oannes February 14, 2024 at 10:10 am

      Αυτό “οσμίζομαι” στην ατμόσφαιρα. Και όλα πιστεύω μπαίνουν σε λογική σειρά, με εναρκτήριο λάκτισμα τον ερχομό του “αριστερού” gay εφοπλιστή, ο οποίος δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να μην είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Ο Κούλης κι η παρέα του προετοίμασαν το έδαφος για το μπουρδέλο που έρχεται με το climate change και τα συναφή [κάποιος σπέσιαλ “κλιματικός” επηρεασμός θα προκύψει και για τους ΛΟΑΤΚΙ, εννοείται]. Το κυρίως πιάτο θα μας το σερβίρουν τα literal εξ Αμερικής υποχείρια με φαντεζί σοσιαλιστικό μανδύα, όπως το ίδιο το Democratic Party. Δεν ξέρω αν τυχόν εκλογή Trump μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια αλλά δεν το πιστεύω. Ο T. είναι πολύ πραγματιστής για να μην αντιληφθεί το συμφέρον της χώρας του από μια κυβέρνηση Κασσελάκη. Ακόμα και αν “στα λόγια” αυτή καταφέρεται εναντίον του. Πράγμα το οποίο στο φινάλε έκαναν και τούτοι εδώ.

      Reply
      1. stcigar February 14, 2024 at 10:45 am

        Εύλογο ακούγεται. Διατηρώ απλώς την επιφύλαξη ότι μια επανεκλογή του Τραμπ θα επιτάχυνε πιθανότατα την “ακροδεξιά” στροφή στην Ευρώπη. Όχι ότι κάτι τέτοιο θα επηρέαζε απαραίτητα και άμεσα την Ελλάδα.

        Reply
        1. Oannes February 14, 2024 at 11:03 am

          Ναι, δε βλέπω κάποια εναρμόνιση με τους “εταίρους”. Αντίθετα δεν αποκλείεται, με τς χώρες τους θωρακισμένες μέσω “ακροδεξιών” κυβερνήσεων, το σχέδιο να περιλαμβάνει τη δική μας μετατροπή σε αποθήκη [για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη] “μεταναστών”, όπου θα λύνουν και θα δένουν οι social justice warriors. Αυτά με τις ευλογίες του Κασσελάκη και του …Tyler.

          Reply

Leave a Reply