ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…

Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο μέχρι χτες εργαζόμενος, νυν “αρνητής” – απολυμένος, δεν θα δικαιούται μερίδιο από ένα ασφαλιστικό σύστημα που ο ίδιος έχει πληρώσει. Σε αντίθεση με τους […ανεμβολίαστους] λαθρομπουκαδόρους που έχουν τα πάντα στο πιάτο from day one.
Θα πρέπει να έχει κάποιος χοντρές πλάτες για να κάνει αυτά που κάνουν τα ανθρωπόμορφα κτήνη της “κυβέρνησης”. Αυτό πρέπει να θεωρείται σίγουρο.
Μένει να δούμε
μέχρι πότε θα θεωρήσουν χρήσιμο να τους στηρίζουν.
Μετά, το γέλιο θα είναι
όλο δικό μας…




3
(Visited 88 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. stcigar July 22, 2021 at 7:42 pm

    Οι “αρνητές του εμβολίου” παρεμπιπτόντως δεν πρέπει να ταυτίζονται με τους “αρνητές του κορωνοϊού” (αρκετοί εκ των οποίων εξάλλου, εμού συμπεριλαμβανομένου, το έχουν κάνει για “πρακτικούς” λόγους). Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει πάρα πολλούς που αποδέχονται την επίσημη εκδοχή περί “πανδημίας”, αλλά φοβούνται το εμβόλιο περισσότερο από τον κορωνοϊό, είτε λόγω νεότητας είτε γιατί τους επηρέασε η εκστρατεία των αυθεντικών αντιεμβολιαστών είτε γιατί αυτό τους υποδεικνύουν οι προσωπικές τους εμπειρίες. Εδώ που τα λέμε κι εγώ περισσότερους ξέρω που αρρώστησαν πραγματικά (ή και πέθαναν) από το κωλοεμβόλιο σε σχέση με αυτούς που την πάτησαν από τον κορωνοϊό.

    Reply
    1. Oannes July 22, 2021 at 8:00 pm

      Κι εγώ το ίδιο. Για την ακρίβεια μπορεί να είναι και σύμπτωση, αλλά δεν ξέρω ούτε έναν που να έχει πεθάνει από κορωνοϊό [από αρκετούς που ξέρω ότι έχουν πάθει], συμπεριλαμβανομένης …93χρονης η οποία είχε μπει στο νοσοκομείο και την είχαν ξεγράψει. Τελικά, μετά από μερικές μέρες, πήρε εξιτήριο. Αντιθέτως ξέρω 3 άτομα που πέθαναν από το εμβόλιο, χώρια τα μαρτύρια του Ταντάλου που έχουν περάσει άλλοι. Του ενός ατόμου ο γιός, αν και πέθανε 3 μέρες μετά τον εμβολιασμό …αρνείται να παραδεχτεί ότι ήταν από αυτό.

      Reply
  2. stcigar July 22, 2021 at 8:13 pm

    Η μόνη περίπτωση ατόμου – που έχω γνωρίσει από κοντά και όχι από φήμες – είναι αυτή ενός καρκινοπαθούς που μπήκε στο νοσοκομείο τις προάλλες με το ένα πόδι στον τάφο, κόλλησε κορωνοϊό από τον διπλανό του (!) και.. φαντάζεσαι τη συνέχεια. Δεν ξέρω αν είχε κάνει εμβόλιο..

    Reply
  3. stcigar July 22, 2021 at 8:50 pm

    Εννοείται φυσικά ότι περιπτώσεις όπως η παραπάνω σύντομα θα γεμίζουν με αγαλλίαση τις ευαίσθητες καρδιές των κυβερνώντων και των παρατρεχαμένων τους, καθώς ήδη αυξάνονται οι αναίτιες εισαγωγές που θα πλημμυρίσουν τα νοσοκομεία με τη “μετάλλαξη δέλτα”, η οποία ως εκ θαύματος θα μετατραπεί από “αθώα” σε “φονική”..

    Reply
    1. Oannes July 22, 2021 at 9:32 pm

      Ήδη έχω ακούσει διάφορα ξέκωλα – ειδικούς να μιλάνε για “βαρύτερη νόσηση” από τη Μετάλλαξη Δέλτα, για …1.000 φορές περισσότερο ιικό φορτίο κλπ.
      Μόλις τώρα το glitch “Πάνος Παναγιωτόπουλος” στηλίτευε τους ανόητους που επικαλούνται ως επιχείρημα τους λίγους νεκρούς. “Οι νεκροί θα γίνουν σύντομα περισσότεροι!” “Μακάρι να πέφτω έξω, αλλά δεν πέφτω!”
      Μιλάμε ότι έχει κλείσει ένα μήνα καλπασμού η μετάλλαξη και οι νεκροί είναι σταθερά μονοψήφιοι [χτες ήταν 3, σήμερα είναι 5] και οι σουργελοκαριόληδες μιλάνε για τσουνάμια και για εφιαλτικά καλοκαίρια.
      Πας να σκεφτείς την πιθανότητα ενός whistle blower, κάποιου που θα διέρρεε τίποτα χοντράδες off camera προκαλώντας σάλο. Αλλά και αυτό πρέπει κάποιοι να δεχτούν να το προβάλλουν – ή να το αφήσουν αναρτημένο στο διαδίκτυο.
      Η μόνη περίπτωση τελικά να γίνει κάτι, είναι κάποιο mafia boss από αυτά που κατευθύνουν την υπόθεση να αισθανθεί ότι απειλούνται ζωτικά συμφέροντά του.

      Reply

Leave a Reply