ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ

Με τον «εκδότη-δημοσιογράφο» Αντώνη Δελατόλα [θα μπορούσα να προσθέσω και μερικούς ακόμα τίτλους, αλλά δεν είναι σωστό, άσε που, ειδικά αυτόν, …τον σκιάζομαι κιόλας] κρατούμενο στη τμήμα Ασφάλειας της Ηλιούπολης εν όψει προσαγωγής του στον ανακριτή για φοροδιαφυγή, η βεντάλια της [«έξωθεν» διατεταγμένης] επιχείρησης τρομοκράτησης του «πολίτη» φάνηκε να ανοίγει, αγγίζοντας ανθρώπους των μίντια οι οποίοι, πιθανώς, επιχειρούν να αλλάξουν τους όρους της «συνεργασίας». Να διακόψουν δηλ. ή να πουλήσουν ακριβότερα τις υπηρεσίες τους ως εργαλεία των micro-Goebbels της «κυβέρνησης». Είναι δύσκολο να ξεχάσει κανείς τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του «εκδότη-δημοσιογράφου» και τους χαρακτηρισμούς του για τους …αρνητές : ιδεοληπτικοί, ψεκασμένοι, αναίσθητοι και [τι άλλο;] Χρυσαυγίτες.
Για όσους θα υπέθεταν ότι η σύλληψη θα ξεκινούσε ένα «πόλεμο αποκαλύψεων», η απάντηση είναι ότι πρόκειται για
απίθανο σενάριο: οι αποκαλύψεις νοούνται μόνο ως απονεννοημένο διάβημα κάποιου που δεν διαθέτει άλλη διέξοδο. Και διέξοδος για ανθρώπους όπως ο ΑΔ υπάρχει μια χαρά. Λέγεται «συμμόρφωση».
Ιδού [κάτω] η τελευταία εξέλιξη, προς επίρρωση των ανωτέρω, τα οποία είχαν γραφτεί
πριν ενημερωθώ για αυτήν.

ΥΓ. Όχι ότι αποκλείεται τελείως ένα σενάριο με αντεστραμμένους όρους – θεωρώ τον ΑΔ ιδιαίτερα σκοτεινή περίπτωση, ακόμα και για τα δεδομένα αυτού του χώρου. Πράγμα που τον καθιστά, στα μάτια μου πάντα, ικανό για όλα.

4
(Visited 132 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. EMMANOUEL June 9, 2022 at 2:39 pm

    Χα χα χααα .. υποθεση Ντρευφους λεμε ! Με τις υγειες μας ..
    Το σχολιο που εκανα για τον Τραγκα ειναι περιττο λοιπον..

    Reply
    1. Oannes June 9, 2022 at 5:05 pm

      Καλά Δελατόλας Θεός μιλάμε. Κάτι που ο πολύς κόσμος αγνοεί είναι ότι, εκτός των άλλων, ο τύπος είναι και Ουνίτης.

      Reply

Leave a Reply