ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ…

Εντύπωσή μου είναι ότι η χαλάρωση των μέτρων δεν έχει καμιά σχέση με αριθμούς κρουσμάτων. Τα οποία έτσι κι αλλιώς δεν είναι κρούσματα, αλλά “θετικές διαγνώσεις” απ’ τα τεστ. Τα οποία, όσον αφορά ειδικά τα rapid, είναι τόσο αφερέγγυα, ώστε ο πρόεδρος των φαρμακοποιών τα αποκαλεί “προ-τεστ”. Σύμφωνα με τον κύριο Λουράντο [σήμερα], σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, το rapid πρέπει να ακολουθείται από …μοριακό τεστ, στην “εγκυρότητα” του οποίου έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενα posts [το τεστ ουδεμία πληροφορία περί του ιικού φορτίου παρέχει, ο ίδιος ο εφευρέτης του έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να χρησιμεύσει ως μέθοδος ανίχνευσης ιών, βλ. https://oannes.gr/%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b2%ce%bf%ce%b8%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/].
Σε περίπτωση αρνητικότητας του rapid test δεν μας λέει τι να κάνουμε ο κύριος Λουράντος. Ούτε κανείς άλλος. Ή μάλλον, δεν χρειάζεται να πουν γιατί εννοείται:
test και ξανά test, μέχρι θετικής διαγνώσεως…
Οι παράγοντες απ’ τους οποίους
όντως εξαρτάται η χαλάρωση πρέπει να αναζητηθούν στους σκοπούς πίσω από την επιχείρηση “πανδημία”. Οι masterminds του Great Reset τους αναφέρουν πρόθυμα, μη αισθανόμενοι κάποια απειλή, αντίθετα, κάνοντας το χρέος τους στην κοινωνία ως “ακέραιοι” άνθρωποι.
Η
τηλεργασία είναι ένα βασικό ζητούμενο. Ακούγοντας τον λόγο των βοθρολυματολόγων, συνειδητοποιείς ότι έχουν επιφορτισθεί, αυτοί ειδικά, με την επισήμανση ανά τακτά διαστήματα της ανάγκης για θεαματική αύξηση του χαμηλού της ποσοστού ως προς το ζητούμενο.
Η άλλη παράμετρος απ’ την οποία εξαρτάται η χαλάρωση των μέτρων είναι …τα
εμβόλια: όσο ο εμβολιασμός δεν προχωρά, ανεξαρτήτως λόγων [δυσλειτουργία συστήματος διανομής, απροθυμία κόσμου ή οτιδήποτε] τα μέτρα μένουν ως έχουν, ώστε να μην ξεχνιόμαστε : το εμβόλιο είναι η μόνη λύση.
Ως τότε, οι αριθμοί κρουσμάτων, διασωληνωμένων και νεκρών, είναι διαχειρίσιμοι
,
ως κατασκευασμένοι.
Η πανδημία μαζεύεται
σε χρόνο dt, άπαξ και η περίστασις το επιτρέψει …ή το επιβάλλει.



3
(Visited 107 times, 1 visits today)

Leave a Reply