ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ [ΜΗ] ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Μπορώ να βεβαιώσω [εξ εμπειρίας] ότι ο κύριος Στούμπος είναι απ’ τους ελάχιστους στοιχειωδώς σοβαρούς ανθρώπους που μπορεί κανείς να συναντήσει στο χώρο της “δημοσιογραφίας”. Ασχέτως “ιδεολογικής τοποθέτησης”.
Τώρα, ποιος κώδιξ ευγενείας [ή …δεοντολογίας] επιτάσσει την παρουσία του ανάμεσα στους
Πορτοσάλτε, Οικονόμου, Αναστασοπούλου μόνο ο ίδιος το ξέρει.
Αναρωτιέμαι όμως αν ξέρει την απάντηση στο ερώτημα : βάσει ποιας λογικής ανεμβολίαστοι πολίτες 60 ετών πρέπει να πληρώνουν πρόστιμο 100 Ε το μήνα [με πιθανότητα επέκτασης στους …50ρηδες], τη στιγμή που “το συντριπτικό ποσοστό των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ είναι 80 και άνω”.
Και αν δεν την ξέρει, όπως είναι το πιθανότερο, γιατί
δεν το λέει.

5
(Visited 115 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. stcigar March 18, 2022 at 1:48 pm

    Κάτι λένε πάντως για κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού στα μαγαζιά καθώς έρχεται σιγά σιγά η τουριστική σεζόν. Κάτι πρέπει να κάνουμε μου φαίνεται για να τραβήξουμε κανά τουρίστα και το χειμώνα..

    Reply
    1. Oannes March 18, 2022 at 5:41 pm

      Δεν ξέρω τί γινεται μ’ αυτά τα κατακάθια. Σκέφτομαι να κόψω ακόμα και τις ειδήσεις. Οι πούστηδες μειώνουν τη διάρκεια της ζωής μας. Κάθε φορά συνειδητοποιείς ότι, εξ αιτίας αυτού που είδες, θα πεθάνεις …κάποια δευτερόλεπτα έστω νωρίτερα απ’ ότι αν δεν το είχες δει. Δεν χρωστάω ούτε ένα δευτερόλεπτο ζωής στο γαμημένο Πλεύρη – τον έβλεπα σήμερα και ήθελα να μπω στην τηλεόραση. Φαντάσου ότι ο τύπος το λέει και καμαρώνει ότι το περί μη επιστροφής των υγειονομικών στη δουλειά αν δεν εμβολιαστούν είναι προσωπική του απόφαση.
      Προφανώς έχει επιλεγεί για τη συγκεκριμένη θέση ως α. τελειωμένος τσόγλανος και β. αναλώσιμος.

      Reply
      1. stcigar March 18, 2022 at 5:58 pm

        Αν τα περί κορωνοϊού πάντως ήταν 98% ψέμματα, με τη Ρωσία το έχουν ξεφτιλίσει, μιλάμε για 200% και βάλε. Το καλό είναι ότι σταμάτησα να διαβάζω πλέον ειδήσεις, ούτε τους τίτλους. Το κακό είναι ότι δεν το έχουν ακόμα τερματίσει..

        Reply
        1. Oannes March 18, 2022 at 7:18 pm

          Γάμησέ τα, αρκεί να διαβάσεις την τοποθέτηση του “στιχουργού” Ο. Ιωάννου επί του θέματος.

          Reply
          1. stcigar March 18, 2022 at 7:40 pm

            Πρώτη φορά στη ζωή μου τον ακούω. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο τύπος είναι βλαμμένος και να τελειώνει, αν τα λεγόμενά του δεν ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα του επιπέδου της δημόσιας επιχειρηματολογίας τα δύο τελευταία χρόνια. Μια επίσημη πάντως κινεζική τοποθέτηση για το ζήτημα που διάβασα το πρωί, αναπτέρωσε κάπως την πίστη μου στην ανθρώπινη λογική. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, το κατά κοινή παραδοχή ανώτερο IQ της εν λόγω φυλής έχει αρχίσει να ξεχωρίζει πλέον σαν τη μύγα μες το γάλα. Ή μάλλον σαν τη μύγα μες τα σκατά.

            Reply
            1. Oannes March 18, 2022 at 10:03 pm

              Δυστυχώς το ότι τον ακούς πρώτη φορά δεν οφείλεται στο ότι είναι άγνωστος, αλλά αποκλειστικά στην υγιή επιλογή σου να απέχεις απ’ το χώρο.
              Για άλλους είναι αδύνατο να αγνοήσουν τέτοιου είδους μιάσματα. Απλούστατα, τους βλέπουν συνέχεια μπροστά τους, να …κάθονται στη δική τους θέση.
              Η κινεζική τοποθέτηση είναι όντως παρήγορη. Ώρες-ώρες μπαίνω στον πειρασμό να νιώσω αλληλέγγυος με την εν λόγω φυλή περισσότερο απ’ ότι με τους εκφυλισμένους εκπρόσωπους μιας Δύσης που δεν υπάρχει παρά στο μυαλό μου [στο κάτω – κάτω έχω “εντρυφήσει” κάμποσο στην κινεζική κουλτούρα]. Μετά θυμάμαι ότι και η εικόνα της συγκεκριμένης χώρας, μόνο στο μυαλό μου είναι.

              Reply

Leave a Reply