ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ…

Αν είχαμε να κάνουμε με …“straight white male”, η είδηση ίσως και να αφορούσε βιασμό ή σεξουαλική παρενόχληση. Τώρα, αφορά ιδιοκτησίες ασύμβατες με την αρχηγική ιδιότητα.
Αν μη τι άλλο πάντως, η περίπτωση Κασσελάκη ένα πράγμα έχει αναβαθμίσει : Τον
χαβαλέ που γίνεται στο Twitter [βλ. κάτω].
ΥΓ. Όχι ότι έχει σημασία, αλλά …μετά την άρνηση συμμετοχής του στυλοβάτη του ΣΚ, Πολάκη στην “ψηφοφορία” περί gay γάμου – τεκνοθεσίας, η “κρίση” ήταν αναμενόμενη. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η εμφάνιση του ψηφιακού ηγέτη τη συγεκριμένη περίοδο και η [περαιτέρω] μέσω αυτού πίεση στην κυβέρνηση για το συγκεκριμένο θέμα, αποτελεί συγκυρία πολύ ενδιαφέρουσα.


7
(Visited 75 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Anonymous February 23, 2024 at 7:10 pm

  Ευτυχώς που υπάρχει ο Σύριζα και γελάμε λιγάκι γιατί η τηλεόραση έχει ρίξει μαύρη πέτρα στην κωμωδία

  Reply
  1. Oannes February 23, 2024 at 7:15 pm

   …Όλο και πιο συχνά έχω την αίσθηση ότι στο σύνολό της η [προβαλλόμενη ως] πολιτική πραγματικότητα, όχι μόνο στο Ellada, έχει τα χαρακτηριστικά κωμωδίας. Αλλά με εφιαλτικές αποχρώσεις!

   Reply
   1. Paradiddle diddle February 23, 2024 at 7:24 pm

    Ειλικρινά δεν ξέρω εάν η Δύση δείχνει το πραγματικό της προσωπείο μετά από δεκαετίες εξάντλησης οικονομικών και μη πόρων για να συνθλίψει μη αρεστούς πολιτικούς! Απλά πιστεύω ότι για να τραβήξει αλλού τα βλέμματα μακρυά από οικονομία και πολιτική, έχει αναγάγει ελάσσονα ζητήματα σε μείζονα. Έτσι ο απλός πολίτης δεν ξέρει που να εκτονώσει την οργή του.

    Reply
 2. stcigar February 23, 2024 at 8:37 pm

  Σοβαρά τώρα τι ακριβώς περίμεναν όλοι αυτοί όταν ψήφισαν Κασσελάκη?

  Reply
  1. Oannes February 23, 2024 at 9:22 pm

   Ρε συ έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχουμε να κάνουμε με κανονικά ζόμπι, “κινούμενα αντανακλαστικά” in real life. Εμποδίζω τον εαυτό μου να μπει σε λεπτομερειακή ανάλυση γιατί αυτό που παρατηρείς / εμπεδώνεις αναλύοντας γίνεται μέρος του εαυτού σου [τα γνωστά με την “άβυσσο” ]. Αντίστοιχα αναρωτιόμουν πάντα γι’ αυτό που συμβαίνει στο μυαλό σημαντικής μερίδας των “Ελλήνων μουσικών”…και των οπαδών τους. Για την επιπέδου νεκρικής ακαμψίας σοβαροφάνεια με την οποία διακονούν το τίποτα απολύτως. Αλλά, ξανά, δεν είναι για να μπαίνει κανείς σε λεπτομέρειες.

   Reply
   1. stcigar February 23, 2024 at 10:22 pm

    👽👾👻🫥

    Reply

Leave a Reply