WORLD THEATRE DAY

Τον κύριο δεν τον ξέρω, ούτε τον έχω ξαναδεί ή ακούσει. Καιρό είχα όμως να απολαύσω ένα ταλέντο σαν κι αυτό. Natural born, world class unintentional comedian.

Κάτω, το αντίπαλον δέος, για να μην ξεχνιόμαστε…

5
(Visited 47 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. stcigar March 27, 2024 at 3:34 pm

  Καλά στην κοσμάρα του ο τύπος. Εντωμεταξύ τα Χριστούγεννα είχα παραγγείλει διαδικτυακά ένα δώρο στην ανηψιά μου δίνοντας το δικό μου ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και αριθμό πιστωτικής, καθώς και ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο του πατέρα της που θα παραλάμβανε το δέμα. Επειδή όμως ξέχασα να βάλω το νούμερο του σπιτιού του, τα ΕΛΤΑ έστειλαν ειδοποίηση στο τηλέφωνο της γυναίκας μου (!) η οποία δεν φαινόταν πουθενά στην παραγγελία. Πώς ήξεραν 1) τη γυναίκα μου και 2) το κινητό της, ενώ συγχρόνως δεν ειδοποίησαν εμένα ή τον παραλήπτη, των οποίων μέσω της παραγγελίας είχαν τα πλήρη στοιχεία? Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για συνδυασμό κατασκοπίας και βλακείας.

  Reply
  1. Oannes March 27, 2024 at 5:47 pm

   Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι ο μόνος, μα ο μόνος, λόγος για την ύπαρξη του γαμημένου διαδικτύου είναι αυτός : παρακολούθηση / συλλογή δεδομένων / πολλαπλή χρήση τους για μια πλειάδα σκοπών από καταναλωτικούς μέχρι αστυνομικούς / κατασκοπικούς. Επίσης δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι είμαι on line ακριβώς 30 χρόνια [Οι Τ.Ε. του Καββαθά στις οποίες δούλευα ήταν “πολύ μπροστά” απ’ αυτή την άποψη – και όχι μόνο].
   Από τη στιγμή που αυτός είναι ο μόνος λόγος για την ύπαρξή του διαδικτύου, μόνη λογική επιλογή είναι η κατάργησή του. Άσχετα από το πόσο εφικτή είναι. Που δεν βλέπω, προσωπικά, γιατί είναι “ανέφικτη”, σε ψυχολογικό τουλάχιστον επίπεδο. Το λέω γιατί, σήμερα μόλις, παρακολουθούσα μια, θετική κατά τ’ άλλα περσόνα σε αμερικανικό δίκτυο, να θίγει το εξής : “ας προσπαθήσουμε να θυμηθούμε τη ζωή μας πριν την ύπαρξη του διαδικτύου. Θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε άραγε ποτέ σ’ αυτό το στάδιο; Δεν νομίζω…”
   Εγώ πάλι νομίζω και παρανομίζω. Σιγά τα ωά δηλ. να εγκαταλείψεις το αφύσικο για χάρη του φυσιολογικού. Πολύ πιο εύκολο από το ακριβώς αντίθετο, το οποίο ο κόσμος κάνει με τεράστια ευκολία.
   Τώρα, αν “εφικτό” εννοούμε το αν θα αφεθεί να γίνει, αυτό είναι στην καλύτερη περίπτωση λογικώς απίθανο.

   Reply
  2. Oannes March 27, 2024 at 6:03 pm

   Ως προς αυτό για το οποία αναρωτιέσαι, αν δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν συναλλαγή μέσω της οποίας να συνδέονται (από το μαγαζί) όνομα/στοιχεία συζύγου και πατρός, τα ΕΛΤΑ έχουν δεδομένα στα χέρια τους που δεν θα ‘πρεπε να έχουν και αυτό σηκώνει, θεωρητικά τουλάχιστον, μήνυση. Μηπως είναι ευκαιρία να τσιμπήσεις το “κάτι τις” απ’ τους καριόληδες;

   Reply
   1. stcigar March 27, 2024 at 6:37 pm

    Καλά εδώ δεν τα κατάφερε λέμε κοτζάμ Ανδρουλάκης😂 και θα καθίσουν τώρα νασχοληθούν με την αφεντιά μου🥸 που δεν έχω λεφτά ούτε για να μιλήσω με δικηγόρο. Η μόνη λογική εξήγηση που κατάφερα να σκεφτώ, είναι ότι με κάποιο τρόπο τους έδωσε τα στοιχεία η google, οι εφαρμογές της οποίας είναι συνδεδεμένες ως επί το πλείστον στο λογαριασμό της γυναίκας μου. Η οποία google παρεμπιπτόντως γνωρίζει όχι απλώς τη γυναίκα μου, αλλά μέχρι και την ποσότητα κωλόχαρτου που πετάω καθημερινά στο καλάθι της τουαλέτας.

    Reply
    1. Oannes March 27, 2024 at 6:44 pm

     Αυτό ακριβώς εννοώ όταν γελάω με καραγκιόζηδες σαν τον “βιασμένο” του βίντεο.
     Και όχι τώρα, ως προς την Google, αλλά από καταβολής της. Για την ακρίβεια αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο στήθηκε in the first place.

     Reply

Leave a Reply