W.H.O. IS BILL GATES

Η απόφαση Trump να διακόψει τη χρηματοδότηση του WHO ήταν μια κίνηση ματ.
Και ο πλέον αδαής ενημερώνεται αυτή τη στιγμή για τον αλητήριο ρόλο του “Κομμουνιστικού” Κόμματος Κίνας, του “ιδεολογικά συγγενούς του” mr. Tedros και της κομπανίας του. Ακόμα και ‘Ελληνες γιατροί μιλούν on camera γι’ αυτόν, σε πάνελ καναλιών τύπου Σκάι, όπου η επίσημη ειδησεογραφική γραμμή εξακολουθεί να μιλάει για …μια ακόμα “απίστευτη” κίνηση του Trump, ο οποίος “ψάχνει ουσιαστικά για αποδιοπομπαίο τράγο…” Υποθέτω ότι μετά από όσα έχουν δημοσιευτεί τους τελευταίους μήνες σ’ αυτό το blog, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο επί του θέματος.
Αυτός που βέβαια …επέκρινε τον Trump πιο έντονα απ’ όλους, ήταν ο multi-billionaire, “φιλάνθρωπος” με μαλθουσιανή ατζέντα Bill Gates, διαπλεκόμενος με κινεζικά συμφέροντα και δεύτερος τη τάξει χρηματοδότης του WHO μετά την Αμερική – στο εξής πλέον πρώτος.
Είναι αυτός με την πολιτεία του οποίου στο χώρο της δημόσιας υγείας αξίζει ν’ ασχοληθούμε λίγο εκτενέστερα:

Στις αρχές της νέας χιλιετίας, με την υπόσχεση μισού δισ. δολαρίων για τον αγώνα εναντίον της πολυομυελίτιδας, ο Bill Gates αναλάμβανε τον έλεγχο του οργανισμού υπό την εποπτεία του οποίου εκπονήθηκε ένα πρόγραμμα εμβολιασμών. Αυτό περιλάμβανε ένα αριθμό …50 δόσεων για κάθε παιδί πριν τη συμπλήρωση των πέντε του χρόνων. Αποτέλεσμα: 490.000 παιδιά περισότερα από το αναμενόμενο προσβλήθηκαν από παράλυση στο διάστημα 2000-2017. Η ιατρική κοινότητα στην Ινδία κατηγόρησε το ίδρυμα του Bill Gates γι’ αυτό. Η Ινδική κυβέρνηση απέσυρε το πρόγραμμα εμβολιασμού, ζητώντας από τους ανθρώπους του Gates να εγκαταλείψουν τη χώρα. Ο ίδιος ο “αμαρτωλός” WHO αναγκάσθηκε να παραδεχτεί ότι η παγκόσμια αύξηση των περιπτώσεων πολυομυελίτιδας, ιδίως σε χώρες όπως το Κονγκό, το Αφγανιστάν και ο Φιλιππίνες, οφειλόταν στον υπερεμβολιασμό.
To 2002, στο πλαίσιο της καμπάνιας MenAfriVac του Bill Gates στην υποσαχάρειο Αφρική, οι συνεργάτες του “δοκίμασαν” ένα εμβόλιο για τη μηνιγγίτιδα, το οποίο προκάλεσε παράλυση σε μεγάλο αριθμό παιδιών. Οι εφημερίδες της Νοτίου Αφρικής μίλησαν για “πειραματώζωα των φαρμακευτικών”. Ο Patrick Bond, καθηγητής πολιτικής οικονομίας, υπουργός της κυβέρνησης Μαντέλα και ένας από τους πλέον διακεκριμένους κοινωνικούς επιστήμονες της Ν. Αφρικής χαρακτήρισε τις “φιλανθρωπικές” τακτικές του Bill Gates “ανήθικες” και “αδίστακτες”.
Αυτό δεν εμπόδισε το Gates Foundation να συνεχίσει το έργο του: το 2010 χρηματοδότησε μια δοκιμή “πειραματικού φαρμάκου” για την ελονοσία. Από τα 6.000 παιδιά στα οποία έγινε το εμβόλιο, 151 πέθαναν και περισσότερα από 1.000 παρουσίασαν σοβαρές παρενέργειες όπως παράλυση, σπασμούς και επιληπτικές κρίσεις. Την ίδια εκείνη χρονιά ο Bill Gates “δώρισε” 10 δισεκατομμύρια δολάρια στον WHO, με το σύνθημα: “ας κάνουμε αυτή τη δεκαετία, δεκαετία μαζικού εμβολιασμού”.
4 χρόνια αργότερα η Οργάνωση Καθολικών Ιατρών της Κένυα κατηγόρησε τον WHO ότι προκάλεσε στειρότητα σε εκατομμύρια γυναικών, υποχρεώνοντάς τες να κάνουν ένα καινούργιο “αντιτετανικό” εμβόλιο. Παρόμοιες κατηγορίες ήρθαν από την Τανζανία, τη Νικαράγουα, το Μεξικο και τις Φιλιππίνες.
Την ίδια χρονιά, το Gates Foundation χρηματοδότησε δοκιμές ενός ακόμα “πειραματικού” εμβολίου για τον ιό HPV, που παρασκεύασαν οι Merck και Glaxo Smith Kline. Το εμβόλιο δοκιμάσθηκε σε 23.000 νεαρά κορίτσια στην ινδική επαρχία. 1200 από αυτά υπέφεραν από σοβαρές παρενέργειες, που περιλάμβαναν αυτοάνοσα νοσήματα και διαταραχές γονιμότητας. 7 πέθαναν. Οι έρευνες της Ινδικής κβέρνησης κατέληξαν στο ότι οι “ερευνητές” πραγματοποίησαν “σοβαρότατες παραβιάσεις του ηθικού κώδικα”, πιέζοντας ευάλωττα κορίτσια σε απομακρυσμένα χωριά να λάβουν μέρος στη δοκιμή, ασκώντας εκφοβισμό στους γονείς τους, εκβιάζοντας φόρμες συγκατάθεσης και αρνούμενοι ιατρική βοήθεια στα θύματα. Η υπόθεση εκκρεμεί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας.
Επανειλημμένες έρευνες έχουν δείξει ότι το γνωστό εμβόλιο DPT του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας [για την αντιμετώπιση τριών ασθενειών: διφθερίτιδας, κοκκύτη και τέτανου] αποτελεί αιτία για περισσότερους θανάτους από ότι οι ασθένειες που πολεμά. Ειδικά για τα κορίτσια που κάνουν αυτό το εμβόλιο, ο αριθμός των θανάτων είναι πολλαπλάσιος εκείνου των μη εμβολιαζόμενων. Ο WHO αρνείται να αποσύρει το συγκεκριμένο εμβόλιο.
Οι”επικριτικές δηλώσεις” του Bill Gates εναντίον του Trump, για την ιστορικής σημασίας απόφασή του να κόψει τη χρηματοδότηση στον WHO, αντακλούν πέρα από οτιδήποτε άλλο την οικονομική ζημία που υφίσταται ο ίδιος, ως χρηματοδότησης ενός οργανισμού που υπάρχει για να υπηρετεί τα συμφέροντα των φαρμακευτικών και των “αρχιτεκτόνων” της NWO.
Το 2015 ο Bill Gates είχε προειδοποιήσει ότι η μεγαλύτερη απειλή για τον κόσμο ήταν μια πανδημία. Σήμερα ισχυρίζεται ότι …είναι απίθανο ο κόσμος να γνωρίσει ξανά άλλη πανδημία όπως αυτή εδώ…
“Η πανδημία του Covid-19, είναι ένα μοναδικό στο είδος του φαινόμενο [singular event], στο πλαίσιο του οποίου τα εργαλεία που φτιάχνουμε θα πρέπει να μπορούν να συγκρατήσουν τον ιό πριν φτάσει σε μια παγκόσμια κλίμακα όπως αυτή…”
Αυτή τη στιγμή ο Bill Gates διοχετεύει αφειδώς εκατομμύρια στην έρευνα για την ανακάλυψη του εμβολίου για τον Coronavirus.
Πληροφορεί την ανθρωπότητα ότι παρόλο που αρκετές [χρηματοδοτημένες από τον ίδιο] προσπάθειες βρίσκονται σε καλό δρόμο, χρειαζόμαστε ακόμα 18 μήνες περίπου για την ανακάλυψή του.
Και φυσικά, “η ζωή δεν μπορεί να επιστρέψει στην κανονικότητα αν δεν κυκλοφορήσει πρώτα ευρέως ένα αποτελεσματικό εμβόλιο…”


5
(Visited 112 times, 1 visits today)

Leave a Reply