TRUDEAU : ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΝΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Στο φαινόμενο έχουμε αναφερθεί εκτενώς : παιδιά και έφηβοι, στο έλεος του επίκαιρου band wagon effect, μπαίνουν στη διαδικασία της “δυσφορίας φύλου” και εν συνεχεία της …φυλομετάβασης. Η τελευταία ολοκληρώνεται σε ευαγή ιδρύματα με “δοκιμασμένες” επιστημονικές μεθόδους, και φυσικά με τη φροντίδα ειδικών, διαπνεόμενων απ’ το γνωστό ανιδιοτελές ενδιαφέρον.
Η πολιτεία, “φύλακας άγγελος της επανάστασης” έρχεται να προστατεύσει τα παιδιά απ’ τις αντιδράσεις των γονέων, απειλώντας αυτούς τους τελευταίους με αφαίρεση του δικαιώματος στην κηδεμονία.
Αυτά επί
αμερικανικού εδάφους.
Ο κύριος Trudeau νιώθει υποχρεωμένος απ’ τη μετάλλαξη της φύσης του να δείξει ότι δεν μένει πίσω
:

[Από North Shore News:]
Η κυβέρνηση της πολιτείας New Brunswick δέχεται κριτική από την ομοσπονδιακή καναδική κυβέρνηση ως προς τη νέα πολιτική για τους τρανσέξουαλ που εισάγει στο εκπαιδευτικό της σύστημα.
Ο πρωθυπουργός Justin Trudeau κατηγόρησε τον πρωθυπουργό της πολιτείας Michael Higgins ότι επιτίθεται στα τρανσέξουαλ παιδιά. Αυτό γιατί οι αλλαγές που δρομολογεί ο τελευταίος απαιτούν από άτομα ηλικίας κάτω των 16 που θέλουν να αλλάξουν τα ονόματα ή τις “αντωνυμίες” τους, να λαμβάνουν γονική συγκατάθεση. Σύμφωνα με την πολιτική των 3 τελευταίων χρόνων, οι εκπαιδευτικοί χρειάζονταν τη συγκατάθεση του μαθητή πριν συζητήσουν το θέμα με τους γονείς. Η πολιτική στόχευε στη δημιουργία «ασφαλών σχολικών περιβαλλόντων χωρίς αποκλεισμούς για παιδιά σεξουαλικών μειονοτήτων και τρανσέξουαλ». Ο Higgins λέει ότι «παίρνει μια θέση υποστηρικτική της οικογένειας».
Ωστόσο, η κίνησή του συναντά αντιδράσεις ακόμα και μέσα στο κόμμα του [Progressive Conservatives] , χώρια τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Την Τρίτη το βράδυ στο Τορόντο, ο Trudeau μιλώντας σε έρανο του Rainbow Railroad [φιλανθρωπικής οργάνωσης …σεξουαλικών μειονοτήτων] δήλωσε : «τα τρανς παιδιά πρέπει να αισθάνονται ασφαλή, όχι στοχοποιημένα». «Βλέπουμε να δυναμώνει ολοένα στην ήπειρό μας η ρητορική οργής και μίσους, ιδιαίτερα με στόχο τα τρανς άτομα», είπε ο πρωθυπουργός. «Οι ακροδεξιοί πολιτικοί έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους με τις σκληρές συνθήκες απομόνωσης που δημιουργούν γι’ αυτούς τους ήδη ευάλωτους ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή, τα τρανς παιδιά στο New Brunswick λένε ότι δεν έχουν το δικαίωμα να είναι ο πραγματικός τους εαυτός, ότι πρέπει να ζητήσουν άδεια».
Ο Trudeau εξέφρασε τη δέσμευσή του για την προστασία των δικαιωμάτων των σεξουαλικών μειονοτήτων, χωρίς να αναφερθεί σε κάποιο σχέδιο.


Δεν υπάρχουν πολλά να πεις. Η τακτική των “social justice warriors” είναι δοκιμασμένη : Προβαίνουμε σε κινήσεις ακραία
προκλητικές [πχ. …η εκπαιδευτική πολιτική Trudeau], επί σκοπώ προκλήσεως αντιδράσεων. Με το που αυτές λαμβάνουν διαστάσεις, περνάμε στο next level : θυματοποίηση.
Από εκεί το πράγμα κυλάει μόνο του : τα ποσοστά των τρανς παιδιών μπαίνουν σε σταθερή άνοδο. Εμείς, δεν έχουμε παρά να επαναλαμβάνουμε τα περί ακροδεξιάς ρητορικής οργής και μίσους με στόχο …αυτά τα παιδιά, η οποία
“ολοένα δυναμώνει”.

Με δεδομένη τώρα τη μεταπήδηση κι εδώ, κάποια στιγμή, τέτοιου είδους αντιλήψεων [το ποιος “πολιτικός” θα τις κάνει πράξη είναι άσχετο – άπαντες εκπορεύονται απ’ το ίδιο κέντρο] το πρόβλημά μας είναι ένα :
Η κλασική
“Ελληνίδα μάνα”, το είδος με το οποίο οι μεταλλαγμένοι δεν θα ήθελαν με τίποτα να μπλέξουν, βαίνει προς εξαφάνιση.

6
(Visited 114 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

5 Comments

 1. stcigar June 23, 2023 at 1:45 pm

  Αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω κι ένας πολιτικός που να πιστεύει αυτές τις μαλακίες. Μας δουλεύουν κατάμουτρα.

  Reply
  1. Oannes June 23, 2023 at 1:55 pm

   Νομίζω ότι το πράγμα περνάει πλέον στο χώρο του αυταπόδεικτου. Έχουμε να κάνουμε με αδίστακτους καριόληδες, οι οποίοι μας έχουν στοχοποιήσει …ως είδος.

   Reply
 2. stcigar June 23, 2023 at 5:37 pm

  Τις προάλλες μια γνωστή μου εξέφρασε ανησυχίες για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον αντρικά πρότυπα στην τηλεόραση, την οποία η κορούλα της – πρώτης δημοτικού – παρακολουθεί μανιωδώς. Οι γυναίκες γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακές, μου είπε, και οι άντρες εκθηλύνονται, γελοιοποιούνται ή.. εξαφανίζονται. Τι προτιμήσεις θα διαμορφώσει αύριο η κόρη της για το άλλο φύλο? Ευτυχώς πάντως, όσο μπορώ να κρίνω με βάση τη συμπεριφορά της, το γούστο της μικρής είναι ισχυρά καθορισμένο από το DNA. Κι αυτό θα μπορούσε όμως να μεταβληθεί στις επόμενες γενιές με την αντικατάσταση της φυσικής από την κοινωνική επιλογή.

  Reply
  1. Oannes June 23, 2023 at 7:05 pm

   Βεβαιότατα και δυστυχέστατα. Είναι πολύ πιθανό με ένα DNA όπως αυτό που περιγράφεις το παιδάκι να οδηγηθεί προς τη …θηλυκή βερσιόν της πατριαρχίας.

   Reply
   1. stcigar June 23, 2023 at 8:18 pm

    Όχι πιθανόν.. Σίγουρα!

    Reply

Leave a Reply