POPE AND THE AXIS OF EVIL

Η είδηση [διάβαζε κάτω] μιλάει για συνάντηση του Ποντίφηκα με την Clinton Delegation. Η απορία που προκύπτει ευλογώτατα είναι : Delegation …ποιού πράγματος; τι ακριβώς εκπροσωπούν άνθρωποι όπως ο [Number 1 πελάτης του Jeffrey Epstein] Bill Clinton και ο νέος πρόεδρος του Open Society Alex Soros; [η λήψη του παπικού thumbs up από τον τελευταίο δείχνει να είναι ένας απ’ τους σκοπούς της εκδηλώσεως]
Την απάντηση την ξέρουμε όλοι, άσχετα αν τη διατυπώνει καθένας με το δικό του τρόπο. Προσωπικά, to cut a long story short, θα χρησιμοποιούσα δυο λέξεις, παρμένες απ’ τον σοφό της Καινιξβέργης : Εκπροσωπούν το
“ριζικό κακό”.

Ακολουθεί [γκουγκλο-] μετάφραση από ξένο ειδησεογραφικό site:
Ο Πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον σε ιδιωτική ακρόαση στην παπική κατοικία Casa Santa Marta την Τετάρτη. Η αντιπροσωπεία του Κλίντον περιελάμβανε αρκετούς επιφανείς Αμερικανούς, συμπεριλαμβανομένου του Άλεξ Σόρος του Open Society Foundations.
Ο Κλίντον, ο οποίος τώρα επικεντρώνει τις προσπάθειές του στη φιλανθρωπία και τις δημόσιες υποθέσεις, είχε επισκεφθεί την Αλβανία στις 3-4 Ιουλίου και έλαβε από τον Αλβανό πρωθυπουργό ένα μετάλλιο δημόσιας ευγνωμοσύνης για την υποστήριξή του στην Αλβανία και για την επέμβαση του ΝΑΤΟ στον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου, αναφέρει ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Euractiv. .
Ο Σόρος, γιος του δισεκατομμυριούχου χρηματοδότη και φιλάνθρωπου Τζορτζ Σόρος, συνόδευε την Κλίντον τόσο στην Αλβανία όσο και στο Βατικανό. Ο Σόρος είναι ο νέος πρόεδρος του Open Society Foundations, ενός φιλανθρωπικού γίγαντα που ίδρυσε ο πατέρας του.
Ο Πάπας χάρισε στην Κλίντον ένα άγαλμα μιας γυναίκας που κρατούσε ένα περιστέρι. Ο ποντίφικας είπε ότι αντιπροσωπεύει «ένα έργο για την ειρήνη».
Ο Κλίντον έδωσε στον Πάπα Φραγκίσκο «ένα μικρό δίσκο με το σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών πάνω του», σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter από το Vatican News. Το γραφείο του Κλίντον είπε στο CNA ότι το δώρο ήταν ένας δίσκος από πορσελάνη που έφερε την προεδρική σφραγίδα. Ο πρώην πρόεδρος έγραψε επίσης ένα προσωπικό σημείωμα στον ποντίφικα.
Το Γραφείο Τύπου της Αγίας Έδρας σε email της 5ης Ιουλίου περιέγραψε τη συγκέντρωση ως «ιδιωτική ακρόαση» με τον Πρόεδρο Κλίντον και την αντιπροσωπεία του. Παρείχε φωτογραφίες αλλά όχι άλλες πληροφορίες.
Ο Κλίντον ευχαρίστησε τον Πάπα Φραγκίσκο για όλα όσα έχει κάνει για την Εκκλησία και τον κόσμο, δήλωσε στο CNA το γραφείο της Κλίντον.
Μετά τη συνάντηση, ο Πάπας Φραγκίσκος χαιρέτησε την αντιπροσωπεία που συνόδευε την Κλίντον. Η ομάδα περιελάμβανε τον γαμπρό του προέδρου Μαρκ Μεζβίνσκι και τον άλλοτε συγκάτοικο του Κλίντον στην Οξφόρδη, Στρόμπ Τάλμποτ, ο οποίος υπηρέτησε ως αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Κλίντον.
Το CNA ζήτησε σχόλια από το Open Society Foundations αλλά δεν έλαβε απάντηση μέσω δημοσίευσης.
Όπως ανέφερε προηγουμένως το CNA, το Open Society Foundations και οι ευθυγραμμισμένες του ομάδες έχουν χρηματοδοτήσει προσπάθειες για τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων στην Ιρλανδία, την Πολωνία, το Μεξικό και άλλες παραδοσιακά καθολικές χώρες. Το δίκτυο Σόρος έχει επίσης χρηματοδοτήσει προσπάθειες για αλλαγή των πολιτικών προτεραιοτήτων των Αμερικανών Καθολικών και για ψήφιση αυστηρά υπέρ των αμβλώσεων νομοθεσία, όπως ένα μέτρο ψηφοφορίας στο Μίσιγκαν για να κηρύξει την άμβλωση συνταγματικό δικαίωμα.
Το Open Society Founation προσφέρει περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για την υποστήριξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δημοκρατίας, μεταξύ άλλων αιτιών στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.
Ο Άλεξ Σόρος, 37 ετών, είπε στη Wall Street Journal τον περασμένο μήνα ότι είναι «πιο πολιτικός» από τον πατέρα του και ότι σχεδιάζει να επικεντρωθεί περισσότερο στην εσωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Τα δικαιώματα ψήφου και τα δικαιώματα άμβλωσης είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων του. Ο Σόρος ηγείται επίσης μιας επιτροπής πολιτικής δράσης ευθυγραμμισμένη με το Open Society Foundations που ονομάζεται Democracy PAC, η οποία έχει περίπου 125 εκατομμύρια δολάρια να δαπανήσει για την εσωτερική πολιτική των ΗΠΑ.
Ωστόσο, το Open Society Foundations στις 30 Ιουνίου ανακοίνωσε ότι θα απολύσει το 40% των περίπου 800 υπαλλήλων του σε όλο τον κόσμο ως μέρος των μεγάλων αλλαγών στο μοντέλο λειτουργίας του, αναφέρει το CNN.

5
(Visited 49 times, 1 visits today)

Leave a Reply