ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!

Πιο πολυάσχολοι άνθρωποι απ’ τους [αληθινούς] σχεδιαστές της πολιτικής των ΗΠΑ δεν πρέπει να υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο. Ούτε πιο δυσεπίλυτο πρόβλημα απ’ αυτό που αντιμετωπίζουν:
Να αφήσουν ένα 80χρονο σε τροχιά κατάρρευσης και
καθημερινά πλέον γελοιοποιούμενο, να διεκδικήσει το χρίσμα του υποψήφιου και την ανανέωση μιας καταστροφικής θητείας;
Να προκρίνουν τον
ολικά αποτυχημένο κυβερνήτη της Καλιφόρνια Gavin Newsom, με αντιπρόεδρο την …Michelle Obama;
Και μήπως, μια και ο Joe έχει στυλώσει τα πόδια αρνούμενος να φύγει, πρέπει να τον
βοηθήσουν λίγο, προεδροποιώντας την πλέον ανεκδιήγητη [και αντιδημοφιλή] προσωπικότητα που αναρριχήθηκε ποτέ σε κυβερνητικό αξίωμα; μιλάω για την ”πρώτη έγχρωμη γυναίκα αντιπρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ” Kamala Harris.

Τι σχέση θα μπορούσαν να έχουν τα παραπάνω ερωτήματα [ιδίως το τελευταίο] με την παρακάτω είδηση;


[Από
BBC News]
Η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ ερευνά πώς βρέθηκε κοκαΐνη στον Λευκό Οίκο το βράδυ της Κυριακής, με τα αρχεία καταγραφής επισκεπτών και το υλικό να χτενίζονται για ενδείξεις. Η ανακάλυψή του στη Δυτική Πτέρυγα, η οποία περιλαμβάνει το Οβάλ Γραφείο και άλλους χώρους εργασίας για προεδρικούς βοηθούς και προσωπικό, οδήγησε σε σύντομη εκκένωση. Πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας βρήκαν τη σκόνη κατά τη διάρκεια μιας επιθεώρησης ρουτίνας σε μια περιοχή που είναι προσβάσιμη σε ομάδες τουριστών. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η οικογένειά του βρίσκονταν στο Καμπ Ντέιβιντ στο Μέριλαντ εκείνη τη στιγμή. Ένας ανώτερος αξιωματούχος δήλωσε στο CBS News ότι η ουσία βρέθηκε σε μια εγκατάσταση αποθήκευσης που χρησιμοποιείται συνήθως από το προσωπικό του Λευκού Οίκου και τους επισκέπτες για το φύλαγμα των κινητών τους τηλεφώνων. ένα τεστ ρουτίνας επιβεβαίωσε ότι η ουσία ήταν κοκαΐνη.
Η Μυστική Υπηρεσία θα ηγηθεί μιας πλήρους έρευνας σχετικής με τον τρόπο η ουσία μπήκε στον Λευκό Οίκο, δήλωσε την Τετάρτη η γραμματέας Τύπου Καρίν Ζαν-Πιερ. Μιλώντας σε καθημερινή ενημέρωση Τύπου την Τετάρτη, η Ζαν-Πιερ είπε ότι η περιοχή όπου ανακαλύφθηκε η κοκαϊνη είναι ένα «πολυεπσκεπτόμενο» τμήμα του Λευκού Οίκου. «Έχουμε εμπιστοσύνη ότι η Μυστική Υπηρεσία θα φτάσει στο βάθος του ζητήματος», είπε.
Ο πρόεδρος Μπάιντεν ενημερώθηκε για το θέμα, πρόσθεσε η Ζαν-Πιερ. Ο κ. Μπάιντεν δεν απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το περιστατικό την Τετάρτη. Ο γερουσιαστής του Αρκάνσας Tom Cotton, κορυφαίος Ρεπουμπλικανός στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας, έστειλε στον διευθυντή της Μυστικής Υπηρεσίας μια λίστα αποριών σχετικά με το πώς μια τέτοια ουσία θα μπορούσε να καταλήξει σε ένα από τα πιο προσεκτικά φυλασσόμενα κτίρια του κόσμου, ρωτώντας με έμφαση, “πόσες φορές έχουν ανακαλυφθεί στο παρελθόν ναρκωτικά στο προεδρικό μέγαρο”.


Υποθέτει κανείς ότι αν ο JB δεν επιδείξει κάποια
ευελιξία ως προς την υποψηφιότητά του, η επόμενη προειδοποίηση δεν θα είναι τόσο διακριτική.

5
(Visited 52 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. EMMANOUEL July 7, 2023 at 2:04 pm

    Παλι καλα που δεν ειπανε οτι την ξεχασε απ την προηγουμενη θητεια ο Τραμπ ! Και για να μην το πουνε μαλλον αλλος ειναι ο στοχος ..
    Επ ευκαιρια ακουσε αυτο το αποσπασμα κανα δυο λεπτα απ το 38’50” περιπου ..
    https://www.youtube.com/watch?v=CCmfydUrUS8
    Εν ολιγοις στο ηχητικο του CNN φαινεται οτι τα οποια απορρητα εγγραφα κατειχε ο Τραμπ ηταν για να υπερασπιστει τον εαυτο του διοτι πηγαν διαφορι στρατοκαβλοι να του φορτωσουν πολεμο με το Ιραν ! Τρελλοκομειο ..

    Reply
    1. Oannes July 7, 2023 at 4:57 pm

      Ο Καλεντερίδης μου είναι ψιλοσυμπαθής. Όλο θα το ακούσω, thanks. Όσο για τη φοβερή συζήτηση Καλαρρύτη / “προφέσορα” θα την ανεβάσω αύριο με σχόλιο γιατί παίζει μαλακία με συγκεκριμένες προεκτάσεις. Οι τύποι [όχι αυτοί μόνο] δουλεύουν κανονικά την κοινωνία.

      Reply
    2. Oannes July 7, 2023 at 5:13 pm

      Ο στόχος είναι ένας : να αποσύρει το ραμολιμέντο την υποψηφιότητα. Ο ένας μετά τον άλλο εμφανίζονται διάφοροι whistle blowers με ανατριχιασττικές αποκαλύψεις περί συναλλαγών των Bidens με Κίνα, Ουκρανία etc. Είναι φανερό ότι πρόκειται για “μηνύματα” που στέλνονται προς τον ζωντανό νεκρό, με το D.O.J. προς το παρόν να τα αγνοεί – αλλά …ως πότε.
      Τα περί Trump τα ξέρω. Μπορεί να μη γράφω πολλά πλέον γι’ αυτόν [το κοινό …δεν πολυενδιαφέρεται] αλλά μαθαίνω τα πάντα. Αν δεν τον καθαρίσουν or something, θα είναι σίγουρα ο επόμενος πρόεδρος, όπερ είναι και το δίκαιο. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι μεταξύ άλλων έχει επιστρατευτεί ως υποψήφιος για το χρίσμα και ο “μίστερ τίποτα” Mike Pence [VP του Trump]. Όπερ μπορεί να σημαίνει ότι θα βγάλει τίποτα άσσους και καλά απ’ το μανίκι του, ως προς τη φαρσοκωμωδία της 6ης Ιανουαρίου.

      Reply

Leave a Reply