NUTHOUSE

Το link που μου έστειλε ο stcigar είναι από τη σελίδα του Autodioikisi.gr [;!].
Η επικεφαλίδα : γιατί κατασχέθηκε και το καναρίνι από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου;
Καλόπιστος [βλ. ανόητος] ων, σκέφτεσαι την πιθανότητα
σατιρικής διάθεσης.
Το κείμενο δεν αφήνει περιθώρια για τέτοιες σκέψεις :

Έρευνα πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα και τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν θα παραδοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας. Οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων πήραν μαζί τους και το κλουβί με το καναρίνι που υπήρχε στο σπίτι.
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία της ιστοσελίδας thebest.gr, άνδρας της Ασφάλειας κρατά το κλουβί στα χέρια του.
Κάποιοι υπέθεσαν ότι οι αστυνομικοί πήραν το ωδικό πτηνό προκειμένου να μην πεθάνει στο άδειο σπίτι, αφού δεν υπάρχει κανείς για να το φροντίζει. Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, οι αστυνομικοί το πήραν για να εξετάσουν το κλουβί για τυχόν ουσίες.
Παρούσα στην έρευνα ήταν η Δήμητρα Πισπιρίγκου. Όταν η αδελφή άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, καταγράφηκε να παίρνει και να πετάει εκνευρισμένα κάποια από τα λουλούδια που είχαν αφήσει στην εξώπορτα του σπιτιού γείτονες, στη μνήμη των παιδιών.


Μήπως έχουμε κάνει
λάθος όσοι δεν ασχολούμαστε με την υπόθεση;
Μήπως να εγκύψουμε;

ΥΓ. Βλέπει κανείς τον “άνδρα της ασφάλειας” να κρατάει κάνα κλουβί στα χέρια;

3
(Visited 90 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. stcigar April 4, 2022 at 4:00 pm

  Εδώ ταιριάζουν λαϊκές εκφράσεις όπως “μου τόπε το πουλάκι”, “τρία πουλάκια κάθονταν” κοκ. Τέτοιου τύπου είναι όλα τα στοιχεία εναντίον της. Δεν θυμάμαι άλλη περίπτωση στην οποία ένα εντελώς τυχάρπαστο άτομο να έχει επιλεγεί από την εξουσία για να σηκώσει στους ώμους του τις αμαρτίες του κόσμου. Στις περιπτώσεις Λιγνάδη, Φιλιππίδη κλπ μπορεί κανείς να φανταστεί τουλάχιστον κάτι σαν αφορμή, αποκαθήλωση, σκοπιμότητα, συμφέρον. Εδώ τίποτα. Δεν μπορώ φυσικά να είμαι σίγουρος αν τόκανε ή δεν τόκανε. Αν όμως υπάρχει αλήθεια σε όσα της καταλογίζουν, γιατί να χρειάζονται και τόσα κατάφωρα ψέματα?

  Reply
  1. Oannes April 4, 2022 at 5:36 pm

   Υπάρχει και το γνωστό “το’πε το’πε ο παπαγάλος ότι σ’ αγκαλιάζει άλλος”.
   Μιλάμε τώρα για δημοσιογραφικό σύστημα το οποίο σε συνεργασία με τους “πολιτικούς” προσπαθεί να μας πείσει ότι οι τελευταίοι λαμβάνουν μέτρα εναντίον της Ρωσίας για “ανθρωπιστικούς λόγους” και …δε βαριέσαι, ας πεινάσει όλος ο κόσμος, ας καταστραφούν οικονομίες κοκ. Και μεγάλο μέρος του κόσμου τους πιστεύει. Μέχρι ν’ αρχίσει να πεινάει πραγματικά βέβαια.

   Reply
   1. stcigar April 4, 2022 at 8:06 pm

    Δεν ξέρω, με αυτά που γίνονται τελευταία περνάνε από το μυαλό κάθε είδους παρανοϊκές ερμηνείες. Για να διασκευάσω και μια γνωστή φράση του Νίτσε, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τρελούς, πρέπει να προσέξεις μην τρελαθείς τελικά και ο ίδιος🤪
    ..speaking of which, αν και όποτε προκύψει κάποιο κενό, βάλε από μέρους μου κι ένα κομματάκι για το καλό του μήνα, καθώς μάλιστα ο ερχομός του φαίνεται να συνοδεύεται από κάποιες αιθέριες “παρουσίες”👻
    https://youtu.be/Eg5zP8-RC1Q

    Reply
    1. stcigar April 4, 2022 at 9:51 pm

     Η συγκεκριμένη μαζική παλαβομάρα πάντως ξεπέρασε κατά τη γνώμη μου κάθε προηγούμενη. Θα προσπαθήσω και πάλι ναποφύγω στο μέτρο του δυνατού την “ενημέρωση” και την ενασχόληση με το θέμα, γιατί αυτή τη φορά θα μου στρίψει σταλήθεια. Σε περίπτωση πάντως που τελικά την καταδικάσουν, οποιοσδήποτε πλέον μπορεί να καταδικαστεί ανά πάσα στιγμή για οτιδήποτε χωρίς κανένα στοιχείο εναντίον του εκτός από την κατευθυνόμενη γνώμη του τηλεοπτικού και διαδικτυακού όχλου.

     Reply

Leave a Reply