NASHVILLE : ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Υπάρχει λόγος που ανεβάζω για δεύτερη συνεχή μέρα απόσπασμα [βλ. κάτω] εκπομπής του Tucker Carlson.
Αφορά στη διαφωτιστική παράθεση “αντιδράσεων” από ανθρώπους των media και λοιπούς δημοσιολογούντες στο περιστατικό του mass shooting : σκοπός του χειρισμού του θέματος δείχνει να είναι η εξάλειψη του “στίγματος” από την κοινότητα των transgenders, η οποία ακόμα και σε μια περίσταση όπως αυτή εδώ βρίσκει ευκαιρία να ασκηθεί στην αγαπημένη της ρητορική της
θυματοποίησης : ο επικεφαλής του DOJ [Department Of Justice] δηλώνει ότι τα κίνητρα της δράστριας είναι επί του παρόντος άγνωστα [αυτό ενώ το “μανιφέστο” της βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας].
Την ίδια στιγμή μέλη του Κονγκρέσσου και επιτελείς των Big Tech προβαίνουν σε πύρινες διακηρύξεις υποστήριξης και …συμπαράστασης στην κοινότητα των transgenders. Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι η διοργάνωση από την Antifa “Ημέρας …Εκδίκησης των Trans” [Trans Day Of Vengeance] το Σάββατο.

Το “απελευθερωμένο” από τον Elon Musk Twitter μπλοκάρει αναρτήσεις που απλώς αναφέρονται στην παραπάνω διοργάνωση.
Θυμάμαι κάτι που είχε δηλώσει προ πενταετίας ο [συστηματικά διωκόμενος]
Steve Bannon για τους σκοπούς των identity politics και των κινημάτων των δικαιωματιστών. Η φράση του παρέπεμπε, για την ακρίβεια ήταν, συμπτωματικά ίσως, αυτούσιος ο τίτλος / στίχος ενός τραγουδιού του Alec Empire [Atari Teenage Riot] από τα middle – ‘90s : Στίχος απλός και λειτουργικός στην αέναη επανάληψή του:

Destroy 2000 years of culture

Ο άνθρωπος που δεν βλέπει την προέλαση ενός “τυφλά” καταστρεπτικού πνεύματος, που δεν αντιλαμβάνεται την ύπαρξη πίσω απ΄αυτό μιας ιεραρχημένης οργάνωσης, ή τέλος, που αρνείται να κάνει τις παραπάνω σκέψεις, έχοντας υποκύψει στο φόβο του χαρακτηρισμού του ως συνωμοσιολόγου : δεν έχει αντιληφθεί, πολύ απλά, τι έρχεται προς το μέρος του.
Θα ασχοληθούμε από εδώ εκτενώς με το “transgender rights movement” και τα υπόλοιπα ζητήματα που διαπλέκονται στο πλαίσιο της ίδιας ατζέντας.


5
(Visited 70 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. stcigar March 30, 2023 at 12:59 pm

  Τώρα φαίνεται καθαρότερα ότι όλα τα φαινόμενα δικαιωματιστικής κλπ υστερίας γιγαντώθηκαν επί “κορωνοϊού”, πράγμα που ενισχύει την πρωταρχική μου εκτίμηση ότι ο “κορωνοϊός” υπήρξε το κατεξοχήν φαινόμενο ακραίας πολιτικής ορθότητας που σηματοδότησε το πέρασμα σε μια νέα εποχή ολοκληρωτικής κυριαρχίας της.

  Reply
  1. Oannes March 30, 2023 at 1:44 pm

   Ουτε συζήτηση. Τα αντανακλαστικά με τα οποία είχες εντάξει το θέμα στην ευρύτερη εικόνα του political correctness υπήρξαν μνημειώδη.

   Reply
   1. stcigar March 30, 2023 at 2:13 pm

    Απλώς είχα τον κατάλληλο δάσκαλο😉 Ήταν πάντως κάτι που μου ήρθε αυθόρμητα στο μυαλό με το που κηρύχθηκε η πρώτη καραντίνα and it scared the hell out of me. Κούνησα το κεφάλι και είπα στον εαυτό μου: this is not going to end well.

    Reply

Leave a Reply