MUSK BUYS TWITTER

WHO THE FUCK GIVES A SHIT ???

4
(Visited 210 times, 1 visits today)

13 Comments

 1. Timothy Price April 26, 2022 at 5:03 am

  I certainly don’t. I’ve never had a Twitter account. And probably never will.

  Reply
  1. Oannes April 26, 2022 at 9:16 am

   You’re absolutely right. No matter what EM is saying, presenting “freedom of speech” as the right to talk BS on Twitter is the real “threat to civilization”.

   Reply
 2. stcigar April 27, 2022 at 8:43 am

  Αυτές τις μέρες και προς μεγάλη μου απογοήτευση διαπίστωσα – είχα καιρό να συζητήσω από κοντά επίκαιρα θέματα με υποτιθέμενους grownups – ότι κανένας δεν έχει την παραμικρή ανησυχία, υποψία, ιδέα, όχι μόνο για τα πράγματα που έρχονται, αλλά και όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Τα ελάχιστα σχόλια που ακούστηκαν αφορούσαν τους Ρώσους βαρβάρους, τη Ρούλα που θέλει κρέμασμα και το επίδομα βενζίνης που θα λύσει το πρόσκαιρο ενεργειακό πρόβλημα. Ορισμένοι τουλάχιστον είχαν την εντιμότητα να δηλώσουν ευθαρσώς ότι δεν θέλουν να ξέρουν τίποτα που θα τους χαλάσει τη διάθεση και τον ύπνο, άποψη παρεμπιπτόντως που δεδομένων των παραπάνω έχω αρχίσει να εκτιμώ και ο ίδιος.

  Reply
  1. Oannes April 27, 2022 at 9:27 am

   Δεν ξέρω. Η συνειδητή, “από επιλογή” άγνοια όλων αυτών των ανθρώπων [κυρίως των νεότερων και των νεανιζόντων] είναι απ’ τους λόγους πιθανώς που έχουν φτάσει εδώ τα πράγματα.
   Εγώ έχω φαει άλλου είδους ήττα αυτές τις μέρες. Ανήμερα Πάσχα κάποιος πούστης μου έκλεψε το κινητό από το αυτοκίνητο [έλλειψα 3 λεπτά αφήνοντας την πόρτα ξεκλείδωτη, σε τελείως ερημικό δρόμο μιλάμε], με αποτέλεσμα να έχω χάσει τη ρέγουλα διαφόρων πραγμάτων μεταξύ των οποίων και την εξ αποστάσεως λειτουργία του μπλογκ. Στη Wind της γειτονιάς δεν είχαν κανένα από τα κινητά [αποκλειστικά Huawei και Xiaomi – τέρμα οι μαλακίες] που ήθελα. Στη Wind του The Mall …ήθελαν πουστοποιητικό. Κόντεψα να εγκληματίσω Πασχαλιάτικα.

   Reply
   1. stcigar April 27, 2022 at 10:31 am

    Δεν είσαι ο μόνος που πέρασε το Πάσχα βλαστημώντας. Εμένα μου έσκασε το μπροστινό λάστιχο καθώς έτρεχα στην εθνική και λίγο έλειψε να κάνω ανάσταση με την κυριολεκτική σημασία του όρου. Στην Καρδίτσα πάλι διαπίστωσα ότι έχω εκ νέου συμπτώματα ίωσης (αυτή τη φορά δεν είναι κορωνοϊός) και την έκανα πανικόβλητος με πυρετό για να μην κολλήσω τους γέρους. Μέχρι και τώρα η φωνή μου είναι κλεισμένη και δεν μπορώ να μιλήσω. Ας είναι καλά η τρίτη δόση. Τρία χρόνια δεν είχε τρέξει ούτε η μύτη μου και μέσα σενάμιση μήνα δύο ιώσεις απανωτά. Και δεν μου είχαν καν περάσει τα συμπτώματα της πρώτης.

    Reply
    1. Oannes April 27, 2022 at 10:44 am

     “Όμορφα”. Βιταμίνες και ξερό ψωμί, κατά την άποψή μου πάντα. Περαστικά!

     Reply
     1. stcigar April 27, 2022 at 4:51 pm

      Thanks man και ανταποδίδω ευχόμενος.. καλή τύχη🍀Γιατί αυτό θα μας χρειαστεί περισσότερο από δω και πέρα!

      Reply
      1. Oannes April 27, 2022 at 5:31 pm

       Αυτό να λέγεται.
       Μολις διάβασα ότι η ΕΕ ανακοίνωσε το τέλος της πανδημίας, που σημαίνει ότι, οριστικά πλέον, με τα τσιμπούκια που έρχονται, δεν υπάρχει χώρος ΚΑΙ για Covid.
       Ήδη “πολιτικοί” όπως ο John Kerry έχουν ξεκινήσει εκστρατεία ολικής επαναφοράς του Climate Change / Dooms’ Day scenario,”γερά με τσαμπουκά” του στιλ δε γ*** κι εσείς και η ενεργειακή και η επιστιστική κρίση, ο πλανήτης έχει δέκα χρόνια ζωής and that’s the only thing that counts.
       Στο κόνσεπτ αυτό άλλωστε εντάσσεται και η ανάδυση του Leviathan Elon Musk, πρώτης Greta Thunberg μην ξεχνιόμαστε, συμπεριλαμβανομένης της παραμέτρου …Asperger.
       Θα προσπαθήσω να συμπήξω αύριο ένα κείμενο επί του θέματος.

       Reply
       1. stcigar April 27, 2022 at 5:56 pm

        Γενικότερα η ΕΕ το τελευταίο διάστημα επιδίδεται σε άνευ προηγουμένου επιδείξεις αερολογίας και αμετροέπειας. Και πολύ καλά κάνει στη τελική, αφού αυτό ακριβώς χρειάζονται οι παρανοημένοι πολίτες της. Προσωπικά μενδιαφέρει κυρίως να μη χρειαστεί να ξανακάνω το κωλογαμημένο σκατοεμβόλιο, αν και για να είμαι ειλικρινής αμφιβάλλω τα μέγιστα. Θα προσπαθήσω επίσης να σταματήσω κάθε προσπάθεια “διαφωτισμού” δικαίων τε και αδίκων, αφού το μόνο που καταφέρνω μέχρι στιγμής είναι να βλάπτω τον εαυτό μου χωρίς από την άλλη να ωφελείται κανένας.

        Reply
        1. Oannes April 27, 2022 at 6:13 pm

         Δεν θέλω να συμβάλλω σε μια ταλαιπωρητική για σένα διαδικασία, αλλά δεν μπορώ και να μην επισημάνω ότι αρκετοί ωφελούνται …εμού πρώτου και καλύτερου συμπεριλαμβανομένου!

         Reply
         1. stcigar April 27, 2022 at 6:38 pm

          Thanks for the encouragement man, αλλά τελευταία αισθάνομαι στριμωγμένος από παντού και ως εκεί που δεν παίρνει. Ένα διάλειμμα κρίνεται απαραίτητο για να καλύψω κάπως τα νώτα μου και ύστερα βλέπουμε.. I’ll be watching you!😁

          Reply
          1. stcigar April 27, 2022 at 11:38 pm

           Άμα μπορέσεις εντωμεταξύ βάλε κάποια στιγμή κι από μένα το σχετικό κομματάκι..
           https://www.youtube.com/watch?v=ur8V309PYhU

          2. Oannes April 27, 2022 at 11:44 pm

           Εννοείται.

Leave a Reply