MUSK : ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ TWITTER, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ & FBI

Το oannes.gr υπήρξε πιθανώς ο μόνος ελληνικός ιστότοπος που αναφέρθηκε εξ αρχής στην υπόθεση του Hunter Biden laptop : η τυχαία ανακάλυψή του το 2019 [ο όχι ακριβώς διάσημος για τη διαύγειά του HB, επιρρεπής σε …καταχρήσεις, το είχε ξεχάσει κάπου] έφερε στο φως λεπτομέρειες για ύποπτες επί Ομπάμα δοσοληψίες υιού και πατρός – αντιπροέδρου τότε – με Κινέζους οικονομικούς, βλ. πολιτικούς, παράγοντες. Αλλά και, πράγμα που θα προσλάμβανε δραματική χροιά αργότερα, με Ουκρανούς.
Οι Ρεπουμπλικάνοι, μετά από ένα διάστημα αιδήμονος σιωπής του FBI και των δικαστικών αρχών, επέλεξαν να προβάλλουν την υπόθεση το Καλοκαίρι του 2020, λίγο πριν τις εκλογές.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η είδηση θα έπρεπε να κυριαρχήσει στα τότε πρωτοσέλιδα εφημερίδων και sites. Αντ’ αυτού, ό,τι επακολούθησε, ήταν η μεγαλύτερη καταγεγραμμένη
συνωμοσία σιωπής των media, με απευθείας εντολές από το δημοκρατικό κόμμα και το [ελεγχόμενο από αυτό] FBI. Ακόμα και σήμερα, με το θέμα να έχει σπάσει τον κλοιό της σιωπής, τα mainstream media [πλην Fοx] αποφεύγουν να το συζητήσουν : πρόσφατα, εφημερίδες όπως New York Times και Washington Post …παραδέχτηκαν απλώς την ύπαρξη του laptop – ο επίσημος χαρακτηρισμός του μέχρι τώρα ήταν ο …κλασικός : “Russian disinformation”.
Κεντρικός υπήρξε στη συγκάλυψη ο ρόλος του
Twitter. Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσε να μπλοκάρει τον λογαριασμό της New York Post, που πρώτη παρουσίασε το θέμα. Και στη συνέχεια, όσων χρηστών επιχείρησαν να αναφερθούν σ’ αυτό, με share του post της εφημερίδας ή άλλο τρόπο.
Ο ίδιος ο Jack Dorsey, μεταγενέστερα, έχει χαρακτηρίσει την επιλογή του Twitter ως
μεγάλο λάθος. Γεγονός παραμένει ότι, με τα ανωτέρω να λαμβάνουν χώρα τη συγκεκριμένη προεκλογική περίοδο, ο ρόλος της συγκάλυψης στο αποτέλεσμα των εκλογών είναι λογικά αδιαμφισβήτητος – ο επηρεασμός αυτού ήταν ο σκοπός της συνωμοσίας.
Δεν μπορώ να ξέρω ποιοι είναι οι αληθινοί σκοποί του Elon Musk πίσω από ο,τιδήποτε κάνει. Αυτή τη φορά πάντως δεν έχει σημασία. Τίποτα κακό δεν θα μπορούσε να προκύψει από την τεκμηρίωση γεγονότων σημαντικών όσο τα παραπάνω. Και
αυτό είναι που κάνει ο ιδιοκτήτης – CEO του μέσου, τη στιγμή που μιλάμε : βγάζει στη φόρα φακέλους του Τwitter, συμπεριλαμβανομένων emails ανάμεσα σε επιτελείς του, που στοιχειοθετούν πέραν αμφιβολίας ότι οι εν λόγω έχουν παραβιάσει σκαιά το αμερικανικό Σύνταγμα, συνεργαζόμενοι με στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος – ιθύνοντες της προεκλογικής καμπάνιας του ’20, για τη στέρηση του δικαιώματος πολιτών στην ελευθερία του λόγου. Όλο αυτό υπό την αιγίδα της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.
Όπως σαφώς προκύπτει, οι Democrats [ανάμεσά τους γερουσιαστές…] έστελναν λίστες λογαριασμών “χρηστών με επιρροή” στα γραφεία του Twitter, με την οδηγία
“προς τακτοποίηση” – λαμβάνοντας τις δέουσες απαντήσεις.
Πολλοί απ΄αυτούς τους λογαριασμούς παραμένουν μπλοκαρισμένοι μέχρι σήμερα.
“Κερασάκι”, ανάμεσα στα όσα αποκαλύπτονται, είναι οι ενδοιασμοί συγκεκριμένων Democrats με υπολείμματα συνείδησης, για το παράνομο και αντιδημοκρατικό της πρακτικής : όχι μόνο δεν εισακούσθηκαν αλλά
…τακτοποιήθηκαν επίσης αρμοδίως.
Στο βίντεο κάτω, εκτός των άλλων, ο Tucker Carlson συνομιλεί με τον
James Woods. Ο ηθοποιός [από τις “σημαίες” του συντηρητικού χώρου] υφίσταται full force, χρόνια τώρα, το bullying και τη φασιστική λογοκρισία των Δημοκρατικών – ένα από τα πράγματα που πέτυχαν να καταστρέψουν ήταν η καριέρα του.

4
(Visited 63 times, 1 visits today)

Leave a Reply