LAPTOP FROM HELL BREAKS LOOSE

Το συστηματικό ενδιαφέρον για την αμερικανική πολιτική σκηνή έχει στοιχεία παρεμφερή με εκείνο που δείχνουμε για τη μουσική, αυτής της χώρας : 1. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα απ’ την αντίστοιχη δική μας, η οποία αποτελεί παρωδία της, με τη γνωστή χρονοκαθυστέρηση που καθιστά τα εκεί τεκταινόμενα εικόνες από το δικό μας μέλλον. Και 2. Το να επενδύεις χρόνο και – θου Κύριε – πάθος, σε μια υπόθεση όπως οι αμερικάνικες εκλογές, μπορεί να εξασφαλίσει τη στάμπα του γραφικού, όσο το να κυκλοφορείς ως πανκ, late ‘70s, στους δρόμους της Αθήνας.
Εν πάση περιπτώσει, έχουμε ασχοληθεί ξανά με τον “παλαιάς κοπής δημοκρατικό” κωμικό, ακτιβιστή, και TV host
Bill Maher : η κριτική που ασκεί στην πολιτεία του κόμματός του, τον καθιστά φωνή αξιοπρόσεκτη στο δημόσιο διάλογο, σε συνδυασμό με μια τεράστια αναγνωρισιμότητα.
Οι αναγνώστες του blog θα θυμούνται τις αναφορές μας στην [υπερβατικά χυδαία] υπόθεση του laptop του
Hunter Biden, υιού του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο προ τριετίας, στο μαγαζί ενός τεχνικού κομπιούτερ : τα στοιχεία που περιείχε για τις “επιχειρηματικές” δραστηριότητες του HB στην Κίνα, με τη διευκόλυνση φυσικά και επ’ ωφελεία του πατρός – τότε αντιπροέδρου, φιλοτεχνούσαν μια εικόνα για τον τελευταίο, όχι ακριβώς αξιοποιήσιμη. Ως εκ τούτου, σύσσωμα τα mainstream [και social] media φρόντισαν να εξαφανίσουν το όλο θέμα, εν όψει εκλογών [2020]. Αυτό, όπως πρόσφατα επιβεβαιώθηκε [Mark Zuckerberg στον Joe Rogan] συνέβη μετά από “προτροπή” του FBI.
Τι δηλώνει ο
Bill Maher γι’ όλα αυτά ; μα, αυτό που είναι υποχρεωμένος να δηλώσει. Εξ ου άλλωστε το κάνει σήμερα, που το πράγμα, όπως και με τις παρενέργειες των εμβολίων, γίνεται μη διαχειρίσιμο. Χώρια το ότι, σύσσωμο πλέον το Δημοκρατικό κόμμα θέλει να ξεφορτωθεί τον εφιαλτικά παρηκμασμένο “πρόεδρο Μπάιντεν” ο οποίος …απειλεί ανένδοτος με υποψηφιότητα στις εκλογές του ’24.

Τα μίντια συνωμότησαν για να αποσιωπήσουν το θέμα του Hunter Biden μέχρι τις εκλογές του ’20, βοηθώντας τον Joe Biden στην εκλογή του. Ακόμα και ο Jack Dorsey του Twitter παραδέχτηκε ότι αυτό ήταν ένα λάθος”. Και ο Maher συνεχίζει, ειρωνευόμενος : “Τα media αισθάνθηκαν την ηθική υποχρέωση να συμβάλλουν στην απομάκρυνση απ’ την εξουσία κάποιου τόσο κακού όσο ο Trump. Για αυτό και συμμετείχαν
πρόθυμα στη συνωμοσία”.

Έχουμε επισημάνει τον στρατηγικό στόχο πίσω από τη συνεχή επανάληψη των πιο ακραίων κατηγοριών που μπορούν να σκεφτούν οι liberals για τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους. “Φασίστες”, “ρατσιστές”, “literally Hitler”… : απέναντι σε τέτοιο εχθρό, η όποια πρακτική, ακόμα και καθ’ υπέρβαση του νόμου, είναι “νομιμοποιημένη”.
Αυτό που δεν λέει βεβαίως ο BM [το αίμα νερό δεν γίνεται] είναι ότι εκείνοι που βρίσκονταν πίσω απ’ τη συνωμοσία για το θάψιμο του θέματος ήταν το
DOJ [Department Of Justice] και το τιμημένο FBI. Οι ίδιοι οργανισμοί που, σήμερα, αποτελούν αιχμή του δόρατος μιας ακόμα άνευ προηγουμένου επίθεσης στον DT.

4
(Visited 75 times, 1 visits today)

Leave a Reply