KENNEDY Vs FAUCI

Ο Γερουσιαστής John Kennedy “ταλαιπωρεί” τον Dr. Fauci, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το εργαστήριο της Wuhan του οποίου [κατά παραδοχή του πλέον] υπήρξε χρηματοδότης, είχε …δεσμευτεί να μην κάνει έρευνα gain-of-function. Παραδεχόμενος ταυτόχρονα ότι δεν υπήρχε τρόπος να βεβαιωθεί για την τήρηση της υπόσχεσης.
Προσωπικά με εντυπωσιάζει το κωλοπέτσωμα του ανδρός – ή η άριστη ηθοποιία του [από ένα σημείο και μετά αυτά τα δύο γίνονται ένα].

3
(Visited 134 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. stcigar May 28, 2021 at 4:23 pm

  Η συνέντευξη (= θεατρικό της χειρίστης ποιότητας) απλώς επιβεβαίωσε τις αρχικές μου υποψίες. Ο Δρ. Φάουστι καταφανώς ευχαριστιέται τις ερωτήσεις, που του δίνουν τη δυνατότητα να πει ακριβώς αυτά που του υποβάλλουν ταφεντικά του. Το θέμα θα έπρεπε να είχε κλείσει εξαρχής από την αναφορά του ιλιγγιώδους ποσού των ..600Κ σε διάστημα 5 (!!!!) χρόνων. Μιλάμε για ένα ποσό που εφάπαξ δεν φτάνει ούτε για την αγορά ενός καλού (όχι κορυφαίου) ηλεκτρονικού μικροσκοπίου – πόσο μάλλον για βασική έρευνα σε θέματα βιοτεχνολογίας – ενώ σε διάστημα 5 χρόνων δεν πρέπει να κάλυψε ούτε τους καφέδες των προϊσταμένων. Ο Αντρέας έδινε τα τριπλάσια στους γραμματείς των υπουργείων μόνο και μόνο για κουρτίνες. Τα λεφτά που έδωσα εγώ για να πάρω δυο σαχλαμάρες από εταιρία της περιοχής αποτελούν σε σχέση με τα οικονομικά μου κολοσσιαία επένδυση. Μιλάμε για ολοκληρωτική απάτη και αυτό ανεξαρτήτως του αν τελικά ο ιός ξέφυγε από εργαστήριο.

  Reply
 2. stcigar May 28, 2021 at 5:28 pm

  ..εν ολίγοις η όλη συζήτηση έχει τόση λογική όση θα είχε αν έδινα ένα 5ευρο στον ανηψιό μου για να κεράσει καμιά συμμαθήτρια – προφανώς δεν φτάνει – και μετά δικαιολογούμαν (sic) στη μάνα του ότι “μα μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να πάρει μηχανάκι” ενώ αυτή με τη σειρά της θα μου απαντούσε “καλά και συ τον πίστεψες;”

  Reply
  1. Oannes May 28, 2021 at 6:22 pm

   Έχεις δίκιο ως προς την προσέγγιση της υποθέσεως εκ μέρους του εξεταστή. Αλλά για το ότι υπάρχει θέμα με τον ουτιδανό Φάουτσι ούτε συζήτηση. Ετοιμάζω ούτως ή άλλως ένα σημείωμα για να το ανεβάσω εντός του Σ-Κ.

   Reply
 3. Εmmanouel May 28, 2021 at 6:17 pm

  Εν τω μεταξυ στας Ευρωπας .. ( το ψαρεψα , με καθε επιφυλαξη , απο σχολιο αναγνωστη στην παρακατω αναρτηση
  https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/990274_servia-sputnik-v-apodeihthike-asfalestero-emvolio-stin-hora )

  «Η Emer Cooke, διορίστηκε πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) στις 16 Νοέμβρη 2020, είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση ενός ταμείου, περίπου 306 εκατομμυρίων ευρώ για το 2020.
  Γνωρίζετε από ποιους χρηματοδοτείται αυτό το ταμείο;
  Το 91% αυτού του ποσού προέρχεται από τις φαρμακοβιομηχανίες.
  Κατανοητό; Καλώς.
  Ας δούμε με μια ματιά την Dr. Emer Cooke: Εργάστηκε σε διάφορες θέσεις στη φαρμακευτική βιομηχανία από το 1985. Είναι επίσης ενδιαφέρον το γεγονός ότι ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της EFPIA, από το 1991 έως το 1998.
  Γνωρίζετε τι είναι η EFPIA;
  Η EFPIA [European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations] είναι η οργάνωση λόμπι των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών.
  Για 8 χρόνια άσκησε πιέσεις (λόμπι) για τους Big 30 της ευρωπαϊκής φαρμακοβιομηχανίας.
  Και ξέρετε ποιοι ήταν οι πελάτες της;
  Δοκίμασε να μαντέψεις γιατρέ! [ο γιατρός υπουργός υγείας, όπως ο Κικίλιας]
  Θα στο πω αμέσως εάν δεν το ξέρεις, μπορείς επίσης να προσπαθήσεις να το μαντέψεις: Pfizer, AstraZeneca, Novartis, Johnson & Johnson και ούτω καθεξής.
  Η Dr. Emer Cooke, η οποία διορίστηκε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων στα μέσα Νοέμβρη 2020, έχει εργαστεί για τις φαρμακοβιομηχανίες σε όλη της τη ζωή, άσκησε μεγάλες πιέσεις υπέρ των συμφερόντων των φαρμακοβιομηχανιών και τώρα είναι πλέον υπεύθυνη για την έγκριση, τον έλεγχο και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, συμπεριλαμβανομένου της AstraZeneca.
  Κρυφές συναλλαγές, πελατειακές σχέσεις, διαφθορά, κάθε είδους τέτοια πράγματα.
  Αυτός είναι ο τρόπος που προχωρούν τα πράγματα!
  Σας παρακαλώ, σκεφτείτε το εάν χρησιμοποιείτε τον “Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων ως απόδειξη της ορθότητας των δοκιμών φαρμάκων στο μέλλον!»

  Reply
  1. Oannes May 28, 2021 at 8:44 pm

   Δεν είμαι “πρόχειρος” ως προς τη συγκεκριμένη κυρία. Μπορώ όμως να αραδιάσω δεκάδες ονόματα επιτελικών στελεχών “οργανισμών φαρμάκων” στην Αμερική και στην Ευρώπη που συνέχισαν την καριέρα τους ως μεγαλοστελέχη φαρμακευτικών. Ακόμα κι αν δεν ισχύουν τα περί της συγκεκριμένης, η Μεγάλη Εικόνα παραμένει ανέπαφη.
   Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι μέχρι μια εποχή οι γιατροί ήταν μια από τις πιο δακτυλοδεικτούμενες επαγγελματικές κατηγορίες. Το τι τους έσερνε ο κόσμος, και με το δίσκιο του, δε λέγεται : τι φακελάκια, τι δραχμοφονιάδες, τι ορντινάτσες των φαρμακευτικών, ό,τι θέλεις άκουγες. Από καταβολής “πανδημίας” για κάποιο λόγο, έχουμε βρεθεί να πιστεύουμε ευλαβικά ό,τι μας λένε οι ήρωες γιατροί. Και οι …δημοσιογράφοι.
   Εντωμεταξύ μόλις άκουσα στις ειδήσεις ένα τραγούδι γραμμένο για τους …υγειονομικούς, από την …Μόνικα. Οι στίχοι ήταν κάτι του στιλ “save the world” κλπ….
   Μιλάμε ότι ζούμε στγμές άνευ προηγουμένου στην ιστορία της πατρίδος μας.

   Reply
 4. Εmmanouel May 28, 2021 at 6:30 pm

  Ενω , ενας αλλος περιγραφει καποιες οικονομικες καραμπολες σχετικες με την ολη αναμπουμπουλα..

  ” H «Γκλάξο», «Πφίζερ» , συνδέονται με τα συμφέροντα της Μπλάκ Ροκ , («BlackRock») που είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο. Διαχειρίζεται 8 τρισεκατομμύρια δολάρια και δραστηριοποιείται σε 30 χώρες και έχει πελάτες σε 100 χώρες.
  Λόγω της δύναμής της, και του μεγάλου μεγέθους και του πεδίου δραστηριοτήτων της, έχει ονομαστεί η μεγαλύτερη σκιώδης τράπεζα. Ανάμεσα σε αυτούς που δεν ειναι στην σκιά , αλλά στο φως , είναι ο Τζώρτζ και το ίδρυμα της Ανοιχτής Κοινωνίας.
  Ανάμεσα στους πελάτες του Σόρος και της Μπλάκ Ροκ ειναι η γερμανική «Winterthur» που έκτισε το κινέζικο εργαστήριο που κατά σύμπτωση αγοράστηκε από τη γερμανική «Allianz» που κατά σύμπτωση την έχει ο κολοσσός «Vanguard» που κατά σύμπτωση είναι μέτοχος της Black Rock που κατά σύμπτωση είναι και μεγαλομέτοχος της Microsoft και του Μπίλ Γκέιτς που κατά σύμπτωση είναι κα αυτός μέτοχος της Pfizer και σήμερα πρώτος χρηματοδότης του ΠΟΥ, ”

  Καλα , στην παγκοσμιοποιημενη οικονομια αυτα οκα , αν ισχυουν , δεν λενε και τιποτα , but still..

  Reply
  1. Oannes May 28, 2021 at 8:33 pm

   Όποιος αμφιβάλλει για το ότι υπάρχει διαπλοκή [ = κοινά συμφέροντα και στενή συνεργασία] μεταξύ των ανωτέρω και όχι μόνο, ζει σε ένα πλανήτη άλλο απ’ τον δικό μας.

   Reply
 5. stcigar May 28, 2021 at 7:35 pm

  Καλά ο τύπος δείχνει απίστευτα πουλημένος και υποκριτής. Τον φαντάζομαι κάτι σε διπλό πράκτορα.. σε ταινία. Για την πραγματικότητα διατηρώ τις αμφιβολίες μου παρά την αδιαμφισβήτητη επιτυχία του στο πόπολο..

  Reply
 6. stcigar May 28, 2021 at 8:42 pm

  Έχω εντωμεταξύ την εντύπωση ότι κάπου χάθηκε το αρχικό μου σχόλιο😁 με αποτέλεσμα η όλη τοποθέτησή μου να μοιάζει κομμάτι ακατανόητη..🤔

  Reply
  1. Oannes May 28, 2021 at 8:56 pm

   Ναι sorry, για κάποιο λόγο, ενώ κανονικά η απάντηση ενεργοποιεί και το “approve”, αυτή τη φορά ίσως από κάποια μαλακία που έκανα, it didn’t happen.

   Reply
 7. stcigar May 28, 2021 at 9:03 pm

  Don’t worry, το πραγματικά περίεργο με αυτά τα συστήματα του σατανά είναι ότι τις περισσότερες φορές λειτουργούν κανονικά..

  Reply

Leave a Reply