JOE ROGAN VS Dr. ROBERT MALONE

LIVE η συζήτηση του Joe Rogan με τον “ακυρωθέντα” προσφάτως απ’ το Twitter Dr. Robert Malone

3
(Visited 255 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. mic January 1, 2022 at 9:05 pm

  👌👌👌I like Joe Rogan..he is perfect

  Reply
  1. Oannes January 1, 2022 at 10:15 pm

   Me too!

   Reply
 2. stcigar January 2, 2022 at 12:59 pm

  Εντωμεταξύ πώς ήξεραν ότι απόλες τις υπάρχουσες μεταλλάξεις θα είναι η Ο που θα κυριαρχήσει το επόμενο διάστημα; Πώς ήξεραν ότι θα είναι τόσο μεταδοτική, αν δεν είχε ήδη ευρέως μεταδοθεί; Ίσως είχε ήδη κυριαρχήσει και την “ανακάλυψαν” εκ των υστέρων. Τα ίδια φυσικά μπορεί κανείς να υποθέσει και για τη Δ ή ακόμα και για την “original” μορφή, πόσο μάλλον που οι χώρες “προέλευσης” δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

  Reply
  1. Oannes January 2, 2022 at 2:24 pm

   Μιλάμε για all out attack paranoia σε όλα τα επίπεδα.
   Στο σπίτι που μαλακωδώς επιλέξαμε για να κάνουμε την αλλαγή του χρόνου, με τούτα και με κείνα, και αφού εξάντλησα τα τελευταία αποθέματα της υπομονής μου, καταλήξαμε να τρωγόμαστε σαν τα σκυλιά από τις 12 παρά 5 [υπό τους ήχους του Ρουβά!] μεχρι τις 12:25 οπότε και φύγαμε κακήν κακώς, χωρίς ούτε ευχές ούτε τίποτα. Εννοείται ότι δεν κατάλαβα πότε άλλαξε ο χρόνος, γιατί την ώρα που άλλαζε ο χρόνος γινόταν της πουτάνας.
   Από αυτή την εμπειρία μόλις σήμερα έχω πλήρως ηρεμήσει. Από την άλλη πλευρά, ήταν διδακτικότατη: τέλος οριστικό σε κάθε προσπάθεια “διαλεκτικής προσέγγισης” ατόμων που δεν αντιλαμβάνονται τι παίζεται γύρω μας. Πρόκειται literally για zombies.
   Των οποίων το κομμάτι, by the way, ανεβάζω το απόγευμα.

   Reply
   1. stcigar January 2, 2022 at 5:50 pm

    Εγώ “ευτυχώς” έχω κάμποσο καιρό να μαλώσω για το ζήτημα και ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι κάνω πλέον συνειδητά το μαλάκα. Η τελευταία εξάλλου εμπειρία μου με γνωστούς μας τα Χριστούγεννα (όπου ανέκρουσα πρύμναν αμέσως μόλις κατάλαβα ότι.. παρασύρθηκα) με οδήγησε στο συμπέρασμα που σου ανέφερα προχτές ότι ο κόσμος έχει βολευτεί για τα καλά με την ταινία τρόμου που προβάλλεται καθημερινά και ο λόγος είναι ακριβώς ότι πρόκειται για ταινία. Το τελευταίο που θέλουν είναι να τους υπενθυμίσει κάποιος ότι κάπου υπάρχει ακόμη αυτό που λέμε πραγματικότητα. Ιδιαίτερα σου εφιστώ την προσοχή σε αναφορές για τον κίνδυνο που συνιστά η κατάσταση ως προς το μέλλον των παιδιών τους, ειδικότερα μάλιστα σε περίπτωση που αυτά είναι μικρά.

    Reply
    1. Oannes January 2, 2022 at 7:01 pm

     Κι εγώ είχα υποσχεθεί στη Μαρίνα ότι θα κάνω το μαλάκα, εξ ου και αισθάνομαι λίγο ένοχος απέναντι της γιατί τελικά δεν το τήρησα. Αλλά δε σ’ αφήνουν ν’ αγιάσεις. Και, το έχω προσέξει και απο άλλες φορές. Κάθε φορά που αποφασίζω ότι θα κάνω υπομονή no matter what, τελικά, λες και γίνεται επίτηδες, λες και υπάρχει μια δύναμη που λέει “όχι ρε πούστη δε θα σου περάσει” κάποιος θα υπερβεί τα εσκαμμένα. Και η υπομονή σε τέτοιες περιπτώσεις ειναι κακός σύμβουλος. Γιατί όταν αποφασίζεις τελικά ότι σου τελείωσε, κάνεις …τρισχειρότερα από εκείνα που θα έκανες αν δεν την είχες δείξει.
     Για την κατάσταση όπου ο σημερινός “πολίτης” παρακολουθεί τα τεκταινόμενα σαν ταινία, σαν να αφορουν κάποιον άλλον ούτε συζήτηση. Είναι και η δική μου πάγια άποψη, και όχι μόνο για την Covid era.

     Reply
     1. stcigar January 2, 2022 at 8:15 pm

      Ίσως ο λόγος που παριστάνω τελευταία το μαλάκα με σχετική επιτυχία, είναι ότι κάπου αισθάνομαι σταλήθεια μαλάκας. Η θέληση του κόσμου για υποταγή είναι τόσο κραυγαλέα που, ακόμα κι αν το θέμα είχε ξεκινήσει από παρεξήγηση, θα ήταν αδύνατο να μη βρεθούν αμέσως εκείνοι που θα τον εκμεταλλεύονταν. Όσο για την αντίσταση των “αρνητών”, στο μεγαλύτερο μέρος της αποδείχτηκε τόσο άτσαλη και σπασμωδική, που τελικά μάλλον εξυπηρέτησε τα σχέδια του αντιπάλου. Και για να συνεχίσω την αναλογία με τον Β’ Παγκόσμιο, σώθηκε αν περίμενε κανείς να πέσει ο Χίτλερ από την αγανάκτηση του κόσμου, την αυταρέσκεια των ανταρτών ή την αμηχανία των δυτικών συμμάχων. Μόνο κάποιος σαν τον Στάλιν θα μπορούσε να τον είχε νικήσει – και στην παρούσα συγκυρία δεν υπάρχει ούτε κι αυτός.

      Reply
      1. Oannes January 2, 2022 at 9:12 pm

       Στην παρούσα συγκυρία δεν υπάρχουν καν δυο αντίπαλα στρατόπεδα, το κόλπο είναι πλανητικό. Το μόνο που μας σώζει είναι η “θεϊκή” ή “εξωγήινη” παρέμβαση. 👽👽👽

       Reply
 3. dnk January 2, 2022 at 6:20 pm

  Ίσως μια καλή αντιστοιχία για την ερμηνεία της συμπεριφοράς-“διαγωγής” του ιού θα ήταν αυτή με τον “βίο” των εργαστηριακών καλαμποκιών,αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι κάποιος(τα SS,τα SA,η Πυροσβεστική…;)να σταματήσει τον “άσωτο” ιό προτού αυτός “φάει” το “εμβόλιο” το “σιτευτό”😺…

  Reply

Leave a Reply