JOE – BIG PHARMA – ARMAGEDDON

Μετά το προχθεσινό σχόλιο του ανοϊκού ένοικου του Λευκού Οίκου περί επερχόμενου Αρμαγεδδώνα, το Πεντάγωνο έσπευσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ανακοινώνοντας ότι ναι μεν παίρνουν σοβαρά τις απειλές του Putin, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά.
«Το είδος της ανεύθυνης ρητορικής που έχουμε δει δεν είναι τρόπος για να μιλάει ο ηγέτης ενός πυρηνικά οπλισμένου κράτους», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Αμύνης
J. Todd Breasseale, εννοώντας φυσικά τον Putin, και σημειώνοντας : «ο Joe Biden έχει καταστήσει σαφές ότι οποιαδήποτε χρήση πυρηνικών όπλων σε οποιαδήποτε κλίμακα θα ήταν καταστροφική για τον κόσμο και θα συνεπαγόταν σοβαρές συνέπειες».
«Ένας πυρηνικός πόλεμος δεν μπορεί να κερδηθεί και δεν πρέπει ποτέ να διεξαχθεί», συνέχισε, προσθέτοντας ότι το DoD θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση.
Το βράδυ της Πέμπτης, ο υπό αποσύνθεση Αμερικανός Πρόεδρος είχε κάνει το παραπάνω σχόλιο μιλώντας σε έρανο των Δημοκρατικών στη Νέα Υόρκη, όπου τον παρουσίασε ο James Murdoch, γιος του μεγιστάνα των media.
Ο Senile Joe συνέκρινε τις πρόσφατες “απειλές” του Putin με εκείνες που είχαν ακουστεί στην
Κρίση των Πυραύλων της Κούβας το 1962, τη στιγμή που οι δύο πυρηνικές υπερδυνάμεις έφταναν για τελευταία φορά κοντά σε πυρηνική κρίση.
«Πρώτη φορά από την Κρίση της Κούβας έχουμε άμεση απειλή για τη χρήση πυρηνικών όπλων. Δεν νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τέτοια όπλα οποιασδήποτε κλίμακας, χωρίς τελικά να καταλήξεις τελικά σε Αρμαγεδδώνα» [βλ. βίντεο].
Θα είχε ενδιαφέρον βεβαίως να τον ρωτήσουν για τις
αντιστοιχίες ανάμεσα στην τότε κρίση και αυτήν εδώ.
Γιατί οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα αναγκαζόταν να παραδεχτεί ότι στην τότε θέση των ΗΠΑ, βρίσκεται σήμερα η Ρωσία του Β. Πούτιν. Όχι βεβαίως και ο Joe Biden.

ΥΓ. Σημειωτέον ότι η αμερικανική κυβέρνηση ξόδεψε μόλις, “προληπτικά”, 200 εκ. δολάρια για φάρμακα, ειδικά για την αντιμετώπιση των συνεπειών από …ραδιενεργά χτυπήματα. Σε ποιους; στις πεφιλημένες του Dementia Joe και των περί αυτόν, Big Pharma. Έπεται φυσικά συνέχεια.

3
(Visited 57 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. stcigar October 8, 2022 at 4:22 pm

  Έχω την αίσθηση ότι κάποιοι απεργάζονται την παγκόσμια καταστροφή. Δεν ξέρω ποιοι, αλλά κίνητρό τους δεν μπορεί να είναι αυτό που συνήθως ονομάζουμε συμφέρον.

  Reply
  1. Oannes October 8, 2022 at 11:02 pm

   Κάπως έτσι. Το κίνητρο, ή μάλλον η κινητήριος δύναμή τους είναι πιο κοντά σ’ αυτό που συνήθως ονομάζουμε παρανοϊκή σχιζοφρένεια [ = κυριαρχία των παραληρημάτων και των ψευδαισθήσεων].
   Εν τω μεταξύ, as above so below. Νομίζω ότι η κατάσταση προσβάλλει, στο βαθμό που του αναλογεί, τον καθένα ξεχωριστά σε ατομικό επίπεδο. Είπαμε να βγούμε λίγο έξω να ξελαμπικάρουμε. Θα αργήσουμε να το ξανακάνουμε.

   Reply
   1. stcigar October 8, 2022 at 11:23 pm

    I think I know what you mean. Όχι δηλαδή πως ήμουνα ποτέ αυτό που λέμε “outwards” αλλά η κατάσταση τελευταία τείνει όλο και περισσότερο προς το αυτιστικό..

    Reply
    1. Oannes October 9, 2022 at 8:47 am

     Μια χαρά “outwards” [πιστεύω ότι] είσαι, όσο πρέπει δηλαδή. Λέγεται και “in touch with yourself”. Εδώ το πράμα είναι “φτωχοί θεατρίνοι” all over the place – αλλά πολύ φτωχοί όμως.

     Reply

Leave a Reply