FAUCI : THE FINAL COUNTDOWN

Για όποιον διατρέχει τα αμερικανικά μίντια η τάση είναι εμφανής, την έχουμε ήδη επισημάνει * : ο κύριος Fauci προωθείται ως “εξιλαστήριο θύμα” σε μια υπόθεση με πολλούς ενόχους. Πρόκειται για το επόμενο λογικό βήμα μετά την αναγόρευση του σε “υπεροντότητα” εξ ορισμού αλάνθαστη σε ότι αφορά την “επιστήμη”. Την πίστη στην οποία επικαλούνται, αυτός και οι όμοιοί του, συνειδητά δίνοντάς της μια θρησκευτική απόχρωση [in science we trust] ψεκάζοντας μεθοδικά το πόπολο.
Μετά την προχθεσινή διαρροή και αποκάλυψη από το
BuzzFeed
πλήθους emails της Νο 1 προβεβλημένης επιστημονικής αυθεντίας παγκόσμια, η αντίστροφη μέτρηση πιθανώς αρχίζει. Τα μηνύματα φτάνουν μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, περιέχοντας ενδείξεις της ανησυχίας του για την περίπτωση, όχι μόνο ο ιός να έχει προέλθει από το εργαστήριο της Wuhan, αλλά και να γίνει αυτή η πληροφορία κτήμα του κοινού. Η γνώση του AF για την δραστηριότητα τύπου gain of function [εργαστηριακή επεξεργασία ενός ιού με σκοπό την αύξηση της επιθετικότητάς του] συγκεκριμένων Αμερικανών και Κινέζων επιστημόνων προκύπτει σαφής και σε απόλυτο contrast με δηλώσεις και ένορκες καταθέσεις του.
Η υπόθεση δεν είναι ακριβώς η “βόμβα” που την παρουσιάζουν κάποιοι, υπάρχει εντούτοις ουσία εδώ : αρχές Φεβρουαρίου του προηγούμενου έτους, μετά τις πρώτες επικοινωνίες [μηνύματα που εκφράζουν στοιχειοθετημένες ανησυχίες] ο AF είχε μια σύσκεψη με επιφανείς ιολόγους, οι λεπτομέρειες της οποίας έχουν κρατηθεί κρυφές. Ένα από τα θέματά της ήταν το άρθρο του
ZeroHedge, όπου εξεταζόταν η πιθανότητα ο κορωνοϊός να έχει δημιουργηθεί ως βιολογικό όπλο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι αποφάνθηκαν οι επιστήμονες. Ξέρουμε όμως ότι, ένα από τα αποτελέσματα της σύσκεψης ήταν η καταδίκη του site για παραπληροφόρηση και η εξαφάνισή του από το Twitter. Το ZeroHedge ήταν ο πρώτος από μια σειρά “μαρτύρων” που θα δοκίμαζαν την “εξονυχιστική έρευνα” των fact checkers, ενθαρρυμένων από τον Doctor F. και τους ομοίους του να ακυρώνουν σαν θεωρία συνωμοσίας κάθε αναφορά σε τεχνητή προέλευση.
Οι καταβολές της οποίας θεωρίας – εδώ έπαιρναν τη σκυτάλη τα mainstream media – ήταν, τι άλλο,
ρατσιστικές.

* βλ. Ο DOCTOR FAUCI ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

5
(Visited 74 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Εmmanouel June 4, 2021 at 3:10 pm

  Kατι πηρε τ αυτι μου μολις ( δεν το προλαβα απ την αρχη στο ραδιο..) οτι εκανε και δηλωση επ αυτου κι ο Τραμπ του τυπου να ζητησει η Αμερικη αποζημιωση (μαλλον απο Κινα ) 10 τρις !

  Reply
  1. Oannes June 4, 2021 at 8:12 pm

   Αυτό έλειπε να μη βγει ο Πρόεδρας σε στιλ “ο αγώνας τώρα δικαιώνεται” – εδώ βγήκαμε “εμείς” στο κάπως έτσι.
   Όσο για τα trillions εννοείται ότι το λέει για εφέ, αλλά και για να μειώσει την αξία των κυρώσεων που αναπόφευτκα κάποια στιγμή θα τους επιβάλλει ο “πρόεδρος Μπάιντεν”.

   Reply

Leave a Reply