ELON MUSK VS JOHN LENNON

Μεταφράζω από το Infowars του Alex Jones:
Μια τριετής έρευνα έχει θέσει υπό αμφισβήτηση την επίσημη ιστορία της δολοφονίας του John Lennon, από τον ένοπλο Mark Chapman.Ο Βρετανός συγγραφέας και τηλεοπτικός παραγωγός David Whelan εξέτασε έγγραφα και μίλησε με βασικούς μάρτυρες του γεγονότος της 8ης Δεκεμβρίου 1980. Βρήκε ανησυχητικές ασυνέπειες που εγείρουν ερωτήματα για το τι ακριβώς πράγματι συνέβη. Ο επίσημος απολογισμός μιλά για ένα διαταραγμένο Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν που περίμενε τον Λένον έξω από το κτίριο της Ντακότα στο Μανχάταν καθώς αυτός και η σύζυγός του Γιόκο Όνο επέστρεφαν στο διαμέρισμά τους και ότι τον πυροβόλησε 5 φορές στην πλάτη.
Ομως ο Whelan ισχυρίζεται ότι τα στοιχεία που εξέτασε δείχνουν ότι ο Lennon πυροβολήθηκε στο στήθος.
«Εντύπωσή μου είναι ότι ο Μαρκ Τσάπμαν πυροβολούσε, ή νόμιζε ότι πυροβολούσε, με άσφαιρο όπλο», δηλώνει ο Whelan και συνεχίζει : «[Ο Chapman] λέει ότι έκανε κάτι που ποτέ δεν θα μπορούσε να έχει κάνει – επομένως, το μόνο συμπέρασμα στο οποίο μπορώ να καταλήξω είναι ότι μπορεί να υπήρχε ένας δεύτερος σκοπευτής, ίσως στην περιοχή του προθάλαμου στις σκάλες, ο οποίος πυροβόλησε τον John στην άνω αριστερή περιοχή του στήθους». «Έχω μιλήσει επανειλημμένα με το ιατρικό προσωπικό που περιέθαλψε τον John. Όλοι συμφωνούν ότι αυτός που τον πυροβόλησε ήταν πολύ κοντά του ένα ή δύο μέτρα μπροστά. Και η στόχευσή του ήταν πολύ ακριβής. Είναι αδύνατον για τον Chapman να κάνει κάτι τέτοιο από απόσταση 20-25 ποδιών από πίσω».
Ο Whelan εισάγει επίσης την υπόθεση ότι ο Chapman είχε «προετοιμαστεί» από τη CIA για να πραγματοποιήσει τη δολοφονία, επικαλούμενος μια ασυνήθιστη σειρά γεγονότων πριν από τη δίκη του. «Οι δικηγόροι σκόπευαν να επικαλεστούν παραφροσύνη. Ξαφινκά όμως ο ίδιος ο C. αποφάσισε να παραιτηθεί από την ακροαματική διαδικασία δηλώνοντας ένοχος και ισχυριζόμενος ότι “μια μικρή φωνή μέσα στο κεφάλι του” του είπε να κάνει ό,τι έκανε», λέει ο Whelan.
Βασικά, συνεχίζει, αυτή η μεταστροφή συνέβη μετά την επίσκεψη κάποιων ψυχιάτρων στο κελί του Chapman. Τρεις από αυτούς ήταν διακεκριμένοι υπνωτιστές και ένας, ο Dr. Milton Kline, είχε δεδομένα λάβει μέρος στο πρόγραμμα mind control της CIA «MK Ultra» – σε στοιχεία του οποίου έχει βασιστεί η χολιγουντιανή ταινία The Manchurian Candid.
Το 1979, ο Dr. Kline, μιλώντας σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ για το MK-Ultra, είχε καυχηθεί ότι ένας άνθρωπος μπορεί να προγραμματιστεί για να γίνει δολοφόνος. Το γιατί ο εν λόγω επιστήμονας, μαζί με άλλους δυο ειδικούς στην ύπνωση, κλήθηκαν από τους δικηγόρους να συναντήσουν τον Chapman, δεν είναι σαφές, αν και δεν είναι απίθανο ότι η υπεράσπιση σκεφτόταν ήδη να προβάλει την ιδέα ότι ο πελάτης τους υπνωτίστηκε για να εκτελέσει το έγκλημά του. Σε περίπτωση που αυτό αποδειχτεί αλήθεια, θα στοιχειοθετήσει μια ακόμη περίπτωση εμπλοκής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στη δολοφονία ενός φιλειρηνικού public icon, επικίνδυνου για το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα.


Συνοπτικά : η ανάλυση μιλά για έναν
“προγραμματισμένο” οπαδό του John Lennon που τον πυροβολεί, αγνοώντας ότι το πιστόλι είναι γεμάτο με άσφαιρα, ώστε να φορτωθεί την ευθύνη της πράξης, την οποία στην πραγματικότητα εκτελεί ένας αληθινός shooter. Η αληθοφάνεια της ευθύνης του MC θα ενισχυθεί από την εμμονή του με τον Beatle, και από την διαταραχή της προσωπικότητάς του. Επωφελούμενος είναι σύμφωνα με την [τραβηγμένη ελαφρώς …αλλά ποτέ δεν ξέρεις] θεωρία, η CIA που “έχοντας οργανώσει την όλη επιχείρηση” μένει βολικά εκτός εικόνας.
Ως προς τις δυνατότητες, τα κίνητρα, και το ιστορικό τέτοιου είδους επιχειρήσεων των [αμερικανικών] μυστικών υπηρεσιών, δεν υπάρχουν πολλοί, υποθέτω, που τα θεωρούν …θεωρίες συνωμοσίας.

Μιλώντας για Mind Control και Manchurian Candidates, και φέρνοντάς τα στο σήμερα : αξίζει να ρίξει κανείς μια ματιά στο βίντεο της Neuralink, εταιρίας του Elon Musk, υπερασπιστή του free speech και κρούοντος τον κώδωνα για τους κινδύνους που αντιπροσωπεύει το chatGPT για την ανθρωπότητα.
Όποιος θέλει, μπορεί να παρακάμψει τις τεχνικές λεπτομέρειες [not such a good idea] πηδώντας κατευθείαν στο 3:56 και στη …δράση.
Χάρη στο εμφύτευμα της Neuralink, το γουρουνάκι εκτελεί κινήσεις, “παρεμπιπτόντως” και ανεπίγνωστα, ενώ ασχολείται με το γεύμα του. Τον έλεγχο των κινήσεων έχει ο
χειριστής του.
Για όσους [λέμε τώρα] χρειάζονται περαιτέρω εξήγηση : με την τεχνολογία που αναπτύσσει, ο κύριος Musk μπορεί να μας “δώσει εντολή” να μπούμε στο ασανσέρ, να πατήσουμε το κουμπί για τον ενδέκατο όροφο, να ανοίξουμε την πόρτα, να προχωρήσουμε προς την ταράτσα και να
πηδήξουμε στο κενό. Όλα αυτά ενώ αναρωτιόμαστε, ίσως ουρλιάζοντας – εάν αυτό είναι εφικτό – τι μας συμβαίνει.

6
(Visited 119 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Timothy Price April 23, 2023 at 4:55 pm

  Why am I not at all surprised about this bit of information?

  Reply
  1. Oannes April 23, 2023 at 9:27 pm

   I suppose for the same reason I wasn’t either. Τhere is no shortage of means nor ruthlessness when it comes to these people.

   Reply

Leave a Reply