DENIRO VS TRUMP

You talkin’ to me?

 

Robert De Niro Drops Multiple F-Bombs When Discussing Fox News and 'Gangster' Trump on CNN — WATCH

Αξίζει να ακούσει κανείς τον Robert DeNiro σ’ αυτό το βιντεάκι. Ο λόγος του είναι αντιπροσωπευτικός εκείνου των liberals – όχι μόνο των συμπατριωτών του: λόγος που στερείται ουσιαστικών και βρίθει επιθέτων.
Όταν ο “δημοσιογράφος” του CNN ρωτάει:
“και τί είναι αυτό που βρίσκεται στην καρδιά του όλου θέματος; ποιος είναι ο κύριος λόγος για τις ενστάσεις και την κριτική”,
ο RDN απαντά …αφοπλιστικά:
“Δεν ξέρω …νομίζω ότι κατά κάποιο τρόπο, είναι τρελός…απλώς τρελός. Και ο Rudi που ήταν εδώ προηγουμένως [εννοεί τον δικηγόρο του Trump, πρώην δήμαρχο Νέας Υόρκης Rudi Giuliani] το να απολογείται γι’ αυτόν, είναι απλώς αισχρό… Και αν δεν ήσουν εσύ, το CNN, το MSNBC, η Washington Post, οι New York Times, δεν ξέρω τι θα είχαμε απογίνει…εννοώ, …που βρισκόμαστε…είναι ένας τρελός κόσμος… ο τύπος είναι τρελός, πρέπει να τον διώξουμε”…
“Όταν λες ‘τρελός’ εννοείς με την ιατρική έννοια;”, σιγοντάρει το δημοσιογραφάκι.
“Πιθανώς και ιατρικά, ναι” αποφαίνεται ο εμπειρογνώμονας DeNiro. “Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι ακόμα και αυτό, δεν το είχα σκεφτεί πριν” [προφανώς δεν το είχε σκεφτεί ούτε πέρισι, όταν σύσσωμη η “Δημοκρατική” Αμερική ζητούσε την απομάκρυνση τον DT από το αξίωμα ως …unstable – το θέμα έληξε με την διάγνωση του γιατρού του Λευκού Οίκου].
“Τον είδα εξω από ένα ελικόπτερο με το οποίο ετοιμαζόταν να πάει κάπου και …μίλαγε ακατάπαυστα, ενώ το πρόσωπό του ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα…Θέλω να πω, δεν ζήτησε ούτε μια πετσέτα να σκουπίσει τον ιδρώτα του, …μου φάνηκε πολύ περίεργο…”
“Σαν ηθοποιός έχεις ποτέ την αίσθηση ότι κάνει κάποια performance, ότι παίζει κάποιο ρόλο, ας πούμε;”
“Κάποιες φορές ναι, αλλά …δεν μπορώ να πιστέψω οτι κάποιοι τσιμπάνε μ΄αυτήν την παράνοια…Αυτό το άτομο δεν θα έπρεπε να ειναι πρόεδρος …period”
Και όταν τα λες αυτά κάποιοι από το Fox βγαίνουν και σε βρίζουν…”
“Fuck ’em …sorry. Είμαστε σε μια στιγμή σ’ αυτή τη χώρα, όπου αυτός ο τύπος είναι σαν γκάνγκστερ. Λέει και κάνει απίστευτα πράγματα, πρόκειται για μια τρομερή κατάσταση… βρισκόμαστε σε μια τρομερή κατάσταση…και αυτός ο τυπος συνεχίζει και συνεχίζει χωρίς κανείς να τον σταματάει…
Τα ανωτέρω θα παρουσιαστούν λίγο αργότερα με τίτλους όπως: “DeNiro drops F-bomb to Trump supporters” [The Guardian]
Ο Robert DeNiro, αισίως 75, και κάνοντας τη ζωή που κάνει το σινάφι του [μονίμως spaced out, με drugs, γκόμενες κτλ. κτλ.] εύλογα αγνοεί τα τεκταινόμενα στον αληθινό κόσμο. Κάποιοι, όποτε κρίνουν σκόπιμο, τον βγάζουν απ’ το χρυσό χολιγουντιανό κλουβί του, με μια απλή εντολή: να προσδώσει …DeNiro status στο concept “fuck Donald Trump” *. Τώρα, με την γελοία υπόθεση του Impeachment [θα αναφερθούμε σύντομα σ’ αυτό] έχει έρθει ξανά η ώρα.
Tο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει νοήμον κοινό για να αντιληφθεί τί παίζεται …τουλάχιστον “ομοϊδεάτες” του. Αν μπορούμε να ονομάσουμε έτσι τον γηπεδικό όχλο που διαδηλώνει ή ωρύεται από τα social media. Ως εκ τούτου, ο RDN δεν χρειάζεται ποτέ να συζητήσει για αληθινά ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό, η μείωση φορολογίας, η οικονομική άνοδος, η Κίνα, κτλ.
Δεν είναι τυχαίο που η γιγάντια “δημοκρατική” εκστρατεία διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, έχει αρωγούς τις glamorous παρασιτικές οντότητες του Χόλιγουντ. Όμως, ο μόνος που δεν ανησυχεί γι’ αυτό είναι …ο ίδιος ο Trump, master των τακτικών επικοινωνίας, και με degree στις προσωπικές προσβολές εναντίον αντιπάλων.

*Μην ξεχνάμε την …viral επίθεση του RDN στον υποψήφιο τότε DT, με επιχειρήματα ακραιφνώς πολιτικά όπως:
“He’s a rat, He’s a pig”, He’s a dog” …I’d like to punch him in the face”.

2
(Visited 66 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply