DEATH BY VACCINATION

Αναφορές από τη Νορβηγία δείχνουν ότι τουλάχιστον 23 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους μετά τον εμβολιασμό τους με το προϊόν των Pfizer / BioNTech.
Διά στόματος δρ. Στάιναρ Μάντσεν, η Νορβηγική Υπηρεσία Φαρμάκων σχολιάζει: «δεν βλέπουμε κάτι ανησυχητικό σ’ αυτά τα στοιχεία. Όλοι οι θάνατοι είναι σε ηλικιωμένους και αδύναμους ανθρώπους με υποκείμενες ασθένειες».
Σύμφωνα με δήλωση του Νορβηγικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας «όταν πρόκειται για ανθρώπους με βεβαρυμένη υγεία, ακόμη και σχετικά ήπιες παρενέργειες του εμβολίου μπορεί να έχουν
σοβαρές συνέπειες. Για όσους πάλι το προσδόκιμο ζωής είναι ήδη μικρό, το όφελος του εμβολίου είναι οριακό ή και αμελητέο».
Κατά τ’ άλλα, ο λόγος για τον οποίο επιβάλλονται μέτρα καταστροφικά της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι η προστασία “του παππού και της γιαγιάς” που, πρώτοι, …προνομιακά, λαμβάνουν την ειδοποίηση για το σωτήριο εμβόλιο.

10 άτομα στην Γερμανία πέθαναν αμέσως μετά τον εμβολιασμό, με την επικεφαλής του  Ινστιτούτου «Paul Ehrlich» για την ασφάλεια φαρμακευτικών προϊόντων, Μπριζίτ Κέλερ-Στανισλάφσκι να ανακοινώνει πως θα ξεκινήσει έρευνα.  Σύμφωνα με την ειδικό, οι νεκροί ήταν ηλικίας 79 έως 93 ετών, όλοι με υποκείμενα νοσήματα. Ο χρόνος μεταξύ εμβολιασμού και θανάτου κυμάνθηκε από κάποιες ώρες έως τέσσερις ημέρες.
«Μιλάμε για ασθενείς σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, με πολλαπλές ασθένειες, οι οποίοι λάμβαναν θεραπεία. Με βάση τα τρέχοντα δεδομένα, υποθέτουμε ότι πέθαναν από τις κύριες ασθένειές τους, που συνέπεσαν με τον εμβολιασμό» δήλωσε η Κέλερ-Στανισλάφσκι.
Υποθέτω η ειδικός, όπως
όλοι σχεδόν οι συνάδελφοί της, αποφεύγει να βγάλει το αντίστοιχο συμπέρασμα, όταν πεθαίνουν άνθρωποι, οι κύριες ασθένειες των οποίων …συμπίπτουν με τον coronavirus. Εκεί οι νεκροί καταγράφονται de facto ως “απώλειες covid”.


5
(Visited 70 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. dnk January 16, 2021 at 8:58 am

  Ίσως ένα συμπέρασμα που μπορεί να βγεί,σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νορβηγικού Ινστιτούτου,είναι ότι “πειραματίζονται” με ανθρώπους που,κατα τα “κοινώς αποδεκτά”, είναι πολύ κοντά στον θάνατο.Ελπίζουμε-για χάρη της επιστήμης και των τρομοκρατημένων ” κοινών ανθρώπων”-να προχωρήσουν σε νεκροτομές για την “διασταύρωση” της αιτίας θανάτου.Εκτός κι αν η προστασία των προσωπικών δεδομένων του νεκρού-η οποία δεν γίνεται και τόσο σεβαστή κατά τους “δημόσιους εμβολιασμούς”-μας αφήσει με την απορία.Υπάρχει η περίπτωση,βέβαια,να παρέμβει ο δρ. Σουηδός Μάγειρας,λέγοντας ότι οι ” συνταγές” είναι μυστικές.

  Reply
  1. Oannes January 16, 2021 at 11:09 am

   Το πιο σκανδαλώδες, ίσως, μ΄αυτη την υπόθεση, “όπως επανειλημμένα έχουμε επισημάνει” είναι ότι ο μεσος όρος ηλικίας των νεκρών είναι ο ίδιος με το προσδόκιμο ζωης, δηλ. τα 80 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι όλη αυτή η παράνοια λαμβάνει χώρα εξ αιτίας του ότι πεθαίνουν οι άνθρωποι που [σκληρό μεν, αλλά έτσι είναι η γλώσσα των αριθμών] “στατιστικά” αναμένεται, ανεξαρτήτως λόγου, από στιγμή σε στιγμή να πεθάνουν. Αυτό δεν εμποδίζει κάποιον να φτάσει και τα 110 …αν έχει γερό οργανισμό, είναι τυχερός και προσέχει τον εαυτό του – τα ίδια που ισχύουν και με τον κορωνοϊό ας πούμε.

   Reply

Leave a Reply