CHRISTIAN PERRONNE : ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ !

Κάποιοι θυμούνται ίσως την αναφορά μας στον διεθνούς φήμης Γάλλο καθηγητή Christian Perronne και τις δηλώσεις του για την επικινδυνότητα των εμβολίων, τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους, βλ. post ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ : ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ. Ο CP έχει συμμετάσχει σε / διευθύνει επιτροπές και φορείς δημόσιας υγείας. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίσθηκε μετά τις δηλώσεις του, είναι ενδεικτικός του πόσο εκτιμάται η διαφωνία και ο εν γένει επιστημονικός διάλογος από τους ανθρώπους που αποφασίζουν και διατάσσουν για τις ζωές εκατομμυρίων, όντας 1. μη εκλεγμένοι και 2. στο ακαταδίωκτο : ο δρ. Perrone λοιδωρήθηκε από τα media και απαλλάχθηκε απ’ τα καθήκοντά του.
Τις νέες δηλώσεις του επιστήμονα αναπαράγω από το
dimpenews.com.

Μεγάλη Νίκη…Στο Ισραήλ το εμβόλιο σταμάτησε να είναι υποχρεωτικό σε υγειονομικούς, φοιτητές, γιατί έφτασαν τα πρόθυρα του εμφυλίου, έφτασαν να διχάζονται οικογένειες. Αυτό αποκαλύπτει ο Christian Perronne Καθηγητής Λοιμωξιολογίας σε χειμαρρώδη συνέντευξη… Διετέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Θύμα του καθεστώτος, πολυγραφότατος.
«Συμμετείχα στη διαχείριση αρκετών επιδημιών και πανδημιών, με διαφορετικές κυβερνήσεις, και όταν είδα πώς αντιμετωπιζόταν η επιδημία από τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2020, έμεινα έκπληκτος. Είδα ότι ήταν εντελώς τρελό. Γι ‘αυτό μίλησα στα ΜΜΕ, αλλά αντιμετώπισα τη λογοκρισία. Δεν είμαι αντι-εμβoλιαστής, αντίθετα σχεδίασα την πολιτική εμβολίων της Γαλλίας για πολλά, πολλά χρόνια. Το πρόβλημα είναι ότι τα προϊόντα που ονομάζουν “εμβόλια” κατά του Covid-19
δεν είναι πραγματικά εμβόλια».
«Αν δεν είναι εμβόλια, πώς θα τα ονομάζατε;»
«Ίσως γενετικούς τροποποιητές. Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι ο επιστημονικός όρος. Αλλά όταν εγχύετε μηνυματοδότη RNA για να παράγει μια τεράστια ποσότητα πρωτεΐνης, ένα κομμάτι του ιού SARS-CoV-2, δεν μπορείτε να ελέγξετε τη διαδικασία. Και το πρόβλημα είναι ότι, στα ανθρώπινα κύτταρα, γνωρίζουμε ότι το RNA μπορεί να επιστρέψει στο DNA, συνήθως πηγαίνει από DNA σε RNA – αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβει ένα γενικό κοινό – αλλά μπορεί να γίνει και αντίστροφα, επειδή έχουμε στα χρωμοσώματά μας, στο γονιδίωμά μας, γονίδια στο DNA μας από ρετροϊούς, ζωικής προέλευσης αιώνες ή χιλιετίες πριν, και αυτά μπορούν να κωδικοποιήσουν ένζυμα προς την αντίστροφη κατεύθυνση. Έτσι γνωρίζουμε τώρα (δημοσιεύτηκε επίσημα) και τώρα βρίσκουμε, στο ανθρώπινο γονιδίωμα,
αλληλουχίες DNA που αντιστοιχούν στο RNA του ιού. Αυτό είναι απόδειξη εκείνου που είχα πει σε ανοιχτή επιστολή τον Δεκέμβριο [2020], λέγοντας ότι ήταν επικίνδυνο να εγχυθούν αυτά τα προϊόντα. Και οι κυβερνήσεις συνεχίζουν! … Νομίζω ότι πρέπει να κάνετε αυτήν την ερώτηση στους πολιτικούς, γιατί στην ιστορία της ιατρικής των μολυσματικών ασθενειών, δεν έχει συμβεί ποτέ ένα κράτος ή πολιτικοί να συστήσουν τον συστηματικό εμβολιασμό δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη για μια ασθένεια της οποίας το ποσοστό θνησιμότητας είναι 0,05%! Όλοι ανησυχούν γα την “παραλλαγή Delta” που προέρχεται από την Ινδία, ενώ στην πραγματικότητα οι παραλλαγές είναι όλο και λιγότερο μολυσματικές. Και γνωρίζουμε πλέον ότι είναι σ’ αυτούς, τους εμβολιασμένους που εμφανίζονται οι παραλλαγές. Δεν είναι οι ανεμβολίαστοι που μολύνουν, αλλά οι εμβολιασμένοι. Αν κάποιοι έπρεπε να απομονωθουν θα ήταν αυτοί! Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πολιτικοί και οι διάφορες αρχές των διαφορετικών χωρών ζητούν μαζικούς εμβολιασμούς όταν η ασθένεια είναι τόσο ήπια, ενώ πάνω από το 90% των κρουσμάτων αφορούν πολύ ηλικιωμένους. Και μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε: έχουμε θεραπείες. Υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιεύσεις που δείχνουν ότι οι πρώτες θεραπείες λειτουργούν: υπάρχει υδροξυχλωροκίνη, αζιθρομυκίνη, ιβερμεκτίνη, ψευδάργυρος, βιταμίνη D και ούτω καθεξής – λειτουργούν, υπάρχουν δημοσιεύσεις! Οπότε όλα αυτά τα προϊόντα, τα λεγόμενα “εμβόλια” είναι άχρηστα».

3
(Visited 416 times, 1 visits today)

Leave a Reply